From Green Light to Yellow
From Green Light to Yellow
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 02203.html
Кофти работа с тая Грузия, тая Русия и тая Америка. Пожълтява политиката, няма да изоставаме и ние светофарите. Жълто- минавайте Русиьо, Украйно и Америко. На ваша отговорност.
Кофти работа с тая Грузия, тая Русия и тая Америка. Пожълтява политиката, няма да изоставаме и ние светофарите. Жълто- минавайте Русиьо, Украйно и Америко. На ваша отговорност.
Последно промяна от Жълто на 19.08.08, 12:45, променено общо 1 път.
ПП. По темата за наша раша, грузия и др. - казвал съм вече, че светът отива накъмто зле. И не съм сигурен, че искам да живея в утрешния свят. Обаче каква алтернатива имам?
ППП. Днес четох една засукана статия за промените в избирателната ни система. Едно ми стана ясно - който е докопал кокала не иска да го пусне. Та за кого, викаш, да гласувам?
ППП. Днес четох една засукана статия за промените в избирателната ни система. Едно ми стана ясно - който е докопал кокала не иска да го пусне. Та за кого, викаш, да гласувам?
- Света вода ненапита
Сговнява се тая работа около Грузия. Много шибана стана за има няма два дена.Gaspode написа:ПП. По темата за наша раша, грузия и др. - казвал съм вече, че светът отива накъмто зле. И не съм сигурен, че искам да живея в утрешния свят. Обаче каква алтернатива имам?
За СДС гласувай!
Re: From Green Light to Yellow
А фчера гледах една руска версия...Жълто написа:http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 02203.html
Не знам защо, но някак си съм по-склонен да оправдая рашъните тоя път... но с това предстоящо ебентуално включване на щатски войски нещата тотално ще се засерат...
Гадост
Руснаците скърцат със зъби от доста време насам.
То не бяха имперски демонстрации от страна на другаря Путин, не бяха изнудвания с петрола...
Намирисва ми тая работа с грузинците.
Откъм Русия ми намирисва.
За жалост истината в такива моменти е най-трудна за откриване.
Ако не видиш на място, не можеш да разбереш кой, какво, кога, как и колко...
ПС. Грийне, тревожно ми е га си жълт, да не светнеш и в червено после?
То не бяха имперски демонстрации от страна на другаря Путин, не бяха изнудвания с петрола...
ако щатите пратят войска там, хуманитарни помощи ама с военни самолети и прочее, като едното нищо може руснаците да думнат някой, те и американците си ги думкат с "приятелски огън", че руснаците ли, и ще стане не жълто ами кърваво-червено
не ми харесва още от самото начало всичко това
прилича ми на един филм
мамка му
не ми харесва още от самото начало всичко това
прилича ми на един филм
мамка му
Ми седем осем години бях зелено, значи към 2016 внимавайте в картинкатаpocti_bezobidna написа:Руснаците скърцат със зъби от доста време насам.
На мене ми намирисва откъм Америка. Няма значение дали Руснаците са направили постановка или не. Американците като стъпят там и ще светнат много червени светлини. Или копчета.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Боже! Аз в такава дългосрочна перспектива не мога да разсъждавам.Жълто написа: Ми седем осем години бях зелено, значи към 2016
Тц. Нема да съпат. Що не стъпИха у Чечня? И Еуропата нема да стъпи. Ше ги оставят да правят квото искат...Жълто написа: Американците като стъпят там и ще светнат много червени светлини. Или копчета
- Света вода ненапита
Грузия иска да влезне в НАТО. Това е златен шанс за Америка да свие перките на руснаците, защото стъпва право в двора им. Не само военно ами политически икономически, всякак. Района е с енергийни източници, а виждаш че това става все по- важно. Стратегия. Буш, Путин(Медведев де), няма значение кой е, всеки би мислил така на тяхно място. Пък и двете държави са далеч от фината дипломация, винаги вършат нещата по най- трудния начин. Традиция. Все едно: Руснаците не са слепи и не могат веднага да клекнат. Сега картинката се оертава като двете козлета на моста. Само дето козлетата могат да срутят целия мост.frisky lioness написа:Кой тогава е причомRemmivs написа:Фриски, ти и в щъркели ли вярваш още? Буш е нипричем.
Я да ме светнете, че аз от политика нищо не отбирам
ама оня клоун тали или иначе го недолюбвам
Много добър коментар. Верен, за съжалениеЖълто написа: Грузия иска да влезне в НАТО. Това е златен шанс за Америка да свие перките на руснаците, защото стъпва право в двора им. Не само военно ами политически икономически, всякак. Района е с енергийни източници, а виждаш че това става все по- важно. Стратегия. Буш, Путин(Медведев де), няма значение кой е, всеки би мислил така на тяхно място. Пък и двете държави са далеч от фината дипломация, винаги вършат нещата по най- трудния начин. Традиция. Все едно: Руснаците не са слепи и не могат веднага да клекнат. Сега картинката се оертава като двете козлета на моста. Само дето козлетата могат да срутят целия мост.
преди няколко седмици райън беше нарисувал това
Гордост
досега не е рисувал подобни неща
не исках да го показвам защото обикновено рисува фантастични неща
обаче
Гордост
обаче
Това е така, но не ми се вярва да се намесят със сила. Най-много благо размахване на пръстче. Ама умерено. Инак става много сложно за самите американци - ша им дойде множко - Иран, Афганистан... Не могат да пращат войски до безкрайност навсякъде. Пък и баш с Русия (колкото и да е отслабена) не биха се захванали толко лесно, сметам аз...Жълто написа:Района е с енергийни източници, а виждаш че това става все по- важно.
Ами до преди два дена и аз мислех така. Обаче Кондолиса кво търси там? И какви са тия приказки за "хуманитарна мисия"? За това пускам темата. Два дена, а колко тъпотии, мамка муpocti_bezobidna написа:Това е така, но не ми се вярва да се намесят със сила. Най-много благо размахване на пръстче. Ама умерено. Инак става много сложно за самите американци - ша им дойде множко - Иран, Афганистан... Не могат да пращат войски до безкрайност навсякъде. Пък и баш с Русия (колкото и да е отслабена) не биха се захванали толко лесно, сметам аз...Жълто написа:Района е с енергийни източници, а виждаш че това става все по- важно.
Тая гордост си я записах. Май даже на десктопа ще я плеснаRemmivs написа:преди няколко седмици райън беше нарисувал това
Гордост
обаче
Русия не е слаба. Никак. И не е Русия отпреди 10-15 години. И няма да си седи и да си мълчи.pocti_bezobidna написа:Това е така, но не ми се вярва да се намесят със сила. Най-много благо размахване на пръстче. Ама умерено. Инак става много сложно за самите американци - ша им дойде множко - Иран, Афганистан... Не могат да пращат войски до безкрайност навсякъде. Пък и баш с Русия (колкото и да е отслабена) не биха се захванали толко лесно, сметам аз...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Винаги по политическите въпроси разчитам на тебЖълто написа:Грузия иска да влезне в НАТО. Това е златен шанс за Америка да свие перките на руснаците, защото стъпва право в двора им. Не само военно ами политически икономически, всякак. Района е с енергийни източници, а виждаш че това става все по- важно. Стратегия. Буш, Путин(Медведев де), няма значение кой е, всеки би мислил така на тяхно място. Пък и двете държави са далеч от фината дипломация, винаги вършат нещата по най- трудния начин. Традиция. Все едно: Руснаците не са слепи и не могат веднага да клекнат. Сега картинката се оертава като двете козлета на моста. Само дето козлетата могат да срутят целия мост.
Ти си достатъчно информиран, което би трябвало да те прави и безпристрастен:-)
Да се надяваме, че ще проявят достатъчно разум

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кондолиза мое да иде да се разходи. Но до нещо по-сериозно не ми се вярва да се стигне. Просто Щатите няма капацитет да покрият И това. Имат си достатъчно разправии, че и вътрешни проблеми.Жълто написа:Ами до преди два дена и аз мислех така. Обаче Кондолиса кво търси там? И какви са тия приказки за "хуманитарна мисия"? За това пускам темата. Два дена, а колко тъпотии, мамка муpocti_bezobidna написа:Това е така, но не ми се вярва да се намесят със сила. Най-много благо размахване на пръстче. Ама умерено. Инак става много сложно за самите американци - ша им дойде множко - Иран, Афганистан... Не могат да пращат войски до безкрайност навсякъде. Пък и баш с Русия (колкото и да е отслабена) не биха се захванали толко лесно, сметам аз...Жълто написа:Района е с енергийни източници, а виждаш че това става все по- важно.
Ако се набутат и в Грузия, става много сериозно фсичко.
русия и сащ си разиграват конете на чужда територия. мерят си мускулите, да не кажа друго. това е стар, познат похват. някак неутрално да го дават. вярно, че там играят яки енергийни интереси. въпросът е къде се бутаме ние - първанов предложи да е некво шибано конферансие?!?!!! що се бута у шамарите не ми е ясно. ние сме на път да станем една грузия на балканите, с темповете, с които предлагаме да сме трасе на руските енергийни продукти... и нашия ред ше дойде дет се вика, що се предреждаме на опашката?!?!Жълто написа:http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 02203.html
just perfect
хм....Жълто написа:http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 02203.html
ми добре дошъл
то какво да ти каже човек
тц,тц,тц..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Dark Angel
а грузия отде да минава, отдолу по тунела?...Жълто написа:http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 02203.html
или по въртовръзката на накакашвили:rotfl24:
нещо не позъкасня ли с жълтото?
що ся смени светлината, ммм:winkw:
секи минава на своя отговорност поне от 15 години щото
аку му стиска де:winkw:
виждам дори аз
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Попаднаха ми фчера тез клипчета... и се сетих за темата - рашъните в момента явно се кефят да събират подобни неща 
Интересни са, вижте ги
Интересни са, вижте ги