И ти какво общо имаш с него.snigmi написа:АК 47 Автомат Калашникова образца 1947 года
Да броим
6 от 49
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Re: Б-
Капинчо, ти на 53 ли си?
ще те пропуснем покрай умностите житейски 
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
-
Дядо Капинчо
Пропуснахте ме вече. На 51 навършени, макар че цяла година си мисля, че съм на 52. Така, като бях на 46, все си мислех, че съм на 47.Semiramis написа:Капинчо, ти на 53 ли си?
БТВ нещо не схванах идеята на тази тема.
интересно.Капинчо написа:Пропуснахте ме вече. На 51 навършени, макар че цяла година си мисля, че съм на 52. Така, като бях на 46, все си мислех, че съм на 47.Semiramis написа:Капинчо, ти на 53 ли си?
БТВ нещо не схванах идеята на тази тема.
и аз съм така
сина ми ме поправи съвсем скоро.
защото аз най -убедено обяснявах как съм с една година по-голяма...
"Не"-казва-"мамо,ти си с една година по-малка"...
"за къде бързаш, главоооо...? за Пирогов ли?"
"Рангеле,уби ли са?!"
"не,ама ше съ убия"*
* баш майстора на море
Никога ли не си играл на асоциации? Или на филми??? Игра, бе, Капине, игра, стига само със сериозните теми в тоя форумКапинчо написа: БТВ нещо не схванах идеята на тази тема.
-
Дядо Капинчо
То па аз съм захванал едни сериозни теми, нали виждаш.4avdar4e написа:Никога ли не си играл на асоциации? Или на филми??? Игра, бе, Капине, игра, стига само със сериозните теми в тоя форумКапинчо написа: БТВ нещо не схванах идеята на тази тема.:rotfl24:
На мен числата не ми създават асоциаци, освен може би 69.
Трябват ми думички.
-
Дядо Капинчо
Много му лепна тая роля на Кирил Господинов, лека му пръст. Играеше простак, ама готин и точен простак. Сегашните пак играят основно простаци, ама някакви изкуствени и гадни простаци. Ма тоя разговор вече сме го водили.doktorka написа: "за къде бързаш, главоооо...? за Пирогов ли?"
"Рангеле,уби ли са?!"
"не,ама ше съ убия"*
* баш майстора на море