Ново другарче
Ново другарче
ДОБРЕ ДОШЛА АВРОРА
Разкажи за себе си, как ни намери и ще пишеш ли?:-)
Разкажи за себе си, как ни намери и ще пишеш ли?:-)
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
Re: Ново другарче
ДОбро си дОшла! 
П.П. Рем-а е ясен - ще погледне и ще разбере коя е Flo, а аз бедният, все още се чудя...
П.П. Рем-а е ясен - ще погледне и ще разбере коя е Flo, а аз бедният, все още се чудя...
Виж подводницата!
Re: Ново другарче
Метаморф написа:ДОбро си дОшла!
я какъв хубав подпис
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
хм...МЪЖжжж написа:Или отново МЪЖжжжholi_day написа:кой тоя път хехеlatrevw написа:уф, ти пак не си в час:-), имаме ново раздвоение на личността
какво-какво?
момичето идва с препоръки от теб ли?
Аврора, Аврора, тук брега
обади се

добре дошла
обади се
добре дошла
Здравейте!
И добре заварили!
Бях изненадана да видя, че вече съм забелязана и приветствана! Това ме навежда на мисълта, че форумът се радва на добра посещаемост от позитивно настроени и наблюдателни форумци (другарчета). Адмирации !
Ако предходното ви е прозвучало сухо, то е от липса на опит във форумстването, а не от липса на чувство, така че – останете си позитивно настроени !
Благодаря на всички поздравили ме !
На Snigmi :
Snigmi, искай от мен реалистични неща ! Не мога да разкажа за себе си ... Аз не съм новела, може би трилогия, но минимум роман. Отиде ми уйкенда, ако тръгна да се разказвам. А всъщност се смнявам, че съм толкова интересна за четене. Не затварям тази тема. Бих отговорила, ако малко конкретизирате какво за мен би представлявало интерес за другарчетата тук.
Не съм ви намерила Snigmi, намерена бях. Случайно. Бяхте препоръчани. Нямам идея дали защото бе преценено, че аз мога да съм интересна за вас или вие за мен или беше просто импулс. Няма да казвам от кого. Гадайте. Тъкмо ще разбера колко добре се познавате.
Беше ми препоръчано просто да почета. Аз обаче се регистрирах.
После ми бе препоръчано пак само да чета, но как да не отговоря ....
Ще пиша ли ? Не знам ... Обикновенно само чета, но ето че в момента пиша ...
На Remmivs и другите другарчета – НАЗДРАВЕ ! Дано да не ви изцапам килимчето ....
На vyara – много усмивки ! Какво друго ... виновни ли сме, че и зодията ни е разкошна.
Прегръдка за Капинчо ! С него имаме еднакви асоциации. Когато за пръв път поставих този ник, беше именно защото се сетих за тази песничка. Обожавам детските песнички !
На Semiramis – горното приема ли се за обаждане ?
Не ми се ще да се задържам повече пред РС-то в такъв хубав ден, затова за сега ще се огранича с това.
Хубав уйкенд на всички !
Аврора!
КРАЙ

Бях изненадана да видя, че вече съм забелязана и приветствана! Това ме навежда на мисълта, че форумът се радва на добра посещаемост от позитивно настроени и наблюдателни форумци (другарчета). Адмирации !
Ако предходното ви е прозвучало сухо, то е от липса на опит във форумстването, а не от липса на чувство, така че – останете си позитивно настроени !
Благодаря на всички поздравили ме !
На Snigmi :
Snigmi, искай от мен реалистични неща ! Не мога да разкажа за себе си ... Аз не съм новела, може би трилогия, но минимум роман. Отиде ми уйкенда, ако тръгна да се разказвам. А всъщност се смнявам, че съм толкова интересна за четене. Не затварям тази тема. Бих отговорила, ако малко конкретизирате какво за мен би представлявало интерес за другарчетата тук.
Не съм ви намерила Snigmi, намерена бях. Случайно. Бяхте препоръчани. Нямам идея дали защото бе преценено, че аз мога да съм интересна за вас или вие за мен или беше просто импулс. Няма да казвам от кого. Гадайте. Тъкмо ще разбера колко добре се познавате.
Беше ми препоръчано просто да почета. Аз обаче се регистрирах.
После ми бе препоръчано пак само да чета, но как да не отговоря ....
Ще пиша ли ? Не знам ... Обикновенно само чета, но ето че в момента пиша ...
На Remmivs и другите другарчета – НАЗДРАВЕ ! Дано да не ви изцапам килимчето ....
На vyara – много усмивки ! Какво друго ... виновни ли сме, че и зодията ни е разкошна.
Прегръдка за Капинчо ! С него имаме еднакви асоциации. Когато за пръв път поставих този ник, беше именно защото се сетих за тази песничка. Обожавам детските песнички !
На Semiramis – горното приема ли се за обаждане ?
Не ми се ще да се задържам повече пред РС-то в такъв хубав ден, затова за сега ще се огранича с това.
Хубав уйкенд на всички !
Аврора!
КРАЙ
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Здравейте!
Интересно и свежарско пожеланиеAvrora SF написа: Хубав уйкенд на всички !
Аврора!
КРАЙ
![]()
![]()
Къпината явно е на къпинача, та не го отбелезА преди мен:winkw:
Добре дошла:-)
Весело изкарване на въртележката:-)
Желая ти мир и достатъчно търпение!
П.П. Интересно е това, че "новите', които са "нечий чоек" не могат някак си да бъдат така безпроблемно и безболезнено нахапвани, захапвани, настъпвани...
с една дума бЪзикани:winkw:
"Препоръките" обаче си имат и това предимство, че винаги "новият" може да се допита до "поръчителя си" в случай, че нещо от клубните писсания не му е съвсем ясно. Така по трудно стават грешки с това кой какво искал да каже и кой какво разбрал/неразбрал:-):winkw:
В заключение.................
пиши повече!
на този етап клубът има силна нужда от пишещи:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Няма какво да гадая - МъЖжжжAvrora SF написа:Бяхте препоръчани. Нямам идея дали защото бе преценено, че аз мога да съм интересна за вас или вие за мен или беше просто импулс. Няма да казвам от кого. Гадайте. Тъкмо ще разбера колко добре се познавате.
Беше ми препоръчано просто да почета.
Хубав ден и до скоро писане.Avrora SF написа:Не ми се ще да се задържам повече пред РС-то в такъв хубав ден, затова за сега ще се огранича с това.
Не са те предупредили за риска от пристрастяване, но ногу скоро шъ го усетиш и сама...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Този младеЖЖЖholi_day написа:Няма какво да гадая - МъЖжжжAvrora SF написа:Бяхте препоръчани. Нямам идея дали защото бе преценено, че аз мога да съм интересна за вас или вие за мен или беше просто импулс. Няма да казвам от кого. Гадайте. Тъкмо ще разбера колко добре се познавате.
Беше ми препоръчано просто да почета.
бая девойки придърпа в последно време
Отшелничеството добре му се отразява:blum::winkw:
Имам обаче сериозни опасения, че играе в комбина с Куида:winkw:
Не им знам само %:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.