не?
и аз не знаех до преди миг
сега ще Ви посветя в тайната
Сребро в косите, злато в ръцете и желязо ъъъъъ...сещате се къде нали
Хамчи той направо за пункта за металиDark написа:Вие знаете ли какъв е?
не?
Ми в кобур на кръста, къдеDark написа:Вие знаете ли какъв е?
не?
тц, не е там.Green Light написа: Ми в кобур на кръста, къде
КЦМ-то за преработкаvyara написа: Хамчи той направо за пункта за метали
Да бе, желязо... После ще има "Ох, убива ми... Ох, протърка ме..."Dark написа:Вие знаете ли какъв е?
не?
мммм, написах нещо, трийнах, някак много вулгарно изглежда написанотоGaspode написа: Да бе, желязо... После ще има "Ох, убива ми... Ох, протърка ме..."
Мани ти тая работа
Види се то - и за един отговор не съм достоен даже... отивам да се фъргам от моста...Dark написа:мммм, написах нещо, трийнах, някак много вулгарно изглежда написанотоGaspode написа: Да бе, желязо... После ще има "Ох, убива ми... Ох, протърка ме..."
Мани ти тая работа
без отговор към теб
уджас, крайGaspode написа:Види се то - и за един отговор не съм достоен даже... отивам да се фъргам от моста...
Няма го в спомените ми... дори и да съм...Dark написа:уджас, крайGaspode написа:Види се то - и за един отговор не съм достоен даже... отивам да се фъргам от моста...
Фем Фатал гледал ли си?
Една мъжка приказка! Пардон, женска!Пенчо Заека написа:...е само в мечтите ти, драга. Да се радваме на квото имаме, предлагам аз.
То това и за вас важи.....Remmivs написа:Една мъжка приказка! Пардон, женска!Пенчо Заека написа:...е само в мечтите ти, драга. Да се радваме на квото имаме, предлагам аз.
Е ае сеа. Желязо. Не важи за нас, моля те.Пенчо Заека написа:То това и за вас важи.....
Аз, таковата, нищо не казах за желязо....ма щом казваш, че не вАжи за вас, няма да споря сега.Remmivs написа:Е ае сеа. Желязо. Не важи за нас, моля те.Пенчо Заека написа:То това и за вас важи.....
PS
Естествено.
Set написа:Не ставам за теб!:blum:
Аз съм:
Сребро в косите, маааааалко злато в зъбИте и желязо в ръцете
грешиш пиленцеПенчо Заека написа:...е само в мечтите ти, драга. Да се радваме на квото имаме, предлагам аз.
и две души неразбиращи от майтапRemmivs написа:Една мъжка приказка! Пардон, женска!Пенчо Заека написа:...е само в мечтите ти, драга. Да се радваме на квото имаме, предлагам аз.
Я, по-добре ни кажи от де го научиDark написа:Вие знаете ли какъв е?
не?
от две свиркаджийки пиещи кафе в едно скъпо кафеNiya написа: Я, по-добре ни кажи от де го научи? Щото такива съкровенни истини за жьивоута рядко се разкириват.
А-ха, сега вече всичко се изЯсни, пък и си дойдохме на думата.Dark написа:от две свиркаджийки пиещи кафе в едно скъпо кафеNiya написа: Я, по-добре ни кажи от де го научи? Щото такива съкровенни истини за жьивоута рядко се разкириват.
приказваха си жените, смееха се, обсъждаха дрешките си за коледното парти в нам си кой хотел, кой какво подарил напоследък и др.подобни
разни хора, разни идеалиNiya написа: А-ха, сега вече всичко се изЯсни, пък и си дойдохме на думата.![]()
![]()
Голямо свиркане е паднало.
и какво казаха за свирките?Dark написа:от две свиркаджийки пиещи кафе в едно скъпо кафеNiya написа: Я, по-добре ни кажи от де го научи? Щото такива съкровенни истини за жьивоута рядко се разкириват.
приказваха си жените, смееха се, обсъждаха дрешките си за коледното парти в нам си кой хотел, кой какво подарил напоследък и др.подобни
Аз съм така:Dark написа:Вие знаете ли какъв е?
не?
Ето ти още една " простотия " от сорта :Dark написа:Вие знаете ли какъв е?
не?
Абсолютно!Dark написа:разни хора, разни идеалиNiya написа: А-ха, сега вече всичко се изЯсни, пък и си дойдохме на думата.![]()
![]()
Голямо свиркане е паднало.![]()
ПП / Незнайни ако го заведа да пие кафе там - само от силата на мисълта в ръцете му ще се материализира картечница и ще трябва да бягаме после

абе нищо не казахаStrunz написа: и какво казаха за свирките?
красота, мъдростта на народа предизвиква у мен трепетграфинята написа: Ето ти още една " простотия " от сорта :
" 70 начина да задоволиш една жена : стойка 69 и едно пазаруване по магазините. "
Gaspode написа:"Ох, убива ми...
Ми значи, радвай се на боядисания таван:blum:Dark написа:грешиш пиленцеПенчо Заека написа:...е само в мечтите ти, драга. Да се радваме на квото имаме, предлагам аз.
не е в мечтите ми, боядисва тавана в момента
Пък Щрунц попаднал на една, дето е домакиня навсякъдесър Айвънхоу написа:А пък иделната жена е:
Дама в обществото, курва в леглото и домакиня в кухнята...
Ама аз навремето попданах на една, дето беше: дама в кухнята, курва в обществото и домакиня в леглото...:crying::twisted::twisted::twisted:
семплата радост от боядисан таван оставям на отегчени и скучаещи в леглото дамиПенчо Заека написа:
Ми значи, радвай се на боядисания таван:blum:
само си представи "Скъпи, гледам спрял си за минутка, я изчакай да опъна чаршафа"vyara написа: Пък Щрунц попаднал на една, дето е домакиня навсякъде
:)Dark написа:само си представи "Скъпи, гледам спрял си за минутка, я изчакай да опъна чаршафа"vyara написа: Пък Щрунц попаднал на една, дето е домакиня навсякъде
Мдааа, скука, скукаааа. Поне един вапцан таван да си имах.....Dark написа:семплата радост от боядисан таван оставям на отегчени и скучаещи в леглото дамиПенчо Заека написа:
Ми значи, радвай се на боядисания таван:blum: