даже би трябвало да може да се сливамеRemmivs написа:аре бе!Мнемозина написа:Ама няма да можем да... хм... скачаме.
Добро ви утро!
а на бас, че шъ скачаме като обезумели
от квантово на квантово ниво
добро да е
или?
даже би трябвало да може да се сливамеRemmivs написа:аре бе!Мнемозина написа:Ама няма да можем да... хм... скачаме.
Добро ви утро!
а на бас, че шъ скачаме като обезумели
от квантово на квантово ниво
добро да е
vyara написа:То може, ама не би трябвало.Semiramis написа:
даже би трябвало да може да се сливаме
или?
на луната няма локви , но скоро откриха на марс :) там устройва ли виSemiramis написа:харесайте си една локва, да ви нямам проблемите с КуидаRemmivs написа:да не искаш да кажеш да си ги напикая, егатимуSemiramis написа:за твоите крака имаш ли идеи как да се сбъдне
Може да се уреди - изпикай се от терасата в локва с лунно отражение - в 12 посред нощ при пълнолуние и ясно небе...Quid написа:искам да гледам земята начиRemmivs написа:не виждам да си траешQuid написа:и на мен ми се пикае на луната ама си трая:blum:
що не се изпикаеш у некоя локва с отражение лунно
м
космоса земята у далечината
локва с лунно отражение?
баси
нтцTinkerbell написа:на луната няма локви , но скоро откриха на марс :) там устройва ли виSemiramis написа:харесайте си една локва, да ви нямам проблемите с КуидаRemmivs написа:да не искаш да кажеш да си ги напикая, егатимуSemiramis написа:за твоите крака имаш ли идеи как да се сбъдне
много е червено и много духа тамTinkerbell написа:на луната няма локви , но скоро откриха на марс :) там устройва ли ви
оооооооооооооооооооомммммммммммммммммMarygold_vn написа:Може да се уреди - изпикай се от терасата в локва с лунно отражение - в 12 посред нощ при пълнолуние и ясно небе...
Дано го намерят, че без гравитация сме загубени. Ама да я изключват после от време на време. Ох, аз пък се сетих за онова място на планетата, дето равнината беше изкривена, метлите стояха прави сами... и разни такива неща. Къде беше това бе, филм ли, снимки ли някакви бяха...Remmivs написа:
като каза гравитация та се сетих
онези в ГАУ търсят Хигс
щото ако не го намерят, егати и гравитацията
PS
какви са ти пропорциите в момента
щото обратността знаеш и аз съм така
много е червено и много духа тамRemmivs написа:на луната няма локви , но скоро откриха на марс :) там устройва ли виTinkerbell написа:харесайте си една локва, да ви нямам проблемите с Куида
филм някакъв беше , ама и аз не помня къдеvyara написа:Дано го намерят, че без гравитация сме загубени. Ама да я изключват после от време на време. Ох, аз пък се сетих за онова място на планетата, дето равнината беше изкривена, метлите стояха прави сами... и разни такива неща. Къде беше това бе, филм ли, снимки ли някакви бяха...Remmivs написа:
като каза гравитация та се сетих
онези в ГАУ търсят Хигс
щото ако не го намерят, егати и гравитацията
PS
какви са ти пропорциите в момента
щото обратността знаеш и аз съм така
За пропорциите нищо не казвам, щото порциите зачестиха нещо напоследък.Обратността ми е недоказана, но не и недоказуема, но не знам нищо по въпроса. Там нещата не са като на теория.
Съгласна съм с теб = ще чакаме и ще дебнем от Вирджинските острови , не защото са приятни , а защото били най близката точка от земята до Венера !!!! ( женската душевност най - много тия места обитавала )Мнемозина написа:Ще почакаме за Венера.Tinkerbell написа:
на луната няма локви , но скоро откриха на марс :) там устройва ли ви
Същото еMarygold_vn написа:Та въпросът ми е - как е при вас, о, премъдри зочо-вци?
ПП Съзнавам , че звуча като дете, което пищи "Искам си играчкатаааааааа - искам си мойта си играчкааааааа" и много ме е срам:shy:

Напоследък се плаша от вещи.Marygold_vn написа: Та въпросът ми е - как е при вас, о, премъдри зочо-вци?
ПП Съзнавам , че звуча като дете, което пищи "Искам си играчкатаааааааа - искам си мойта си играчкааааааа" и много ме е срам:shy:
Ооо, Мнемо, не е вещомания - идеята не е в притежаването на вещта, а в усещането за приключение, свобода, пътешествие, липсата на усещане за еснафщина - все неща дето ги приписвам точно на тази кола - с две думи начесване на крастата...Мнемозина написа:Напоследък се плаша от вещи.Marygold_vn написа: Та въпросът ми е - как е при вас, о, премъдри зочо-вци?
"Когато имаш нещо, и то те има".
Ужасява ме идеята да бъда тяхно притежание.
Но може да ми мине, знам ли.
Знам, знам, че твоето не е вещомания.Marygold_vn написа: Ооо, Мнемо, не е вещомания - идеята не е в притежаването на вещта, а в усещането за приключение, свобода, пътешествие, липсата на усещане за еснафщина - все неща дето ги приписвам точно на тази кола - с две думи начесване на крастата...
Имаше едно клише за възрастта на мъжете и цената на играчките им, а пък един приятел на няколко пъти ми казва , че съм пич...
Аз пък не мога.Marygold_vn написа:Сещам се за диалога на Буда и Пастира...
Пастира: Имам ниви, стада и къща ... а ти вали колкото си щеш небе...Мнемозина написа:Аз пък не мога.Marygold_vn написа:Сещам се за диалога на Буда и Пастира...
Припомни го, моля!
Надценяваш ме.Remmivs написа:виж гастрономичната темаМнемозина написа:За преселване ставаше въпрос.
Или си разместил буквите?
мъжки ризи
гладене
Гастрономия, преяждане, разширен стомах и др., шегаМнемозина написа:Надценяваш ме.
Не разбирам как можеш да очакваш, че след две теми, свързани с четене и мислене няма да ми се умори горкото мозъче.
Или иначе казано - пак не разбрах.
А не съм суровоядка.Може би трябва да стана - за оправдание.
А, благодаря.Remmivs написа:Гастрономия, преяждане, разширен стомах и др., шегаМнемозина написа:Надценяваш ме.
Не разбирам как можеш да очакваш, че след две теми, свързани с четене и мислене няма да ми се умори горкото мозъче.
Или иначе казано - пак не разбрах.
А не съм суровоядка.Може би трябва да стана - за оправдание.
Тази риза на глобус ли си гладил?
Трябва да се храниш по-добре, за можеш да четеш повече теми.
Благодаря.Marygold_vn написа:Пастира: Имам ниви, стада и къща ... а ти вали колкото си щеш небе...Мнемозина написа:Аз пък не мога.Marygold_vn написа:Сещам се за диалога на Буда и Пастира...
Припомни го, моля!
Буда: Нямам си нищо - нито ниви, нито къща, нито животни ... а ти вали колкото си щеш небе...
Не е цитат - кратка импровизация по спомени е...
Доста е дълъг диалога - и Пастира споменава за жена, а Буда за душа:-)Мнемозина написа:Благодаря.Marygold_vn написа:Пастира: Имам ниви, стада и къща ... а ти вали колкото си щеш небе...Мнемозина написа:Аз пък не мога.Marygold_vn написа:Сещам се за диалога на Буда и Пастира...
Припомни го, моля!
Буда: Нямам си нищо - нито ниви, нито къща, нито животни ... а ти вали колкото си щеш небе...
Не е цитат - кратка импровизация по спомени е...
Да, нещо такова е - но никой от тях не споменава за хора.
Не знам , чувала съм за някакви лагуни .... Истината е , че трябва да се провери - не можем наивно да вярваме на слухове . Форумът да ни спонсорира за изследователска цел - аз ще се престраша да отида и да видя как е . После ще пиша !Мнемозина написа:А на тия острови има ли локви?Tinkerbell написа: Съгласна съм с теб = ще чакаме и ще дебнем от Вирджинските острови , не защото са приятни , а защото били най близката точка от земята до Венера !!!! ( женската душевност най - много тия места обитавала )
Хм... ще трябва да го намеря.Marygold_vn написа: Доста е дълъг диалога - и Пастира споменава за жена, а Буда за душа:-)
На тръгване ще ти дадем двойка гълъби - по които да пратиш писмотоTinkerbell написа:Не знам , чувала съм за някакви лагуни .... Истината е , че трябва да се провери - не можем наивно да вярваме на слухове . Форумът да ни спонсорира за изследователска цел - аз ще се престраша да отида и да видя как е . После ще пиша !Мнемозина написа:А на тия острови има ли локви?Tinkerbell написа: Съгласна съм с теб = ще чакаме и ще дебнем от Вирджинските острови , не защото са приятни , а защото били най близката точка от земята до Венера !!!! ( женската душевност най - много тия места обитавала )