Купон!
Купон!
Не че атмосферата е много купонджийска напоследък, но Рем и фамилия са тук, във Варна, ако има желаещи петък вечер може да се съберем някъде
Ако има останали варненци, пишещи тук (че вече загубих дирите), записвайте се в темата и давайте предложения за кръчма
А ако го знаете кучето в каква готина вила се е настанил, и дворче, и цветя, и барнекю, и море на 10 минути от спалнята му:-)
Ако има останали варненци, пишещи тук (че вече загубих дирите), записвайте се в темата и давайте предложения за кръчма
А ако го знаете кучето в каква готина вила се е настанил, и дворче, и цветя, и барнекю, и море на 10 минути от спалнята му:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
що шегичка бе, колко му е4avdar4e написа: Шегичка, бе, Уоли, ще палим гумите към Пловдив другата събота, ако има желаещи...
П.П. Сори за спама, ама шъ ми простите
Хубаво изкарване!!
дайте Пловдив да го направим малко по-натам през септември, ние сме желаещи, даже точно тази вечер обсъждахме едно събиране в Пловдив, евентуално около 22 септември, че като не идва незнайния, ние ще му се натресем
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Бройте ме за пловдив. Да види той кво е като не пише. и не идва. Гадта му с гадlatrevw написа:що шегичка бе, колко му е4avdar4e написа: Шегичка, бе, Уоли, ще палим гумите към Пловдив другата събота, ако има желаещи...
П.П. Сори за спама, ама шъ ми простите
Хубаво изкарване!!
дайте Пловдив да го направим малко по-натам през септември, ние сме желаещи, даже точно тази вечер обсъждахме едно събиране в Пловдив, евентуално около 22 септември, че като не идва незнайния, ние ще му се натресем
И не ще да се връща и туй то...
Кайне проблеме, дето викат братятаlatrevw написа: дайте Пловдив да го направим малко по-натам през септември, ние сме желаещи, даже точно тази вечер обсъждахме едно събиране в Пловдив, евентуално около 22 септември, че като не идва незнайния, ние ще му се натресем
супер! значи може тук да записваме и желаещите за ПловдивGaspode написа: Бройте ме за пловдив. ...
щото за Варна не знам колко ще се съберем, но поне за Пловдив да организираме
ами шефа каза, че имаме годишнина на клуба тогава и затова се спряхме на тази дата, а Фриските ще я стоплим, колко му е:-)4avdar4e написа: Кайне проблеме, дето викат братятаАз мислех за 6-ти, ама... кво пък му е на 22??? (Само на Фриски ще й е хладно в заведение навън
:rotfl24:)
хахаха, то си е и нагло все в Пловдив да честваме, ама хайде нали ги обичаме майните:-)Gaspode написа:Пак ли бе? Е то става вече нагло... всяка година, басиlatrevw написа: ами шефа каза, че имаме годишнина на клуба тогава и затова се спряхме на тази дата, а Фриските ще я стоплим, колко му е:-)
ти ли смяташ да се изявиш, за да ни покажеш на всички как става?Gaspode написа:Тва, както се вика, няма значениеwild_moon написа:ооо, ама вие и годишнини ли празнувате вече!?![]()
а аз направих един ден в клуба и още ми виси моркова на шията..... ;)
кажете сега колко свещички ще има на тортата?
Важно е духането
а що?Gaspode написа:Викам да не навлизаме в подробности...doktorka написа: то и на тъмно става...
всъщност.
звездите ги виждаш ти след ..нали така.
и пр...
сега ще ти обясня по медицински.
Ако духаш много ..и духаш и духаш...свещички...
изпускаш много въглероден двуокис и ставаш хипокапничен и ти се завива свят и ти изтръпват ръцете и краката и кат' нищо можеш да припаднеш...
аз тва имах предвид..
ти кво?
Ми аз, понеже нали от другата страна такова го гледам... Та повече ме притеснява хипервентилирането в некои ситуацииdoktorka написа:
а що?
сега ще ти обясня по медицински.
Ако духаш много ..и духаш и духаш...свещички...
изпускаш много въглероден двуокис и ставаш хипокапничен и ти се завива свят и ти изтръпват ръцете и краката и кат' нищо можеш да припаднеш...
аз тва имах предвид..
ти кво?
:rotfl24:
- Dark Angel
Re: Купон!
евентуално с мъж ми ще пътуваме за един ден, но ще видимlatrevw написа:Не че атмосферата е много купонджийска напоследък, но Рем и фамилия са тук, във Варна, ако има желаещи петък вечер може да се съберем някъде
рано е да се каже
ПП/ е сега видях на къде е издухана темата
това мойто е направо спам

- Света вода ненапита
може да се помисли по въпроса:-) не е лошо като идеяlatrevw написа:Не че атмосферата е много купонджийска напоследък, но Рем и фамилия са тук, във Варна, ако има желаещи петък вечер може да се съберем някъде
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Dark Angel
хахаха, на Рем му викам кучеDark Angel написа:какво куче?
ПП/ сега прочетох за кучето и вилата ... пак чета отгоре-отгоре
дано успеете да пътувате, хубаво ще е на наша територия да се видим:-)
какво ще му мислиш, казвай кога си свободен и дали имаш мерак:-)Кент написа: може да се помисли по въпроса:-) не е лошо като идея
имам, в петъка съм нощна обачеlatrevw написа:какво ще му мислиш, казвай кога си свободен и дали имаш мерак:-)Кент написа: може да се помисли по въпроса:-) не е лошо като идея
може да опитам да я сменя ама не е сигурно
може ли в събота примерно или четвъртък ммм:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Света вода ненапита
Абе, ей! Ч! На какво прилича това, бе?! Какво си позволявате, питам аз и отговор не искам. Засрамете се! Не ви е срам, разбираш ли!latrevw написа:Не че атмосферата е много купонджийска напоследък, но Рем и фамилия са тук, във Варна, ако има желаещи петък вечер може да се съберем някъде
Варненци!
- Света вода ненапита
Кент написа: може ли в събота примерно или четвъртък ммм:-)[/quot
може, разбира се, нали за това е темата, да се разберем кой кога може и да нагласим нещо
- Dark Angel