Благодарности гранде за Коледната украса
- Dark Angel
-
опърничава
Re: Благодарности гранде за Коледната украса
И на мен ми създаде хубаво настроение.
Благодарности и от мен!
:chr4:
Благодарности и от мен!
опърничава написа:И на мен ми създаде хубаво настроение.
Благодарности и от мен!
A на мен това ми създаде добро настоение : ) )
Какво прави чалгата с хората
.
Б@си, тоя направо в екстаз изпадна, сякаш оргазъм изпитва
Леле, как се сваляли мацки, а, Щрунце???
Аз не виждам нищо таковаDark написа:
Честно първо се хилих, после се кръстих, а накрая пръсках монитора със светена вода..4avdar4e написа:Б@си, тоя направо в екстаз изпадна, сякаш оргазъм изпитва
А на пръв поглед изглежда нормален, а?
-
опърничава
-
опърничава
Не успях да мина през този сложен процес. Останах само с кръстенето, без първо да съм минала през хиленето. При мен младежът само поздрави момичетата от целия свят и запецна. Аз ли зле му влияя?Strunz написа:
Честно първо се хилих, после се кръстих, а накрая пръсках монитора със светена вода..
И аз съм на автоматично.4avdar4e написа:Аха, при мен е настроено на автоматично влизане, така че не минавам през този етап..опърничава написа:При мен се вижда на страничката, от която влизаш, за да се регистрираш. Добавени са и нови имоушънс. Бас хващам, че това е дело на Маггот.Мнемозина написа:Аз защо не я виждам?
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Аз пък само се пулих, после се кръстих и после ти завидях, че имаш светена вода. До хилене изобщо не се стигнаStrunz написа:Честно първо се хилих, после се кръстих, а накрая пръсках монитора със светена вода..4avdar4e написа:Б@си, тоя направо в екстаз изпадна, сякаш оргазъм изпитва
Memento mori.
Мда... това ще го пусна на щерката, ако реши да слуша чалга... да й покажа какво прави с хората
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
Мойта вече слуша.maggot написа:Мда... това ще го пусна на щерката, ако реши да слуша чалга... да й покажа какво прави с хората
Нека, щом й харесва. Ама отвътре ми е едно ...
Тоя клип го получих от ония дни по кю-то.
Пресилен е.
Хората, които обичат чалгата са си просто такива. Такива, които обичат чалга. Дет се вика - който пее, зло не мисли ...

ми то и аз благодаря...мноу ми харесва..Dark написа:
ама имам няколко забележки...
към уважаемите
1.като лагам УРЛ..нищо не става?...не изскача онуй прозорче както преди
2.Искам това
3.искам си иконката със серенадата
4.някой да ми обясни що едни точки пулсират,а други не/
( имам предвид на темите точките...не Г точките)
Изкача както преди:blum:doktorka написа:ми то и аз благодаря...мноу ми харесва..Dark написа:![]()
![]()
![]()
.
ама имам няколко забележки...
към уважаемите![]()
1.като лагам УРЛ..нищо не става?...не изскача онуй прозорче както преди
2.Искам товавместо това
на първа страница
3.искам си иконката със серенадата
4.някой да ми обясни що едни точки пулсират,а други не/
Най вероятно си ъпгрейднала до новия ИЕ и не си му позволила попъпите.
Относно другите въпроси -
1. Много искаш:P
2. Ба ли им майките на тея точки. Не те разбраФ. Ти разбра ли се сама?
3. Другарката по визуалното оформление като дойде
Memento mori.
Ми щото трябва да променя и на тва чудо сума ти настройки, така че да излиза, а ме мързииииииdoktorka написа: 1.като лагам УРЛ..нищо не става?...не изскача онуй прозорче както преди
Ми убу, само и другите да са съгласни :)doktorka написа:2.Искам товавместо това
на първа страница
Е па тая иконка никой не я слагаше, ма! За какво да тъпчем емотиконите, и без тва вече не се побират на един екран...doktorka написа:3.искам си иконката със серенадата
Щи я турна на ПМ да си я зяпкаш като ти домъчнее
Това, виж и аз се чудех... Ония дето звънкат - демек клати им се иконката отпред ок - знам - щото има много постове по тях. Демек интересни теми. Ама що едни са ми в светло синьо, а други - в тъмно... е на тоя въпрос не мога да намеря отговорdoktorka написа:4.някой да ми обясни що едни точки пулсират,а други не/
А за Г-точките - кой те излъгА че пулсират?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
а на мен таз песен ми влезна една сутрин в главата и аз цял ден си тананаках "А когато съмнеееееее...."
са, таз седмица ще планирам така, че да стигна до чалга-клуб четвъртък, най-добре петък. мда.....
maggot написа:Ми щото трябва да променя и на тва чудо сума ти настройки, така че да излиза, а ме мързииииииdoktorka написа: 1.като лагам УРЛ..нищо не става?...не изскача онуй прозорче както преди
Значи не ми е от ИЕ...
ама може и без линкове...аз ся пак трябва да се уча как се правешеМи убу, само и другите да са съгласни :)doktorka написа:2.Искам товавместо това
на първа страница
АААА...аз питах вече...С Мнемо се разбрахме ..понеже имане ни трабва
...
Е па тая иконка никой не я слагаше, ма! За какво да тъпчем емотиконите, и без тва вече не се побират на един екран...doktorka написа:3.искам си иконката със серенадата
Щи я турна на ПМ да си я зяпкаш като ти домъчнее
:):):)...
Това, виж и аз се чудех... Ония дето звънкат - демек клати им се иконката отпред ок - знам - щото има много постове по тях. Демек интересни теми. Ама що едни са ми в светло синьо, а други - в тъмно... е на тоя въпрос не мога да намеря отговорdoktorka написа:4.някой да ми обясни що едни точки пулсират,а други не/
А така...! Не съм само аз луда,значи...Кажи му на другаря от триумвирата...
А за Г-точките - кой те излъгА че пулсират?
аааа
да покажа колко съм УМНАMila написа:И мен уркасата ме изкефи, ама като се "логна" - изчезва. ШЪ Зема да мина в нелегалност, щом ще е тъй.:winkw:
отиваш си на профила и оттам избираш ( има едно прозорче със стрелкичка дето ще ти отвори всички "теми")..Кристмас темата,после променяш профила..и става...
колко съм умнаааа....!
Re: аааа
Ура! Вече я виждам!Ткс!doktorka написа:да покажа колко съм УМНАMila написа:И мен уркасата ме изкефи, ама като се "логна" - изчезва. ШЪ Зема да мина в нелегалност, щом ще е тъй.:winkw:
отиваш си на профила и оттам избираш ( има едно прозорче със стрелкичка дето ще ти отвори всички "теми")..Кристмас темата,после променяш профила..и става...
колко съм умнаааа....!
брей!
[
Ура! Вече я виждам!Ткс!
[/quote]
Ама и ти си умнааа...
щом можа по моето обяснение да се справиш!

Ура! Вече я виждам!Ткс!
Ама и ти си умнааа...
щом можа по моето обяснение да се справиш!
Стига вила, ма! Избери си snowSilver и ше видиш сняг посред лятоdoktorka написа: а за нас "капещи снежинки " нема?
ми нема...!
ние сме на юг...
тук снежинки НЕМА
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Цъ! Това не е нормалното състояние на чалгафен, по-скоро на металург ми блъска тоя. Клипчето кърти.
- Dark Angel
сега и аз гледам снежинкиvyara написа:И аз си турнах снежините.maggot написа:Стига вила, ма! Избери си snowSilver и ше видиш сняг посред лятоdoktorka написа: а за нас "капещи снежинки " нема?
ми нема...!
ние сме на юг...
тук снежинки НЕМА
Страшна си, Магот!
супер
ПП/ "Стига вила ма!" казах вчера на щерката, след половин часов вой защото "Мамо той ми скъсааааааааааа тетрадкатааааааааааааааа"