Търся
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Търся
Плотер писалков плосък.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Търся
vupreki ogromnoto mi jelanie da ti pomogna...nqmam ponqtie kakvo e tova.frisky lioness написа:Плотер писалков плосък.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаря все пак:winkw:doktorka написа:vupreki ogromnoto mi jelanie da ti pomogna...nqmam ponqtie kakvo e tova.frisky lioness написа:Плотер писалков плосък.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ma obqsni,ne mi blagodari...frisky lioness написа:Благодаря все пак:winkw:
az sum liubopitna.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чакай да се опитам да ти обясняdoktorka написа:ma obqsni,ne mi blagodari...frisky lioness написа:Благодаря все пак:winkw:
az sum liubopitna.
Значи ...туй чудо не е за мен, та обяснението ми ще прозвучи....
може би малко глуповато
Тове е едно нещо като принтер, но работи с писалчици
Има такива плотери, които работят с различен формат на хартията, а доколкото знам има и такива, на които хартията се подава чрез барабан. Значи работи с CAD/CAM приложения, като ясно е, че инфото се подава от PC. Позлвало се е от разни проектанти и архитекти
Мисля, че вече са излезли от употреба или и да се използва нещо подобно, то е от съвсем друг калибър в технологично отношение
това е нещо подобно, но не съм сигурна

a!frisky lioness написа:Чакай да се опитам да ти обясняdoktorka написа:ma obqsni,ne mi blagodari...frisky lioness написа:Благодаря все пак:winkw:
az sum liubopitna.
Значи ...туй чудо не е за мен, та обяснението ми ще прозвучи....
може би малко глуповато
Тове е едно нещо като принтер, но работи с писалчици
Има такива плотери, които работят с различен формат на хартията, а доколкото знам има и такива, на които хартията се подава чрез барабан. Значи работи с CAD/CAM приложения, като ясно е, че инфото се подава от PC. Позлвало се е от разни проектанти и архитекти
Мисля, че вече са излезли от употреба или и да се използва нещо подобно, то е от съвсем друг калибър в технологично отношение
това е нещо подобно, но не съм сигурна
mi kuma mi ima edno takowa chudo (hp) v ofisa si..a toj e proektant -Enjeler...
dali ne e takowa ?
mnogo golqmo i napravo mu pritva chertejite.
- Piqndurnik
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- Света вода ненапита
frisky lioness написа:Плотер писалков плосък.
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На мен за нищоМетаморф написа:frisky lioness написа:Плотер писалков плосък.ъъъ... и за кво ти е точно такъв архаизъм?
На друг трябва
ама аз и не питам защо

- Света вода ненапита
а трябва да се пита, защото винаги има алтернативи...frisky lioness написа:На мен за нищоМетаморф написа:frisky lioness написа:Плотер писалков плосък.ъъъ... и за кво ти е точно такъв архаизъм?
На друг трябва
ама аз и не питам защо
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Той си знае.Метаморф написа:
а трябва да се пита, защото винаги има алтернативи...
щом търси това, значи то Е, което му трябва

Имам 2. Единя е габровския вариант на НР 7475 с мяткащата се налево-надесно хартия, а другият Тектроникс - таблет /А3 формат/. И заради двата поддържам един комп с уин 98 щото новите версии не поддържат HPLG езика за плотиране. И нема и да го поддържат.
Иначе трудно /невъзможно почти/ е да се намерят вече такива страдалци на техниката. Само некви яки цифри щото ги ползват за режещи рекламни фория...
Иначе трудно /невъзможно почти/ е да се намерят вече такива страдалци на техниката. Само некви яки цифри щото ги ползват за режещи рекламни фория...