hapesh?frisky lioness написа:Кат някой боксер съм от вчера
p.s. samo pitam...
Стана ми интересноКапинчо написа:Синът прави някакви мисии в някаква международна игра, срещу които плучава награди в реални пари !

Плюнча сеdoktorka написа:hapesh?frisky lioness написа:Кат някой боксер съм от вчера
p.s. samo pitam...

frisky lioness написа:Плюнча се
Рядко хапя:winkw:
Аз направо схрусквам и изплювам, квото е останало, най-често парцалките (ако се стигне до там), което е различно от хапане
kato "dwe batarei"?Капинчо написа:Ха добрутро!
Много хубаво се спи тук. А вън е пак едно слънчице. Папагалчетата ми пеят окачени на люляка (с клетките не за шиите).
Док, женичката е по катмите, ама няма много мераклии за ядене, та рядко прави. Виж палачинки като прави, отлитат направо от тигана. Тя моята женичка също е много добра готвачка (кулинарка ли трябва да кажа), ама на Мара манджите са по селски рецепти от баба й, та наблягаме на тях.
Фриски, тук имаме един кокер е едно поми. Кво му е и един боксер да ни гледа с влажен поглед. Динени кори ядеш ли?
Ягишна, Мара не се дава, ползва се само на място.
Па какъв глас имаааа… Тя едно време баба й със сестра си през двата баира си приказвали.
Точно!doktorka написа:
kato "dwe batarei"?
:lol:
kak mi se iska da otida tydqwa.
ma i tova shte stane.
Сега майсторът на спорта спи, щото той работи до 3 часа през нощта. Подробности, като се събуди.frisky lioness написа:
Стана ми интересно
Я сподели, че имам един геймър у дОма, дето много ще се радва да изкара някоя и друга стотинка чрез гейм, което обаче крие рискове
си мисля
Вие сте б@ти и комуната:lol:Капинчо написа:Сега майсторът на спорта спи, щото той работи до 3 часа през нощта. Подробности, като се събуди.frisky lioness написа:
Стана ми интересно
Я сподели, че имам един геймър у дОма, дето много ще се радва да изкара някоя и друга стотинка чрез гейм, което обаче крие рискове
си мисля
Значи в играта има разни активи, оръжия, пари и не знам кво още. По принцип те са виртуални и се печелят с трупане на точки в играта, което иска време и докато нямаш достатъчно състояние играта е малко скучна. Можеш да си купиш такива активи като направиш дарение на играта в реални пари. Синът, понеже е натрупал много активи, продава на желаещите на изгодна цена. Освен това има месечни състезания и спечелилия първо място получава 50 реални долара, а втория 25. Е, тук и женичката помага - докато синът спи, тя изпълнява мисии.

Така си е. Синът пък помага в дилърските занимания на женичката. Аз пробвах веднъж, ама се увлякох и след като профуках две хилядарки за има-няма час, ми наложиха доживотен бан.frisky lioness написа:
Вие сте б@ти и комуната:lol:
Капинчо написа:Начи да ви редим - и ние най-вероятно по това време ще сме там.Dark Angel написа: ние вероятно също ще бъдем за няколко дни там
най-вероятно от 5 до 7 септември
но ако не е много работата
та може и да се видим
На 6-ти жената им РД (hint! hint! hint!):lol:
не, не ни редиКапинчо написа:Начи да ви редим - и ние най-вероятно по това време ще сме там.Dark Angel написа: ние вероятно също ще бъдем за няколко дни там
най-вероятно от 5 до 7 септември
но ако не е много работата
та може и да се видим
На 6-ти жената им РД (hint! hint! hint!):lol:

Ти пък се уплаши.Dark Angel написа: не, не ни реди
при нас нищо не е сигурно
премного работа се очертава от сега за септември
ние много ходехме преди на Априлци
после нещо ни омръзна и помнахме из цяла БГ да щъкаме
Мара и тя ще е с нас, ако ние сме с нея. Бе в най-добрия случай ще сме всичките. В най-лошия - никой.doktorka написа:Maра не я дава...latrevw написа:а без такива, искам рецепти за баница, искам разни други неща, няма да се криеш сегаКапинчо написа: Дано само котка не ни мине път.
и аз я поисках...
много поздрави.Капинчо написа:Мара и тя ще е с нас, ако ние сме с нея. Бе в най-добрия случай ще сме всичките. В най-лошия - никой.doktorka написа:Maра не я дава...latrevw написа:а без такива, искам рецепти за баница, искам разни други неща, няма да се криеш сегаКапинчо написа: Дано само котка не ни мине път.
и аз я поисках...
Благодаря за поздравите! Предадени са и приети с благодарност! Върнати тоже!doktorka написа: кажи и че искрено завиждам...
на тия дето и омитат вкуснотийките!
поздрави и на женичката.
от нея си поисквам катми!...
аз ще ям ...
az! az!...Капинчо написа:Благодаря за поздравите! Предадени са и приети с благодарност! Върнати тоже!doktorka написа: кажи и че искрено завиждам...
на тия дето и омитат вкуснотийките!
поздрави и на женичката.
от нея си поисквам катми!...
аз ще ям ...
Женичката е много нещастна. Тя много обича да си хапва разни вкусотийки и умее да готви какво ли не. Особено разни дреболии (агнешки и т.н.). Ние с дечицата обаче се ограничаваме до чисто свинско месо. Колкото по-чисто, толкова по-добре. От време на време се обажда на майка си да й сготви нещо по-така (шуреят също обича) и ходим там (на 500м от къщи) да си хапне.
Катми като ми дойдеш вкъщи.
az iskam s kiselo zele syrmi...Капинчо написа:То поне лесно става. Врътваш един телефон като си тук и толкоз.doktorka написа: az! az!...
agneshki drebolijki...dori moga da gi gotvq,stiga da mi gi namerite...
auuuu...
a kak sum gladna!
На моите шведи женичката им прави лозови сърмички. Тенджерката стигна само щото аз не ям такива.
Като се оженихме с жената официално (щото в онези мракобесни години открихме съжителството без брак за 4 години) и аз реших да се правя на стопанин. Направих едно каче сто литра зеле. Изядохме една, максимум две зелки и а днес, а утре, къде края на май се сетих да изчистя качето. Как се чистят 50 кила вмирисано зеле и 100 литра армея от мазе на блок?!?!?!?doktorka написа:
az iskam s kiselo zele syrmi...
lozovite i az gi pravq..malenki i vkusni...
vuh! az sum mojela i da gotvq!
kato se zamislq...
Че кво му е на ракиджоса зимъска с малко кисело зелце, поръсено с червен пипер, а?Quid написа:а стига с тия зелки
кво стана с ракиджоса ми кажи че ми е притеснено яко
Това да не ти е дневник за отчет на менюто, бре!Капинчо написа:Днес хапнахме банички със шоколад и после печени пилешки трътки.
Не прилагам снимков материал заради неядящите трътки.
Тъй де, кокоши. Аз изядох една (под натиск). Не е толкова зле, колкото си мислех, ама наблегнах на скарата от огнището - пържолки и наденичка.doktorka написа:
искаш да кажеш,да не обидиш кокошките тук?
щото младо пиле,каква трътка има?
трябва си от кокошка...
да има на какво да се насладиш.:rotfl24:
проклетник