то не е късно да те попита... кат го знам къф зевзек е...wild_moon написа: хи хи, добре, че не написах "give me five!" щото щеше сигурно да ме питаш кви пет лева
Ключът към щастието...
- Света вода ненапита
Re: Ключът към щастието...
Защо му е на човек да знае за разни статистики? За да знае къде се вмества в тях ли?Метаморф написа:поддават ли се тези величини на статистическа обработка?
Или щото и от това - доколко са щастливи околните, зависи собственото ни едновременно малко и голямо щастие?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
и аз така мисля. просто въпроса ми беше породен от статията, в която всичко свеждаха до някакви статистики...holi_day написа:Защо му е на човек да знае за разни статистики? За да знае къде се вмества в тях ли?Метаморф написа:поддават ли се тези величини на статистическа обработка?
Или щото и от това - доколко са щастливи околните, зависи собственото ни едновременно малко и голямо щастие?
Виж подводницата!
да, разбирамМетаморф написа:и аз така мисля. просто въпроса ми беше породен от статията, в която всичко свеждаха до някакви статистики...
обобщенията, които и на мен не ми допадат...
а под тая статия има линк към друга за щастието за жените - и пак пари, материалности разни... глупотии са такива статии и стремежа на някои всичко да обяснят и да измерят в цифри...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
е, те туй си е просто поредното промивне на мозъци, демек - стремете се да се докопате до пари, за да пазарувате... например при нас...holi_day написа:да, разбирамМетаморф написа:и аз така мисля. просто въпроса ми беше породен от статията, в която всичко свеждаха до някакви статистики...
обобщенията, които и на мен не ми допадат...
а под тая статия има линк към друга за щастието за жените - и пак пари, материалности разни... глупотии са такива статии и стремежа на някои всичко да обяснят и да измерят в цифри...
Виж подводницата!
- Dark Angel
в едно женско списание четох (време да минава трябваше), че парите са чудно хубаво нещо
авторката обясняваше на неопитните читателки, че някак по-леко се понасят разни несгоди седейки на Лазурния бряг отколкото в панелка в Обеля 2.
може би имат статистически данни за горчивината на сълзите пролети на Лазурния бряг и по разни гета
авторката обясняваше на неопитните читателки, че някак по-леко се понасят разни несгоди седейки на Лазурния бряг отколкото в панелка в Обеля 2.
може би имат статистически данни за горчивината на сълзите пролети на Лазурния бряг и по разни гета
- Света вода ненапита
Dark Angel написа:в едно женско списание четох (време да минава трябваше), че парите са чудно хубаво нещо
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Кво е това на аватара ти , че не довиждам?Dark Angel написа:в едно женско списание четох (време да минава трябваше), че парите са чудно хубаво нещо
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
wild_moon написа:ама не бе хорааааа! некой ли не схвана аз какво казах!?
казах, че не са в права пропорционалност, а не че не ни трябват!
здрасти и добре дошла или не-дошла-сега?
исках само да ти кажа, че те разбрах от първия път
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Пари - избор - спокойствие - свобода - щастие. За мен щастието е в спокойствието, вътрешно и външноМетаморф написа:...била свободата, а не парите.
а доколко парите дават свобода?
а какво е свобода? а щастие?
поддават ли се тези величини на статистическа обработка?
П.П. Ма мое ли да сме такива киници всичките тук, как па на един не му се обърна .. клавиатурата да рече, че щастието е в любовта
Абе бегай отука, бе!4avdar4e написа: П.П. Ма мое ли да сме такива киници всичките тук, как па на един не му се обърна .. клавиатурата да рече, че щастието е в любовта:rotfl24:
Моля, моля, държа да бъде отбелязано множ. число, и аз съм там, при циницте и кибиците ...vyara написа: Абе бегай отука, бе!
що не и плеснеш един шамар а:rotfl24:vyara написа:Абе бегай отука, бе!4avdar4e написа: П.П. Ма мое ли да сме такива киници всичките тук, как па на един не му се обърна .. клавиатурата да рече, че щастието е в любовта:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Че да гледаш женски бой без пари, къде дават тъй!Quid написа:що не и плеснеш един шамар а:rotfl24:vyara написа:Абе бегай отука, бе!4avdar4e написа: П.П. Ма мое ли да сме такива киници всичките тук, как па на един не му се обърна .. клавиатурата да рече, че щастието е в любовта:rotfl24:
благодаря, добре заварила/незаварила...Semiramis написа:wild_moon написа:ама не бе хорааааа! некой ли не схвана аз какво казах!?
казах, че не са в права пропорционалност, а не че не ни трябват!ти коя си?
а въпроса коя съм и аз честичко си го задавам, но досега еднозначен и ясен отговор не съм намерила, така че ако ти сколасаш да разбереш коя съм - обади ми и на мен
само ш-ти кажа, че няма диви луни в розово пухче, да знаешwild_moon написа:благодаря, добре заварила/незаварила...Semiramis написа:wild_moon написа:ама не бе хорааааа! некой ли не схвана аз какво казах!?
а въпроса коя съм и аз честичко си го задавам, но досега еднозначен и ясен отговор не съм намерила, така че ако ти сколасаш да разбереш коя съм - обади ми и на мен
на първо четене
- Dark Angel
я стига и ти4avdar4e написа: П.П. Ма мое ли да сме такива киници всичките тук, как па на един не му се обърна .. клавиатурата да рече, че щастието е в любовта:rotfl24:
аз написах за любовта - да се обичаш от сърце и душа
на първо четене, казваш... ами тогава ще ти се наложи да ме препрочетеш няколко пъти преди да разбереш ника ли е израз на истинската ми същност или пък аватараSemiramis написа:само ш-ти кажа, че няма диви луни в розово пухче, да знаешwild_moon написа:благодаря, добре заварила/незаварила...Semiramis написа:wild_moon написа:ама не бе хорааааа! некой ли не схвана аз какво казах!?
така че ти не си ти
на първо четене
- Dark Angel
аватара е изключително подходящ за момиченце 1-ви класwild_moon написа: на първо четене, казваш... ами тогава ще ти се наложи да ме препрочетеш няколко пъти преди да разбереш ника ли е израз на истинската ми същност или пък аватараили пък никое от двете!?
по-нагоре ги хваща скука момиченцата и почват да рисуват черепи върху розовото пухче
и почват да слушат NightWish
аватара е изключително подходящ за момиченце 1-ви клас 
по-нагоре ги хваща скука момиченцата и почват да рисуват черепи върху розовото пухче
и почват да слушат NightWish[/quote]
хи хи... някой друг да има да добави нещо друго проникновено за мен, същността ми, розовите пухчета и подходящите аватари!?
и почват да слушат NightWish[/quote]
хи хи... някой друг да има да добави нещо друго проникновено за мен, същността ми, розовите пухчета и подходящите аватари!?
Dark Angel написа:аз ще изчакам Дарк да те дразниwild_moon написа: на първо четене, казваш... ами тогава ще ти се наложи да ме препрочетеш няколко пъти преди да разбереш ника ли е израз на истинската ми същност или пък аватараили пък никое от двете!?
после ще си направя изводи по това как реагираш
- Света вода ненапита
Semiramis написа:Dark Angel написа:аз ще изчакам Дарк да те дразниwild_moon написа: на първо четене, казваш... ами тогава ще ти се наложи да ме препрочетеш няколко пъти преди да разбереш ника ли е израз на истинската ми същност или пък аватараили пък никое от двете!?
сеирджийка...
Виж подводницата!
хи хи... някой друг да има да добави нещо друго проникновено за мен, същността ми, розовите пухчета и подходящите аватари!?wild_moon написа:аватара е изключително подходящ за момиченце 1-ви клас
и почват да слушат NightWish
бе всеки да си носи пухчетата и това е
аа..всъщност що пък да премълча - аватара ти ми напомня на едни прашки които мярнах
отпред такова пухче, ама патешко жълто
розово предпочитам
Метаморф написа:
аз ще изчакам Дарк да те дразни
сеирджийка...
не, ве...
не ме разбираш
сеирджийството не ми е силна страна
Semiramis написа:охооо... тогава като издържа изпита може ли да дойда с бележника си да ми сложиш три пчелички?Dark Angel написа:аз ще изчакам Дарк да те дразниwild_moon написа: на първо четене, казваш... ами тогава ще ти се наложи да ме препрочетеш няколко пъти преди да разбереш ника ли е израз на истинската ми същност или пък аватараили пък никое от двете!?