Изключително ми е неприятно
- Green Light
Изключително ми е неприятно
и имам огромното неудоволствие да бъда отново сред вас. Но тва е положението. Се ла ви- тва е на френски, ще ви изтърпя някак си.
За морето няма да ви разправям, морето си е там, аз не съм.
Може сега изведнъж София да стане чиста, зелена, спокойна и красива и да ми стане кеф, че съм тук. Нищо не се знае.
Може сега изведнъж София да стане чиста, зелена, спокойна и красива и да ми стане кеф, че съм тук. Нищо не се знае.
- Dark Angel
- Света вода ненапита
Re: Изключително ми е неприятно
чувствата са ни взаимни...Green Light написа:и имам огромното неудоволствие да бъда отново сред вас. Но тва е положението. Се ла ви- тва е на френски, ще ви изтърпя някак си.
Виж подводницата!
tc,tc...Green Light написа:и имам огромното неудоволствие да бъда отново сред вас. Но тва е положението. Се ла ви- тва е на френски, ще ви изтърпя някак си.
nqmash kusmet.
"Tva sofianci -golemi sersemi."
"tooo..povehceto sme ot selata...,ama ima..":rotfl24:
-
Дядо Капинчо
znaesh ti kakvo e tova "hubavi jeni"...Капинчо написа:На мен пък ми е приятно. Мнооого приятно.
Както казва малката тухлопродавачка - кефя се на мах.
Това не щото Грийна се върнал от не знам дето е ходил, а щото аз хем съм си там дето съм отишъл, хем съм тук да ви дразня с женски дупета и други селски благинки.
s tezi dupeta i pr..znachi vkusnotijki...
Няма да ти кажа къде съм.Green Light написа:и имам огромното неудоволствие да бъда отново сред вас. Но тва е положението. Се ла ви- тва е на френски, ще ви изтърпя някак си.
Няма да ти кажа от къде се връщам.
Няма да ти кажа как едно излизане, което се чудех как да осуетя, се провали самичко и сега ще мързелувам.
Днес съм добричка.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Че ти пък кога не си била?:roll:Мнемозина написа: Днес съм добричка.
Хръм.Капинчо написа:Че ти пък кога не си била?:roll:Мнемозина написа: Днес съм добричка.
Зависи в кой смисъл.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
В добричкия естествено.Мнемозина написа: Хръм.
Зависи в кой смисъл.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Имаш ли друго състояние?Мнемозина написа:Днес съм добричка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Упс, Капинчо ме е преварил!Капинчо написа:Че ти пък кога не си била?:roll:Мнемозина написа: Днес съм добричка.
- Green Light
Не, не ми казвай! Недей!Мнемозина написа:Няма да ти кажа къде съм.Green Light написа:и имам огромното неудоволствие да бъда отново сред вас. Но тва е положението. Се ла ви- тва е на френски, ще ви изтърпя някак си.
Няма да ти кажа от къде се връщам.
Няма да ти кажа как едно излизане, което се чудех как да осуетя, се провали самичко и сега ще мързелувам.
Днес съм добричка.
Та аз таман привикнах да работя пак кат' кран
Недей ми казва, не, не, не недей!
Ще мога ли да ти простя не знам
- Green Light
Отвътре ми идва. Едно време, много отдавна беше, се запознавам със съквартирантката на едно ново гадже. Таман се бяхме свалили и момичето ме запознава с тоя- оня. Нейната съквартирантка ме погледана, така, в очите и без да ми обръща внимание повече вика. Скъпа, тоя да го зарежеш! Има същия гаден поглед като оня моя. Глътнах си езика. забравил съм вече, обаче, доколкото се познавам съм взел да се пуля с надежтата да изглеждам просто тъп, а не гаден.Dark Angel написа:
и що си такъв гаден ....
Вместо да и ударя един шамар.
- Green Light
няма кво да се оплаквамеGreen Light написа:Траеш си щот си свикнал. То боли само първия ден.Quid написа:и на мен не ми е приятно ама си трая:rotfl24:
Ма как боли
софия е полупразна
кара се екстра само да не е по бул и ул с ремонти
нощем е хладно
кво повече
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
Не и се връзвайте на Мнемозина. Аз отдавна я подозирам. Гаднярка е тя. Знаеш ли приказката за тая жена дето след сватбата казала на мъжа си- Ще бъда добра, послушна, търпелива, ще те обичам, ще се грижа за къщата, лоша дума няма да чуеш от мене, само едно искам: Един ден в годината да ме пускаш да излезна сама и да не ме търсиш, да не ме питаш къде съм била или да не ме следиш до вечерта. Само това. И верно годините минавали тая мацка била съвършенство на квадрат. Ма на мравката път прави. Страхотия. Тва свекърва, свекър, мъж, деца, за всичко се грижи, мила, любезна, бе слънце. Само по един ден я фаща липсата от сутринта до мръкване и после пак мила, усмихната и така. Са любопитството е най- силната човешка черта, и нашият човек решил да види аджаба тая кви ги върши. Не може така. Какво става тоя ден? Речено сторено, проследил я. А тя излезнала от къщи, отишла на една поляна, до едно вековно дърво. И се превърнала в огромна отровна змия. Нападала, хапела, душала и убивала по всякакви начини всичко живо до което се доберяла. Пет пухкави зайчета и три сърнички станали на кайма. От дива злоба хапела даже дървета и пръскала отрова върху камъните. До вечерта.Капинчо написа:Че ти пък кога не си била?:roll:Мнемозина написа: Днес съм добричка.
Мнемозина, като я хване тоя ден си пише лични бележки. После пак пише тук
Аууууу, така да ме издадеш!Green Light написа:Не и се връзвайте на Мнемозина.Капинчо написа:Че ти пък кога не си била?:roll:Мнемозина написа: Днес съм добричка.
...
А аз тъкмо бях се умилила от поетичния отговор!
Ей сега започвам да казвам къде съм била тази сутрин! Запуши уши, затвори очи... няма да има прошка за теб!
Panta rhei...
- Green Light
Из- чез- вам.Мнемозина написа:Аууууу, така да ме издадеш!Green Light написа:Не и се връзвайте на Мнемозина.Капинчо написа:Че ти пък кога не си била?:roll:Мнемозина написа: Днес съм добричка.
...
А аз тъкмо бях се умилила от поетичния отговор!
Ей сега започвам да казвам къде съм била тази сутрин! Запуши уши, затвори очи... няма да има прошка за теб!
снимки ще пускаш ли?
Стой тук, спокойно. Не ми е днес денят.Green Light написа: Из- чез- вам.
снимки ще пускаш ли?
Снимките ще си ги пусна на лични бележки.
Panta rhei...
- Dark Angel
Green Light написа: Отвътре ми идва. Едно време, много отдавна беше, се запознавам със съквартирантката на едно ново гадже. Таман се бяхме свалили и момичето ме запознава с тоя- оня. Нейната съквартирантка ме погледана, така, в очите и без да ми обръща внимание повече вика. Скъпа, тоя да го зарежеш! Има същия гаден поглед като оня моя. Глътнах си езика. забравил съм вече, обаче, доколкото се познавам съм взел да се пуля с надежтата да изглеждам просто тъп, а не гаден.
Вместо да и ударя един шамар.
може да предаваш уроци как се гледа гадно
сега като се замисля верно гледаш малко гадно на моменти