хихи, как ясно си го показал, жените не търсят "мъжки" русалки, има толкова грозни мъже, които в моите очи са едни от най-красивите екземпляри, какъв пример да дам - Жерар Депардийо, въпреки че не това имах предвид деЖълто написа: Не го разбирам, никога няма да ми стане ясно, обаче е така.
Живот!
Жените и спорта
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
100%vyara написа:Грийни, нали се сещаш, че твоята работа е все едно аз да мрънкам защо някои мъже се обличат в розово, епилират се, правят си маникюр и се целуват с други мъже?
Ами майната им. Хубаво е, че все още има мъже, които аз харесвам, това е важното. Другото е маловажно. Съсредоточваме вниманието си върху жените с токчета и напомпаните жени с мустаци спират да съществуват.
От розовите мъже има такива за които, може би, една жена трябва да се нервира. Джордж Майкъл, например. Вместо него природата ви е предоставила някой шкембелия. Или как се казваше отец Ралф де Бркасар от птиците умират сами? Спомням си, че вуйна ми много страдаше, като се разбра, че е обратен. Киано Рийвс също. Трима беззъби тъпи и дебели вместо Ралф де Брикасар, Киано и Джордж. Са - едва ли ви е кеф!
сетих се още нещо, красивите мъже са голяма досада
например, в онези срастни години на борба за демокрация и скандиране "СДС" влизам в един клуб, където се събираха най-тъмносините привърженици и се запознавам с Неделчо Михайлов - кукото от МСАТ, здравата се уплаших като ми изникна пред лицето, само след един час разговор с него, той вече беше толкова обаятелен и не си й спомнях първия ужас
а има толкова примери на разни красиви мъже, с красиви тела, които са абсолютни курви като поведение
например, в онези срастни години на борба за демокрация и скандиране "СДС" влизам в един клуб, където се събираха най-тъмносините привърженици и се запознавам с Неделчо Михайлов - кукото от МСАТ, здравата се уплаших като ми изникна пред лицето, само след един час разговор с него, той вече беше толкова обаятелен и не си й спомнях първия ужас
а има толкова примери на разни красиви мъже, с красиви тела, които са абсолютни курви като поведение
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
И да страдаш и да не страдаш, все тая. По-добре да не страдаш.Жълто написа:100%
От розовите мъже има такива за които, може би, една жена трябва да се нервира. Джордж Майкъл, например. Вместо него природата ви е предоставила някой шкембелия. Или как се казваше отец Ралф де Бркасар от птиците умират сами? Спомням си, че вуйна ми много страдаше, като се разбра, че е обратен. Киано Рийвс също. Трима беззъби тъпи и дебели вместо Ралф де Брикасар, Киано и Джордж. Са - едва ли ви е кеф!
Да! Сега трябва Ремиус да каже че има мъже и мъжки индивиди. Може би нивото на мъжественост да е важното. Тва би било логично. Все едно от моя гледна точка и очевидно от гледната точка на Гаспода, процеса на харесване на мъже от жените е загадка. Понеже и за страхливите мамини детенца има жени нали?latrevw написа:сетих се още нещо, красивите мъже са голяма досада
МдаЖълто написа:Да! Сега трябва Ремиус да каже че има мъже и мъжки индивиди. Може би нивото на мъжественост да е важното. Тва би било логично. Все едно от моя гледна точка и очевидно от гледната точка на Гаспода, процеса на харесване на мъже от жените е загадка. Понеже и за страхливите мамини детенца има жени нали?
Женшчини дело тонкое
Никога няма да ги разбера. Ма тва не ми пречи да ги харесвам де...
ПП. :
- Милчко, ти мен харесваш ли ме?
- Ти па. Че аз чуждите жени харесвам та тебе ли няма..
Жълто написа: Понеже и за страхливите мамини детенца има жени нали?
ами да, има жени, които имат нужда от това, да обгрижват или нещо подобно, колкото и да не ги разбираме ние с теб
просто това с харесването и нехаресването е много комплексно, поне за жените
аз пък се удивлявам на мъжете - всичко е толкова просто - жената трябва да е красива или поне женствена, егати - никога няма да го разбера
и аз харесвам красиви жени, много, не мога да сваля поглед от тях, но само това не ми е достатъчно и никога няма да бъде, от сбора фактори, този ще е първия, който ще изключва за сметка на други качества
да бе - просто... решиш ли да търсиш и друго - бъркаш ;) Понякога решаваш и уж намираш, но после се оказва, че нещата май наистина трябва да са простички ;)latrevw написа:..аз пък се удивлявам на мъжете - всичко е толкова просто - жената трябва да е красива или поне женствена, егати - никога няма да го разбера...
Сега чакам да се обадят от сервиза, че колата е готова ;) И е красива ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Замисли ме, но само за малко. Започнах да си изброявам другите качества и веднага стана ясно че си права. Красотата е сред последните места. Но място има.latrevw написа:Жълто написа: Понеже и за страхливите мамини детенца има жени нали?
ами да, има жени, които имат нужда от това, да обгрижват или нещо подобно, колкото и да не ги разбираме ние с теб
просто това с харесването и нехаресването е много комплексно, поне за жените
аз пък се удивлявам на мъжете - всичко е толкова просто - жената трябва да е красива или поне женствена, егати - никога няма да го разбера
и аз харесвам красиви жени, много, не мога да сваля поглед от тях, но само това не ми е достатъчно и никога няма да бъде, от сбора фактори, този ще е първия, който ще изключва за сметка на други качества
ах тоя фишки! Ще взема да си инсталирам експлорер значи, заради тебеGaspode написа:клик тук
да бе - я ми припомни кога за последно си се влюбвал в някой крокозавър?Жълто написа:...
Замисли ме, но само за малко. Започнах да си изброявам другите качества и веднага стана ясно че си права. Красотата е сред последните места. Но място има.
аре сега без идеални идеализми. Петък е. Обедно време е.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Заслужава си, да знайш... ама сложи лисицата, както би казал РемЖълто написа: ах тоя фишки! Ще взема да си инсталирам експлорер значи, заради тебе
ПП. А с операта що не ще? Не вярвам да не може по принцип... по-вероятно е ти да си недогледал нещо...
Последно промяна от Gaspode на 22.08.08, 11:50, променено общо 2 пъти.
е, аз не съм казвала, че няма място, а само че не е на пръво мястоЖълто написа: Красотата е сред последните места. Но място има.
сложи си лисицата, това дето го е пуснал Гаспода е СТРАООТНО!
никви проблеми.latrevw написа:яяя, може ли това да ми го обясниш, плсELBI написа: да бе - просто... решиш ли да търсиш и друго - бъркаш ;)
Търсиш Х (еди какво си). Виждаш симптоми. Нещо като ум, грация, романтика, интелект, али-бали. Харесват ти. Даже повече. След година или 2 - симптомите изчезват и идват тези на досадната, грозновата, която вече си отсвирил ;) И какво остава на масата в края на краищата? Както се казваше в един виц - всички са ...., въпросът е като вадиш от торбата поне да е красива ;)
Примерно ;)
ELBI написа: никви проблеми.
Търсиш Х (еди какво си). Виждаш симптоми. Нещо като ум, грация, романтика, интелект, али-бали. Харесват ти. Даже повече. След година или 2 - симптомите изчезват и идват тези на досадната, грозновата, която вече си отсвирил ;) И какво остава на масата в края на краищата? Както се казваше в един виц - всички са ...., въпросът е като вадиш от торбата поне да е красива ;)
Примерно ;)
аз съм тотално безвъзвратно шокирана, наистина ли го мислиш това???? боже, аз не съм за този свят или както казва Вяра, време е да почна да харесвам само жени
:) Животът е сложен ;) Като си изядеш таратора, шоковете ти ще затихнат ;)latrevw написа:ELBI написа: никви проблеми.
Примерно ;)
аз съм тотално безвъзвратно шокирана, наистина ли го мислиш това???? боже, аз не съм за този свят или както казва Вяра, време е да почна да харесвам само жени
И що сте почнали да харесвате жени (или що е почнала Вяра?)
мислиш, че още съм на супата, верно ли?ELBI написа: :) Животът е сложен ;) Като си изядеш таратора, шоковете ти ще затихнат ;)
И що сте почнали да харесвате жени (или що е почнала Вяра?)Сър Рем обожава такива конфигурации ;)
ами що, вие мъжете, от няколко дни тука в клуба ни отчайвате, само ние си се разбираме:-)
ами аз имам работа, ама заради тези пак изоставамRemmivs написа:кой и с какво ви отчайва бе
егати
човек да няма работа
ми Грийна, Елби, знайш ли какви са, ааа, забравих и Гаспода и той да не изостане
в тая жега - само таратор ;)latrevw написа:мислиш, че още съм на супата, верно ли?ELBI написа: :) Животът е сложен ;) Като си изядеш таратора, шоковете ти ще затихнат ;)
И що сте почнали да харесвате жени (или що е почнала Вяра?)Сър Рем обожава такива конфигурации ;)
ами що, вие мъжете, от няколко дни тука в клуба ни отчайвате, само ние си се разбираме:-)
Що да те отчайвам, прекрасна лейди Латервю? Животът не е отчайващ. Груб, тежък, не рядко прекрасен, романтичен, секси ... има от всичко.
Да се живее в една розова илюзия ... не че не може, но не е здравословно. В дългосрочен план ;)
знам, че е такъв, плашиш ме обаче така като говориш, все едно всичката гадост ми предстои или пък съм достатъчно тъпа, за да виждам избирателноELBI написа: в тая жега - само таратор ;)
Що да те отчайвам, прекрасна лейди Латервю? Животът не е отчайващ. Груб, тежък, не рядко прекрасен, романтичен, секси ... има от всичко.
Да се живее в една розова илюзия ... не че не може, но не е здравословно. В дългосрочен план ;)
аз бих степенувала определенията ти за живота по обратен ред; живея в "розова илюзия"? дали? а може би ти слагаш повечко черно
dnes си много сюриозна... а аз просто си бълбуках ;)latrevw написа:знам, че е такъв, плашиш ме обаче така като говориш, все едно всичката гадост ми предстои или пък съм достатъчно тъпа, за да виждам избирателноELBI написа: в тая жега - само таратор ;)
аз бих степенувала определенията ти за живота по обратен ред; живея в "розова илюзия"? дали? а може би ти слагаш повечко черно
И оня шемет - майстора на колите ме мота от 2 часа и не мога да си взема бу-бу-то... баси майсторите, баси сервизите. Простаци.
ELBI написа: dnes си много сюриозна... а аз просто си бълбуках ;)
И оня шемет - майстора на колите ме мота от 2 часа и не мога да си взема бу-бу-то... баси майсторите, баси сервизите. Простаци.
aaaa, не с този номер, егати, аз цяла сутрин чета и се взимам на сериозно
за майсторите - само лошо
купи една Сливенска перла по пътя :)latrevw написа:ELBI написа: dnes си много сюриозна... а аз просто си бълбуках ;)
aaaa, не с този номер, егати, аз цяла сутрин чета и се взимам на сериознои накрая това, напускам в знак на протест
за майсторите - само лошо, успех с бу-то ти
кой те би по главата да си сериозна цяла сутрин? Можеше да почнеш с хубав утринен секс
абе простаци, не ти ли казаха вече...latrevw написа:никога няма да свикна с това, че влизате тук просто ей такаELBI написа: кой те би по главата да си сериозна цяла сутрин? Можеше да почнеш с хубав утринен секс
Ами на. Аз само дето с мисия влизам и то съвсем нарочно.latrevw написа:никога няма да свикна с това, че влизате тук просто ей такаELBI написа: кой те би по главата да си сериозна цяла сутрин? Можеше да почнеш с хубав утринен секс
Секс, секс, беше нещо това, сега ще се сетя, знам го....vyara написа:Ами на. Аз само дето с мисия влизам и то съвсем нарочно.latrevw написа:никога няма да свикна с това, че влизате тук просто ей такаELBI написа: кой те би по главата да си сериозна цяла сутрин? Можеше да почнеш с хубав утринен сексАди не му се връзвай, хубав си беше майтапа.
Глей ма мене, редовно почвам без хубав сутрешен секс и да са чудиш как не са вземам насюрозно.
ама аз не за секса, бе, аз ако го правя, то все е сутрин, така че тук сме точvyara написа:Ами на. Аз само дето с мисия влизам и то съвсем нарочно.latrevw написа:никога няма да свикна с това, че влизате тук просто ей такаELBI написа: кой те би по главата да си сериозна цяла сутрин? Можеше да почнеш с хубав утринен сексАди не му се връзвай, хубав си беше майтапа.
Глей ма мене, редовно почвам без хубав сутрешен секс и да са чудиш как не са вземам насюрозно.
не мога да свикна с това да не се вземам на сериозно, убивате всичко детско в мен, ей на скапах се
latrevw написа:точно детско е да не се вземаш насериозно
вчера гледах Кунг-Фу Панда (голямата даже го чете на малката щото субтитри, пък голямата искаше да го гледа пак)
детски филм уж
Master Oogway: Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
Master Oogway: One often meets his destiny on the road he takes to avoid it.
vyara написа:Но Грийна пак си е симпатяга, а майтапа си е майтап. Да не се смесват работите, се пак.
чакай сега, обърках се, аз за/ с Елби говорех, Грийна - той е от сериозните, т.е. от моите хора