Gaspode написа:
Правилно. Никога не съм разбирал как може някой да харесва мъже... аз примерно не харесвам...
Братовчед ми се възмущаваше на едно момиче, как може да е с някакъв охлюв. Мацето било умно, нахакано, упорито, точно маце. А момчето- точно от тоя тип, дето ъъъ какъв пример да дам, бе избягал, да речеме, от някакво меле в заведение, без да се интересува тя как ще се измъкне, мазни се зверски на богатия и татко за да се намести във фирмата му, същевременно я следи, такива работи, лигльо класически тип. Тва на плажа си приказваме с братчедчето. Млъкнах аз, кво да му кажа, и след петнайсе минути обзор на околното пространство- чадъри, хавлии, семейства, двойки, компании и русалки излизащи от вълните, му викам. Гледай сега ние с тебе сме нормални хора, говорим си и се държим, се едно всичко е логично, две и две е равно на четри, слънцето изгрява всеки ден и т.н., докато жените не са така. Жените са тотално откачени. Ненормални, пет часа на въртележката, студени спойки, щура работа, откачени дъски. Куку. И добре че са, понеже ни харесват и страхливи, и с кореми, стари, космати, лигави, лошо миришещи, за всички мъже има жени. Не го разбирам, никога няма да ми стане ясно, обаче е така.

Живот!