И сега що така сте се кротнали а?

Все същите
Аватар
Dark Angel

И сега що така сте се кротнали а?

Мнение от Dark Angel »

да се не стреснахте от многото читатели дето не плащат :lol:

това днес, по дневно време се присетих за следните личности от 3о4о

Капично - ядох диви малини и се замислих колко по-вкусни са от (шибаните - това в скоби щото си го мисля и ме е срам да го пиша :winkw:) къпините

Мнемозина - днес набих яки спирачки да не сгазя една черна катерица която се метна изведнъж пред мен

Латрево - мислех си че ти се ходеше из планините края на Август

Кенте - чудех се дали няма да те срещна тия дни някъде из дивите дебри

Фриски - на едни коне налетях и се сетих за оная ти снимка с полазване ли беше / налазване ли беше на кон :lol:

толкоз за сега

лека Ви нощ :-)

ПП/ това направо извратено си мисля сега :rotfl24:
виждам начи катерица и си представям Мнемо
плаша се хора
направо се плаша как съм се извратила
и това е само един пример :grin::rotfl24:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Re: И сега що така сте се кротнали а?

Мнение от Мнемозина »

Ами, ами, уплашили сме се.
Дремем като за световно първенство. По това време - олимпиада. :grin:

За твое успокоение ще ти кажа, че късничко те прихваща и пак си добре. Още не си почнала да ни сънуваш... :lol:
Че и с хубаво ни мислиш.
Щото аз напоследък все нещо се притеснявам. За Странниче, за Боев с неговите премеждия, Семирамис къде изчезна пак, Чавето как е, Докторка как ми е ядосана сега...
Това е, Дарки, положението, примирявай се. :blum:

П.П. Пък тук живее някаква гадинка, на която казват "гризляк". Онзи ден я видях. Прилича на катерица, само че опашката й не е толкова пухкава и ушите й не са остри, а кръгли като на мече. Гугълът обаче не го познава и се чудя как ли се казва по културному. Обаче докато се появи някой, дето може да знае, темата ще е отекла и така и няма да разбера. :lol:
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Dark Angel написа:по дневно време се присетих за следните личности от 3о4о
Капично -
Мнемозина -
Латрево -
Кенте -
Фриски
Ногу избирателно. Ама ногу. :lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Дай някоя снимка, де, Дарки, много си стисната начи.
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

е август ще стане септември и планината няма да е Пирин както ми се иска, но все пак ще видя малко планина

и е права Мнемо, аз съм по-зле, защото редовно сънувам клубари :-)

днес пак много работа ме чака, но такава еуфория ме е обхванала, дано не ми мине котка път; син ми вчера стана на 11, мислех си, че няма друго чувство като това на удовлетворението и радостта да видиш едно пораснало и вече мислещо дете; подариха му предимно книги и как си умрях от кеф, че той им се зарадва толкова много, разглежда и не знае коя първо иска да почне, мечтае си какъв би могъл да стане, прекрасно е да съм там и да го слушам и гледам; песента на Рем и тя ме вдъхнови, така че приятели пожелавам ви един вдъхновяващ и еуфоричен ден!!!

обичам целия свят и най-вече умните и добри деца; колкото пъти видя такива и ме изпълва една такава гордост все едно са мои; пожелавам си и моите да станат прекрасни хора, любознателни и търсещи.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:Ами, ами, уплашили сме се.
Дремем като за световно първенство. По това време - олимпиада. :grin:

За твое успокоение ще ти кажа, че късничко те прихваща и пак си добре. Още не си почнала да ни сънуваш... :lol:
Че и с хубаво ни мислиш.
Щото аз напоследък все нещо се притеснявам. За Странниче, за Боев с неговите премеждия, Семирамис къде изчезна пак, Чавето как е, Докторка как ми е ядосана сега...
Това е, Дарки, положението, примирявай се. :blum:

П.П. Пък тук живее някаква гадинка, на която казват "гризляк". Онзи ден я видях. Прилича на катерица, само че опашката й не е толкова пухкава и ушите й не са остри, а кръгли като на мече. Гугълът обаче не го познава и се чудя как ли се казва по културному. Обаче докато се появи някой, дето може да знае, темата ще е отекла и така и няма да разбера. :lol:
susel-
( na bylgarski)
google-
Suslik
(genus Spermophilus)
snimka
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа: susel-
( na bylgarski)
google-
Suslik
(genus Spermophilus)
Не, не е съсел. Изглежда по друг начин. :lol:
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:
( na bylgarski)
google-
Suslik
(genus Spermophilus)
wij snimkata.
vsichko shto ne e katerica se vodi sysel.

a moje i takova,deto za rimlqnite bilo delikates.
snimnka
i druga
Последно промяна от doktorka на 22.08.08, 08:58, променено общо 2 пъти.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:е август ще стане септември и планината няма да е Пирин както ми се иска, но все пак ще видя малко планина

днес пак много работа ме чака, но такава еуфория ме е обхванала, дано не ми мине котка път; син ми вчера стана на 11, мислех си, че няма друго чувство като това на удовлетворението и радостта да видиш едно пораснало и вече мислещо дете; подариха му предимно книги и как си умрях от кеф, че той им се зарадва толкова много, разглежда и не знае коя първо иска да почне, мечтае си какъв би могъл да стане, прекрасно е да съм там и да го слушам и гледам; песента на Рем и тя ме вдъхнови, така че приятели пожелавам ви един вдъхновяващ и еуфоричен ден!!!

обичам целия свят и най-вече умните и добри деца; колкото пъти видя такива и ме изпълва една такава гордост все едно са мои; пожелавам си и моите да станат прекрасни хора, любознателни и търсещи.
Жив и здрав да ти е! :lol:
И аз така - странно - колкото повече растат децата ми, толкова повече им се радвам.
А едно време си мислех, че ще ми е много мъчно, когато вече няма да бъдат малки сладки бебета. :lol:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:е август ще стане септември и планината няма да е Пирин както ми се иска, но все пак ще видя малко планина

И аз така, много се кефя на умни и готини хора и най-вече деца. Вдъхват ми надежда за бъдещето.
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа: Жив и здрав да ти е! :lol:
И аз така - странно - колкото повече растат децата ми, толкова повече им се радвам.
А едно време си мислех, че ще ми е много мъчно, когато вече няма да бъдат малки сладки бебета. :lol:
благодаря, бебета ме разнежват адски много, направо не се търпя, но сега като са по-големи чувството е такова едно необятно, чак не мога да възприема изцяло

гледам да се наслаждавам на тези моменти, защото за съжаление, другите моменти, когато крещя и се ядосвам са много повече, но как си заслужават всичките нерви само за един миг на пламък в неговите очи. боже, полудяла съм нещо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

latrevw написа:
Мнемозина написа: Жив и здрав да ти е! :lol:
благодаря, бебета ме разнежват адски много, направо не се търпя, но сега като са по-големи чувството е такова едно необятно, чак не мога да възприема изцяло

гледам да се наслаждавам на тези моменти, защото за съжаление, другите моменти, когато крещя и се ядосвам са много повече, но как си заслужават всичките нерви само за един миг на пламък в неговите очи. боже, полудяла съм нещо
da ti e jiv i zdrav.ne si samo ti.
onzi den si mislih,zashto ne sum celuvala golemiq poveche ( makar che povehce ot tova? nakude?)
sega veche ne stava.
muj.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: И аз така, много се кефя на умни и готини хора и най-вече деца. Вдъхват ми надежда за бъдещето.
да, нещо такова, въпреки че едновременно с това, предишния ден бяхме на друго момче на рожден ден, тогава пък бях възмутена ужасно - той поглеждаше подаръците и на висок глас обявяваше "пак ли книга? тъпи дрехи", казах си - айде те са деца, но междувременно видях в едни тетрадки, че това дете, което е за 5-ти клас, си е направо неграмотно, отгоре на всичкото срича!!!! бях изумена и кански възмутена

не хваля моето дете сега, той си е нормален просто, но ми е мъчно, че има и неграмотни деца - обяснението на майката е - оставили сме го да си изживее детството!!! ок и като порасне какво? ще е един неграмотен българин с "изживяно" детство

извинявайте, знам, че е много спорен въпрос, но не можах да се въздържа да не изкоментирам
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

doktorka написа: da ti e jiv i zdrav.ne si samo ti.
onzi den si mislih,zashto ne sum celuvala golemiq poveche ( makar che povehce ot tova? nakude?)
sega veche ne stava.
muj.
Не искам да не мога да си гушкам и целувам моите.... :crying:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
doktorka написа: da ti e jiv i zdrav.ne si samo ti.
sega veche ne stava.
muj.
Не искам да не мога да си гушкам и целувам моите.... :crying:
имаш момиче, те май винаги се гушкат :-); а момчетата - зависи от детето, моят иска да се целуваме и гушкаме, но само в къщи, защото не може да го излагам навън

другото невероятно чувство е когато в някоя стандартна, прозаична вечер, той дойде и ме прегърне и иска да постои така

ох, днес май съм влюбена в сина ми:-) отивам да бачкам :-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
Мнемозина написа:
( na bylgarski)
google-
Suslik
(genus Spermophilus)
wij snimkata.
vsichko shto ne e katerica se vodi sysel.

a moje i takova,deto za rimlqnite bilo delikates.
snimnka
i druga
Уф, никъде не си го разпознах. :( Освен това ако продължавам да гледам снимки, ще го забравя. :grin:
То така със съселите било много лесно, но не е ли същото да кажем, че и рисът е някаква котка? Мен ме интересува не родът, а видът му.
Следващото лято ще опитам да го снимам.
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

latrevw написа:имаш момиче, те май винаги се гушкат :-); а момчетата - зависи от детето, моят иска да се целуваме и гушкаме, но само в къщи, защото не може да го излагам навън

другото невероятно чувство е когато в някоя стандартна, прозаична вечер, той дойде и ме прегърне и иска да постои така

ох, днес май съм влюбена в сина ми:-) отивам да бачкам :-)
ne.
ne napisah:"ne dava",a "ne stava".
az ne moga da go gushkam i celuvam.
veche e muj.
sega veche mi e za gordost( tochno kakto na teb ,Latrevw)

( maliiii....kak e minal Tanner 2 kum 3 veche...ne mi se misliiiiii)
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Dark Angel написа:да се не стреснахте от многото читатели дето не плащат :lol:

Капично - ядох диви малини и се замислих колко по-вкусни са от (шибаните - това в скоби щото си го мисля и ме е срам да го пиша :winkw:) къпините

Мнемозина - днес набих яки спирачки да не сгазя една черна катерица която се метна изведнъж пред мен

Фриски - на едни коне налетях и се сетих за оная ти снимка с полазване ли беше / налазване ли беше на кон :lol:

толкоз за сега

плаша се хора
Чак сега разбрах защо ми се разлюти най-първия път. Дааа, обясненията за някои сложни неща обикновено са много прости.:lol:
Последно промяна от Дядо Капинчо на 22.08.08, 10:15, променено общо 1 път.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:Уф, никъде не си го разпознах. :( Освен това ако продължавам да гледам снимки, ще го забравя. :grin:
То така със съселите било много лесно, но не е ли същото да кажем, че и рисът е някаква котка? Мен ме интересува не родът, а видът му.
Следващото лято ще опитам да го снимам.
mi kotka e...
golqqqqqma.
:blum:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Dark Angel написа:да се не стреснахте от многото читатели дето не плащат :lol:

толкоз за сега

плаша се хора

:lol::lol::lol:
ми ти като каза, че сексът е много и ... тишина
:blum:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа:но междувременно видях в едни тетрадки, че това дете, което е за 5-ти клас, си е направо неграмотно, отгоре на всичкото срича!!!! бях изумена и кански възмутена
Чакай набързо да ти разкажа нещо... :rotfl24: Според Дятето как бил запомнил къде се пише пълен член: Аз, представяш ли си, АЗ съм му била дала пример със следното изречение "Педерасът такова педераса" и той го бил запомнил.. Мдам. Бе, не му вярвам, че аз, представяш ли си, АЗ мога да кажа такова нещо, ама, от друга страна, де да знам, като ти писне от неграмотност си склонен на какви ли не неща :rotfl24::rotfl24:

П.П. Честито на патерици!! :flower: :kiss:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

4avdar4e написа:
latrevw написа:но междувременно видях в едни тетрадки, че това дете, което е за 5-ти клас, си е направо неграмотно, отгоре на всичкото срича!!!! бях изумена и кански възмутена
Чакай набързо да ти разкажа нещо... :rotfl24: Според Дятето как бил запомнил къде се пише пълен член: Аз, представяш ли си, АЗ съм му била дала пример със следното изречение "Педерасът такова педераса" и той го бил запомнил.. Мдам. Бе, не му вярвам, че аз, представяш ли си, АЗ мога да кажа такова нещо, ама, от друга страна, де да знам, като ти писне от неграмотност си склонен на какви ли не неща :rotfl24::rotfl24:

П.П. Честито на патерици!! :flower: :kiss:
Не си му го дала ти. Ако беше ти, щеше да е "ПедерасТът такова педерасТа":lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

много работа
обаче е петък и идва малко въздух
и малко солена вода
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа:Чак сега разбрах защо ми се разлюти най-първия път. Дааа, обясненията за някои сложни неща обикновено са много прости.:lol:
аз не обичам къпини
хич

сложих си тапет диви малини :cool:

сега ръцете ми са лиляви от боровинки
лошо ми е от боровинки
лакомията е кофти работа :lol:
Изображение
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Dark Angel написа:
Капинчо написа:Чак сега разбрах защо ми се разлюти най-първия път. Дааа, обясненията за някои сложни неща обикновено са много прости.:lol:
аз не обичам къпини
хич

сложих си тапет диви малини :cool:

сега ръцете ми са лиляви от боровинки
лошо ми е от боровинки
лакомията е кофти работа :lol:
от къде ги вземаш тез боровинки, я кажи моля те,
че отдавна търся
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »