пламката го няма, ама
-
Дядо Капинчо
Re: пламката го няма, ама
Кой беше пламката?bead_ написа:бихме джапанците!! е, ще залагаме и или вечеееее.... нема сми
аааа, сетих се, оня дето се върнал за да се върне.
http://www.vsekiden.com/imgs/life/plame ... 140108.jpgКапинчо написа:Кой беше пламката?bead_ написа:бихме джапанците!! е, ще залагаме и или вечеееее.... нема сми
just perfect
-
Дядо Капинчо
Как му викаха на това? Метросексуален?bead_ написа:http://www.vsekiden.com/imgs/life/plame ... 140108.jpgКапинчо написа:Кой беше пламката?bead_ написа:бихме джапанците!! е, ще залагаме и или вечеееее.... нема сми
Добре каза за японците. Утре ще проверя с колко са ми вдигнали заплатата. Па може и салама да са намалиили в магазинчето до входа.
капинееее, нещо си станал накриво сутринта от леглото!Капинчо написа:
Добре каза за японците. Утре ще проверя с колко са ми вдигнали заплатата. Па може и салама да са намалиили в магазинчето до входа.
just perfect
-
Дядо Капинчо
Спрямо спортистите не съм ставал нормално в последните 30 години. Не ги долюбвам хич. Гледам спорт само ако хептен нямам какаво да правя.bead_ написа:
капинееее, нещо си станал накриво сутринта от леглото!
Мразя израза "Много насериозно се взимаш", но за спортистите е 1000% валиден. Като вземат един медал и очакват всички да ходим да им целуваме гъзовете (да ме прощаваш).
Кога е за телевизията - Ние за РОдину, за Сталину, а всичко в крайна сметка е за пари. Нямам нищо против, ама да не ми се правят, че едва ли не ги изкарват за мене тези пари. И понеже са много интелигентни, като приключат със спорта, не могат да си намерят работа, и с пълни сили се вливат в борческата класа.
Знам, че съм краен, ама така го чувствам.
- Green Light
Mi s takyv komentar, bratche, nema smi! Na kvdrat.Капинчо написа:Кой беше пламката.bead_ написа:бихме джапанците!! е, ще залагаме и или вечеееее.... нема сми
KOJ BESHE PLAMKATA?!
KAK KOJ BESHE PLAMKATA, BE?!
Az si izjadoh nervite, toj - KOJ BESHE PLAMKATA?!
Uf!
Bijd, davaj da zalagame,Kapina go izkluchvame, zaradi narushenie- cherven , karton.
S koj igraeme sega?
-
Дядо Капинчо
Всеки си е луд по своему.Green Light написа:Mi s takyv komentar, bratche, nema smi! Na kvdrat.Капинчо написа:Кой беше пламката.bead_ написа:бихме джапанците!! е, ще залагаме и или вечеееее.... нема сми
KOJ BESHE PLAMKATA?!
KAK KOJ BESHE PLAMKATA, BE?!
Az si izjadoh nervite, toj - KOJ BESHE PLAMKATA?!
Uf!
Bijd, davaj da zalagame,Kapina go izkluchvame, zaradi narushenie- cherven , karton.
S koj igraeme sega?
Аз имам една причина по-малко да се ядосвам.
Ти къде си та пишеш на лайняница?:lol:
България - САЩ, четвъртък, 17.00Green Light написа: S koj igraeme sega?
залаганията се приемат до 10.00 на същия ден
печалби не се изплащат
капинчовци не се допускат в темата, че образуват нерви на спортните фенове
just perfect
-
Дядо Капинчо
Добре бе, добре, аз и без това избягвам да залагам, щото много се вживявам като губя, па досега не съм печелил.bead_ написа: капинчовци не се допускат в темата, че образуват нерви на спортните фенове
- Green Light
Bulgaria : USA
3:2bead_ написа:България - САЩGreen Light написа: S koj igraeme sega?
O6bora ni e velik
много изпускаш, страхотна е олимпиадата, само ако не ми говорят за допинг постоянно, развалят ми удоволствиетоQuid написа:чакам да почнат мачовете у англия са на 16
пекин не го гледам изобщо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Капинчо написа:Добре бе, добре, аз и без това избягвам да залагам, щото много се вживявам като губя, па досега не съм печелил.bead_ написа: капинчовци не се допускат в темата, че образуват нерви на спортните фенове
ще пренебрегна дискриминиращи теми пък
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
Днес е мачът с американците
Лошото е, че като гледам и Русия, и Бразилия, и Щатите, а и Италия - до момента са по-силни от наште. Дано се стегнем - ако не сега - на четвърфиналите...
Ще е интересно днес. кога играем с Италия?
Сбирка на бира за някой мач?
Лошото е, че като гледам и Русия, и Бразилия, и Щатите, а и Италия - до момента са по-силни от наште. Дано се стегнем - ако не сега - на четвърфиналите...
Ще е интересно днес. кога играем с Италия?
Сбирка на бира за някой мач?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Re: Върна се. Да видим сега
е, след дъжд качулка... разсипАха ги. мача със сащ го играха по безобразен начин.Green Light написа:
just perfect