Към разбиращите от компютри

Все същите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

500 euro
тва е базова цена
:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
Честит ти племенник, на хубава дата се ражда :winkw: и името много ми харесва

Вяра, ти имаш и брат и сестра, трябва да е много хубаво
Мерси, мерси.
Абе като бяхме малки, никак не ми беше хубаво. Исках да съм само аз, защото съм най-голяма и бях най-пренебрегваната. :shy::lol: Сега гледам как Вяра ревнува от брат си и все едно себе си виждам. Но е хубаво, не мога да си представя да сме по-малко. Три деца ми се вижда нормално. И мъж ми са трима братя и то пак на близки възрасти, както сме ние. :cool:
Нямам търпение да нагушкам бебето.
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Remmivs написа:Лейди Бийд, досажда ли ви този господин? :cool:
:lol: :pray:

:kiss:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snigmi написа: Да ти е жив и здрав, много хубаво име са му избрали...дали нямаше имен ден на Цветница...или греша. Моята сестра също ще се беби... и клубът на лелите ще набъбне, като му дойде времето.

Пак честито и да е живо и здраво бебчето!
Мерси! Брат ми го избра това име, защото искаше да го кръсти на себе си. :lol:
Изображение
Аватар
vyara

Re: :))

Мнение от vyara »

Баба Яга написа:Честито Верче.:lol:Да е жив и здрав Калин, много да ви радва. Това се казва хубава новина.:lol:
Мерси! :cool:
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

vyara написа:
snigmi написа: Да ти е жив и здрав, много хубаво име са му избрали...дали нямаше имен ден на Цветница...или греша. Моята сестра също ще се беби... и клубът на лелите ще набъбне, като му дойде времето.

Пак честито и да е живо и здраво бебчето!
Мерси! Брат ми го избра това име, защото искаше да го кръсти на себе си. :lol:
Честито, Верче!
Името е страхотно, на мен ми е спешъл.
:-) щастливка си, с толкова голямо семейство!

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

да ти е жив и здрав и много обичан, Лейди Вяра
ти третото за кога си го планирала
щото аз планирам, планирам, ама без "go" от началника само с планирането ще си остана
добро утро на всички
и усмихнат ден
:cool:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа:Абе защо всички сте така предубедени към Капинча. Той ми е на сърце на мене. Толкова открито и чистосърдечно същество. Как само аз го оценявам, не мога да разбера. Сериозно го казвам.
Е, аз пък съм леля. За втори път станах вчера. Този път е на брат ми, имам един племенник и от сестра ми. Калин е новия човек. Добре дошъл на този свят! :cool:
И добро ви утро!
Много хубаво име! Да ви е жив и здрав. Имам един Калин в екипа, страшно свястно момче е.
Един акъл от стар човек. Връзвате му пишлето за дясното краче, та като ритка да го разтяга.

ПП Щях да забравя. Много мерси за добрите думи. Те не ме хващат кога се гъбаркам и затова, ама ще свикнат. По-важното е, че аз свикнах и квото и да напиша тук вече е без злоба и обида.
А с Дъждеца ни тръгна приказката, ама ... тайната на изповедта.:lol:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:Много хубаво име! Да ви е жив и здрав. Имам един Калин в екипа, страшно свястно момче е.
Един акъл от стар човек. Връзвате му пишлето за дясното краче, та като ритка да го разтяга.
:lol:
:lol::lol::lol:
...и го накиснете 24 часа в сол
казваше един дядка до нас
а бабата го удряше с бастуна и викаше "това да не ти е паламуд, бе ...24 часа..., изкуфял!"

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Remmivs написа:
Капинчо написа:Добре отивам в друга стая ... ъъъъ... тема.
Ей! Ти майтап не носиш, ама майтапи раздаваш. Или беше обратното. Ма то всичко е едно де. И в този смисъл - другата тема е тази същата.

Я се отпусни малко. Наздраве! Ако искаш питай женичката. Аз не хапя. :cool:

:wine:
Кой ти каза, че не нося? Змея ли? Не го слушай, той не разбира. Нито на йота не съм ви се вързал нито на тебе, нито на Бийд (то просто няма за какво). Просто не винаги ме усещате кога се бъзикам. Ей, нема да обиждаш на липса на чувство за хумор, че това ми е най-милото. Освен това ви свикнах, че се обиждам и бягам, ма това беше отдавна. Друг е Капинчо и леко е на душата му сега. Така че дерзайте, Капинчо може и да е чувствителен, ма се е научил да оцелява, не го жалете.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

/въздишка/

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа::lol:
/въздишка/
Диши дълбоко!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Semiramis написа:
Капинчо написа:Много хубаво име! Да ви е жив и здрав. Имам един Калин в екипа, страшно свястно момче е.
:lol::lol::lol:
...и го накиснете 24 часа в сол
казваше един дядка до нас
а бабата го удряше с бастуна и викаше "това да не ти е паламуд, бе ...24 часа..., изкуфял!"
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Капинчо написа:Кой ти каза, че не нося? Змея ли? Не го слушай, той не разбира. Нито на йота не съм ви се вързал нито на тебе, нито на Бийд (то просто няма за какво). Просто не винаги ме усещате кога се бъзикам. Ей, нема да обиждаш на липса на чувство за хумор, че това ми е най-милото. Освен това ви свикнах, че се обиждам и бягам, ма това беше отдавна. Друг е Капинчо и леко е на душата му сега. Така че дерзайте, Капинчо може и да е чувствителен, ма се е научил да оцелява, не го жалете.
майтапех се бе :blum:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Remmivs написа:
майтапех се бе :blum:
Аз така изкарах два дни карцер в казармата.
Бях дежурен по рота, а болта на халката за катинара на пирамидата за оръжие се беше разбил и се клатеше. Минава ротния - Врабеца - дребен, пухкав, с много рядка коса и вечно потна глава, та косата му изглеждаше точно като перушината на врабец. Той много се гордееше , че е много як в ръцете. Хвана халката, раздруса я и болтът се измъкна. "Капинчо, да се отремонтира незабавно! Ще мина да проверя."
Намирам аз един як гвозей, към 15 см, забивам го във вратата и закривявам главата да стане халка. Идва ротния, хвана гвоздея и почна да го клати. Бая зор видя, ама го измъкна.
Хайде упражнението отново. Ма Капинчо не е прост. Този път забивам пирона отвътре през вратата, отвън завивам острия му край и го забивам пак във вратата. Идва ротния, клати, клати, клати, ама пиронът не излиза - главата му голяма. Поглежда ме, че се хиля и вика:
- Да, ама се клати.
- И на коча мъдете се клатят , ама не падат - отвръщам аз гордо.
- Каквооооо!!!!!
- Майтапя се другарю старши лейтенант.
- Ти знаеш ли какво е майтап на голо дупе, бе. То си е живо ебане. Два дни карцер!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Капинчо написа: - Да, ама се клати.
- И на коча мъдете се клатят , ама не падат - отвръщам аз гордо.
- Каквооооо!!!!!
- Майтапя се другарю старши лейтенант.
- Ти знаеш ли какво е майтап на голо дупе, бе. То си е живо ебане. Два дни карцер!
Брях, че простак! Чак мен ме доядя на тоз. Как са издържали едно време мъжете на такава простотия, не знам.
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Брях, че простак! Чак мен ме доядя на тоз. Как са издържали едно време мъжете на такава простотия, не знам.
Е това е то, едно време. Мъжете. Ти имаш очи само за Капинча! :mad::blum:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа: Брях, че простак! Чак мен ме доядя на тоз. Как са издържали едно време мъжете на такава простотия, не знам.
През годините, споменеше ли се за казарма, опирахме до думата извращения. Доста по-късно осъзнах, че извращения в казармата няма. Всичко е по план, за да те направи напълно безчувствено говедо, защото, ако в мирно време си позволяваш да разсъждаваш, кое е смислено и кое не, представи си такива размишления във война пред куршумите.
За мен тези две години си бяха строг тъмничен затвор. Бях в едно от най-интелигентните и леки поделения - в центъра на Ловеч. Можеш да си представиш колко ми е тежало, щом ходех доброволец да изхвърляме боклука. Всичката помия от кухнята се караше в открит камион, в открити метални варели, които се плискаха от движението и естествено никога не се миеха и се изсипваха в някакъв свинарник извън града, останалия боклук, включително вестниците използвани в тоалетните се стоварваха на сметището. Аз съм изключително гнуслив, но ползвах дори тази възможност да съм час-два зад оградата.

Извини ме за натуралистичната картинка.

Сега ви оставям, щото отиваме за десетина дена в Къпинака. Ще се обаждам и от там.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:Брях, че простак! Чак мен ме доядя на тоз. Как са издържали едно време мъжете на такава простотия, не знам.
Е това е то, едно време. Мъжете. Ти имаш очи само за Капинча! :mad::blum:
Ма не е верно, бе! Как бе! Цяло око даже мога да ти отделя. Даже и око и половина, щото си мъж и половина. Амаха! :lol:
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
vyara написа: Брях, че простак! Чак мен ме доядя на тоз. Как са издържали едно време мъжете на такава простотия, не знам.
През годините, споменеше ли се за казарма, опирахме до думата извращения. Доста по-късно осъзнах, че извращения в казармата няма. Всичко е по план, за да те направи напълно безчувствено говедо, защото, ако в мирно време си позволяваш да разсъждаваш, кое е смислено и кое не, представи си такива размишления във война пред куршумите.
За мен тези две години си бяха строг тъмничен затвор. Бях в едно от най-интелигентните и леки поделения - в центъра на Ловеч. Можеш да си представиш колко ми е тежало, щом ходех доброволец да изхвърляме боклука. Всичката помия от кухнята се караше в открит камион, в открити метални варели, които се плискаха от движението и естествено никога не се миеха и се изсипваха в някакъв свинарник извън града, останалия боклук, включително вестниците използвани в тоалетните се стоварваха на сметището. Аз съм изключително гнуслив, но ползвах дори тази възможност да съм час-два зад оградата.

Извини ме за натуралистичната картинка.

Сега ви оставям, щото отиваме за десетина дена в Къпинака. Ще се обаждам и от там.
:lol: .а в тази тема
лъхна на мъж
мощно

:lol: умната, Капинчо!
И да не виждаме никакви крака после
:blum:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Ма не е верно, бе! Как бе! Цяло око даже мога да ти отделя. Даже и око и половина, щото си мъж и половина. Амаха! :lol:
друго? :grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:Ма не е верно, бе! Как бе! Цяло око даже мога да ти отделя. Даже и око и половина, щото си мъж и половина. Амаха! :lol:
друго? :grin:
Друго в какъв смисъл? :lol:
Какво искаш? :grin:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Друго в какъв смисъл? :lol:
Какво искаш? :grin:
Какво даваш?

Параграф 22 :blum:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

vyara написа: Е, аз пък съм леля. За втори път станах вчера. Този път е на брат ми, имам един племенник и от сестра ми. Калин е новия човек. Добре дошъл на този свят! :cool:
И добро ви утро!
Честито лелче :blum:
Наздраве :cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа: Е, аз пък съм леля. За втори път станах вчера. Този път е на брат ми, имам един племенник и от сестра ми. Калин е новия човек. Добре дошъл на този свят! :cool:
И добро ви утро!
Их, щях да го пропусна това!

Да ви е жив и здрав! :lol:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:Е, аз пък съм леля. За втори път станах вчера. Този път е на брат ми, имам един племенник и от сестра ми. Калин е новия човек. Добре дошъл на този свят! :cool:
И добро ви утро!
За малко да пропусна тази новина
Прекрасно, лельо...:-)

Жив и здрав да ти е племенника
Много късмет му желая:-):kiss:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Благодаря ви на всички! :lovegirl:
Ха дано! :cool:
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа:Е, аз пък съм леля. За втори път станах вчера. Този път е на брат ми, имам един племенник и от сестра ми. Калин е новия човек. Добре дошъл на този свят! :cool:
И добро ви утро!
Чудесна новина! Честито, верче!
/сега прочетох, а юнакът вече е на 2 дни :)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

holi_day написа:
И добро ви утро!
живо и здраво да е момченцето на леля!!:kiss:
just perfect
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

bead_ написа:
holi_day написа:
И добро ви утро!
живо и здраво да е момченцето на леля!!:kiss:
лельоооооо....
да е жив,здрав и късметлия...
и като почне да ти казва "лельооооо"....
ех че хубавоооо....
Аватар
Света вода ненапита

Re: Към разбиращите от компютри

Мнение от Света вода ненапита »

Rain написа:Един младеж, дето въобще не е в нашата нет мрежа, се изтрил от Кю-то ми.
Как е станало това? :shocked:
Сутринта, като тръгвах за работа, Кю-то си беше онлайн. Той беше аднат. Вечерта се прибирам - компа не се е рестартирал, щото ако беше, Кю-то не се логва автоматично, само младежа го нямаше в списъка? :blink:

просто ползва програмата QIP... тя ги може тия, е и други работици...
Виж подводницата!
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Метаморф написа:
Ей, много чело, много знай.:roll:

ПП Абе, тоя да не се е метаморфирал?
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Метаморф написа:
Rain написа:Един младеж, дето въобще не е в нашата нет мрежа, се изтрил от Кю-то ми.
Сутринта, като тръгвах за работа, Кю-то си беше онлайн. Той беше аднат. Вечерта се прибирам - компа не се е рестартирал, щото ако беше, Кю-то не се логва автоматично, само младежа го нямаше в списъка? :blink:

Т'ва ли е онова, лекото Кю, дето хич нямало да ми товари компа? Леката версия, де ...
Хм ...
Както и да е. :-) Вече нямам нужда от отговори.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Rain написа:
Метаморф написа:

Т'ва ли е онова, лекото Кю, дето хич нямало да ми товари компа? Леката версия, де ...
Хм ...
Както и да е. :-) Вече нямам нужда от отговори.
на отсрещната страна и става по-леко,вярно е.
"това е онова",което спира нежелания достъп.
дръпваме шалтера...цък копчето...
и....
тишина.:winkw:
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

doktorka написа: на отсрещната страна и става по-леко,вярно е.
и....
Е, не живеем в каменната ера, имаме мобилни телефони, на които все още си отговаряме, въпреки изтритото Кю, така че предположението ти е грешно, но мерси, че опита да разплетеш случая. :-)
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Rain написа:
doktorka написа: на отсрещната страна и става по-леко,вярно е.
и....
Е, не живеем в каменната ера, имаме мобилни телефони, на които все още си отгваряме, въпреки изтритото Кю, така че предположението ти е грешно, но мерси, че опита. :-)
"Човек предполага...Господ разполага..."

п.с. "много чело,много знай...".Капине,пак си я препрочетох...:rotfl24::rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

корекция!!!
1000 евро
щото безработните вече не искат да бачкат за 500 евро
инфлация лекинко:-):cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Quid написа:корекция!!!
1000 евро
щото безработните вече не искат да бачкат за 500 евро
инфлация лекинко:-):cool:
Ае стига с тоз' живот/пари. Мини на вълна пари/живот :blum::blum::blum:
Публикувай отговор