от ежедневието на работа
Идва една жена за преглед, учителка. Интилигетнтна на вид, с очила и педикюр. Неврастенясала до крайност....Вика - сърцето и тупкало

стягали я гърдичкие:shocked:, имала тризмус:shocked: /после се разбра, че имала впредвид тремор:rotfl24: и решила да блесне с латино-езическо познание:rotfl24:/. Еми правихме струвахме, оправихме я:winkw: ЕКГ там, мониториране на риварочи, предшествано от обилна анамнеза, после рецепта и то дълга:lol: Само дето по дупките и не бръкнах:shy: И се оказа, че напразно не съм. Жената се прибрала, изкъпала се /те мойте се мият обикновенно след прегледа, като ги уплаши нещо и тичат при нас направо с гурилите:mad:.../ и се обади по тела, още по-пищисана:lol:...
каза ,че в момента е гола:shocked: и докато се къпела си напипала..там отдолу, откъдето пишка нещо изпъкнало, продълговато

и мърдало:shocked:. Ми казах и ако иска пак да доде или утре да отиде на гинеколог. Млъкна и започна да диша тежко. После с жален глас каза, че вчера ходила на плаж и не можело ли това нещо да е някаква влязла рибка от морето:shocked::shocked::shocked: Тука аз в мат изпаднах:crying: Казах и че средата на влагалището не е подходяща за отглеждане на риби и таман се готвех да и кажа нещо жлъчно /ама как го бях измислил само

/ и връзката прекъсна:mad:
После идва една млада циганка с болки в корема изяла преди това цяло кило създарма и като я питах кога и е била последната редовна менструация /ама уточних, че менструация е да ти доде кръв отдолу щото тая зъвързана дума не можа да я разбере кво значи

/ ...извади си от сютюена:rotfl24: пет лева и смачкано календарче и дълго баеше нещо по него /не по петолевката а по календарчето/... накрая каза "
ми мисля , че на 35 юли ми беше дошло за последно":rotfl24::rotfl24: После си прибра петака обратно в сютюена и забрави календарчето на масата ми:rotfl24:
После идва един ром дето вика се за майка си, ми тя е болна ама хронично и не е спешна въобще. Джипито е дигнало ръце от нея и ние вършиме черната работа чат-пат. След серия заплахи като му отказахме манго го удари на молба:winkw:
Колежката приготви чантата, шсе ходи няма как и му каза троснато...."А, бе
А., ти явно имаш хоби да ни викаш у вас за глупости, абе ей:mad:". Той отговори.....":rotfl24:
Какъв хоби може да имам аз бе госпожа, аз на гъзъ си гащи намам, пък ти за такива екстри говориш:rotfl24:
Ми това е, тежката ми декада свърши, следва релакс и още ремонт. Приятен ден

77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.