Нямам очи за друго...
- Marygold_vn
Нямам очи за друго...
Порастнах, одъртях , но май така ще си ида - това не съм го променила:
като ми легне нещо/накой на сърцето и нямам очи за други.
Да ви споделя какъв е конкретния повод за това ми душеразкриване. Налага ми се да сменя колата. То това се налага от преди няколко месеца - но сега налагането е наложително. И... бях си намислила , че искам джип - ама не какъв да е - а конкретен джип - Сузуки Витара - къса база. Обаче нали съм си една счетка - прецених, че в момента ресурсите ми не го позволяват... и мирно и тихо взех да се оглеждам за поредната колца. До вчера. В един автосалон видех Витарка - дърта, много зле поддържана - ама ей така - като дете - реших да я пробвам и да я покарам. Усещането , братя и сестри, беше, че все едно това чудо е правено за мен като по поръчка...
И сега - имам оферти - обаче нямам очи да погледна друго:( ...
Та въпросът ми е - как е при вас, о, премъдри зочо-вци?
ПП Съзнавам , че звуча като дете, което пищи "Искам си играчкатаааааааа - искам си мойта си играчкааааааа" и много ме е срам:shy:
Да ви споделя какъв е конкретния повод за това ми душеразкриване. Налага ми се да сменя колата. То това се налага от преди няколко месеца - но сега налагането е наложително. И... бях си намислила , че искам джип - ама не какъв да е - а конкретен джип - Сузуки Витара - къса база. Обаче нали съм си една счетка - прецених, че в момента ресурсите ми не го позволяват... и мирно и тихо взех да се оглеждам за поредната колца. До вчера. В един автосалон видех Витарка - дърта, много зле поддържана - ама ей така - като дете - реших да я пробвам и да я покарам. Усещането , братя и сестри, беше, че все едно това чудо е правено за мен като по поръчка...
ПП Съзнавам , че звуча като дете, което пищи "Искам си играчкатаааааааа - искам си мойта си играчкааааааа" и много ме е срам:shy:
Silence must be heard...
глупости, за какво се срамуваш
и аз хиляди пъти съм си наумявала нещо и няма оттърваване
в повечето случаи в крайна сметка си го купувам, а когато е нещо по-голямо и неразумно, много разчитам Уишеса да ме спре
в твоя случай - ако ти е тръпка, намери начин да си купуш витарата, ама може ли да не е тази лошо поддържаната, после ще се скъсаш от нерви
в повечето случаи в крайна сметка си го купувам, а когато е нещо по-голямо и неразумно, много разчитам Уишеса да ме спре
в твоя случай - ако ти е тръпка, намери начин да си купуш витарата, ама може ли да не е тази лошо поддържаната, после ще се скъсаш от нерви
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
:)))
До болка позната ситуация.
Вземам си каквото съм си харесала и после започвам да си чукам главата (добре че мъж ми не чете тук, не ща да си призная че е прав).

Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- Marygold_vn
Еми срамувам се, защото понякога се изкушавам да изглеждам зряла , солидна и разумна човечка:lol:latrevw написа:глупости, за какво се срамуваш
Silence must be heard...
ами ние си оставаме деца цял живот, смешното е според мен като почнем по принуда да се правим на зрели; очарованието е в рискаMarygold_vn написа: Еми срамувам се, защото понякога се изкушавам да изглеждам зряла , солидна и разумна човечка:lol:
но много приказвам, а в същност рядко го правя, така са ме притиснали разните му "отговорности"
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Re: Нямам очи за друго...
Нямам любима кола. Нямам дори кола, за която да кажа, че е най. Всичките дето съм ги карал все са имали кусур. Най-хубаво возеше ситроена, но ме кефеше пъргавината на аудито. То пък беше малко - А4. Багажника на Вартбург комби беше най-големия на всички времена. Във всеки случай последното, което бих взел за свое е Витара. Ни е джип ни е кола. Зимата ако не е в режим 4х4, ще се пребиеш на първия завой, а в този режим пък се чупеше една втулка дето все трябваше да я сменям. Лятото до морето и обратно не смеех да вдигна повече от 100 щото подскачаше като гумено топче. И не съм само аз. Имам колега, почти състезател, и той бягаше от Винтарата, като дявол от тамян.Marygold_vn написа:Порастнах, одъртях , но май така ще си ида - това не съм го променила:
Ма то затова вкусове разни, иначе кой ще се жени за грозните.
Като сме почнали с изповедите - аз имам едно друго качество, пардон, недостатък. Като ми хареса нещо - дреха, храна, филм, експлоатирам го докато ми писне окончателно и безвъзвратно. Сега така съм настъпил 3о4ото.
Marygold_vn написа:Порастнах, одъртях , но май така ще си ида - това не съм го променила:
и ти си нова?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Marygold_vn
Като сме почнали с изповедите - аз имам едно друго качество, пардон, недостатък. Като ми хареса нещо - дреха, храна, филм, експлоатирам го докато ми писне окончателно и безвъзвратно. Сега така съм настъпил 3о4ото.[/quote]
Е, това и аз го имам - бих допълнила списъка с книги, музика, места...
Например, имаше период от живота ми, когато препрочитах "Алексис Зорбас" поне веднъж седмично...
Сега така експлоатирам една музичка - Чамбао...
А колкото до Витарката - единствената ми забележка против е, че няма багажник - и няма да има къде да събирам палатки-малатки... Най-вероятно ще си купя Витарка когато остана сингъл - тоест когато синчо отрасне и аз тръгна сама да скитам по пътищата...
Е, това и аз го имам - бих допълнила списъка с книги, музика, места...
Например, имаше период от живота ми, когато препрочитах "Алексис Зорбас" поне веднъж седмично...
Сега така експлоатирам една музичка - Чамбао...
А колкото до Витарката - единствената ми забележка против е, че няма багажник - и няма да има къде да събирам палатки-малатки... Най-вероятно ще си купя Витарка когато остана сингъл - тоест когато синчо отрасне и аз тръгна сама да скитам по пътищата...
Silence must be heard...
- Marygold_vn
Защо, бе чедо, сама си слагаш капак?
Разбира се, че ще можеш да си я позволиш - само, че бягай от двете крайности - не се вкопчвай в идеята и не си слагай сама бариерата:-)
ПП Ей за това може би няма да си взема сега Витарка - усещам, че съм се вкопчила - а това не води до нищо добро:evil:
Silence must be heard...
Капак , черпак , тиган - трябва да сме реалисти ! :)Marygold_vn написа:Защо, бе чедо, сама си слагаш капак?
Разбира се, че ще можеш да си я позволиш - само, че бягай от двете крайности - не се вкопчвай в идеята и не си слагай сама бариерата:-)
ПП Ей за това може би няма да си взема сега Витарка - усещам, че съм се вкопчила - а това не води до нищо добро:evil:
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
тая кола трябва да се кара на пистаRemmivs написа:мда, практика самоQuid написа:е то ако не си сглоби човек мечтите някои у живота
Тинкърбел, може поне един тест драйв да направиш.
има си хора ,събират си се у некви групи форуми и си правят кефа
така че каране на подобна кола не е като да караш совалка у космоса
тоест
мое да се карат и по страшни коли
преследва се мечтата и тва е
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аз на луната бих поподскачала малко, ама требе без скафандър да съм, че да не тежи. Колко беше по-лек човек там - 6-7 пъти? Подскоооооок, подкоооооок, кеееееф....Quid написа:и на мен ми се пикае на луната ама си трая:blum:Remmivs написа:като каза космос и се сетих, че искам да наджапам поне до пръстите на краката там
дано
поне до сега практиката показва че първото нещо което човек прави на луната е да се изпикае:blum:vyara написа:Аз на луната бих поподскачала малко, ама требе без скафандър да съм, че да не тежи. Колко беше по-лек човек там - 6-7 пъти? Подскоооооок, подкоооооок, кеееееф....Quid написа:и на мен ми се пикае на луната ама си трая:blum:Remmivs написа:като каза космос и се сетих, че искам да наджапам поне до пръстите на краката там
дано
после може и да си подскача:rotfl24:
искам да гледам земята начиRemmivs написа:не виждам да си траешQuid написа:и на мен ми се пикае на луната ама си трая:blum:
що не се изпикаеш у некоя локва с отражение лунно
м
космоса земята у далечината
локва с лунно отражение?
баси
Remmivs написа:не виждам да си траешQuid написа:и на мен ми се пикае на луната ама си трая:blum:
що не се изпикаеш у некоя локва с отражение лунно
м
почакайте малко де ...
като приключим тука
ш-си бръмчим между звездичките
като прахчета
Най добрият път за нея е кан , ница , монако - под звездите , отдясно морето , звездите над теб , яко хаусче мммммQuid написа:тая кола трябва да се кара на пистаRemmivs написа:мда, практика самоQuid написа:е то ако не си сглоби човек мечтите някои у живота
Тинкърбел, може поне един тест драйв да направиш.
има си хора ,събират си се у некви групи форуми и си правят кефа
така че каране на подобна кола не е като да караш совалка у космоса
тоест
мое да се карат и по страшни коли
преследва се мечтата и тва е
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
хауса развали пейзажаTinkerbell написа: Най добрият път за нея е кан , ница , монако - под звездите , отдясно морето , звездите над теб , яко хаусче ммммм
Показвала.... брей кво нящо. Сигурно щото капките падат 6-7 пъти по-бавно и можеш да рисуваш из въздуха, а. Ма това е за мъже, бе!!! Аз ще си подскачам, подскоооооооок.....Quid написа: поне до сега практиката показва че първото нещо което човек прави на луната е да се изпикае:blum:
после може и да си подскача:rotfl24:
нема въздух, чадоvyara написа:Показвала.... брей кво нящо. Сигурно щото капките падат 6-7 пъти по-бавно и можеш да рисуваш из въздуха, а. Ма това е за мъже, бе!!! Аз ще си подскачам, подскоооооооок.....
според мен на Луната не ама на Фобос, примерно, можеш да се изпикаеш така, че струята да напусне спътника с първа (локална, разбира се) космическа
ти нещо си много скоклива таз заран, моме
харесайте си една локва, да ви нямам проблемите с КуидаRemmivs написа:да не искаш да кажеш да си ги напикая, егатимуSemiramis написа:за твоите крака имаш ли идеи как да се сбъдне
Последно промяна от Semiramis на 13.08.08, 09:37, променено общо 1 път.