Да бе, и аз за тва се сетих. Кво ли прай тая агенция?Жълто написа: Змей, имаме Държавна Агенция за Младежта и Спорта. За Да Ми Държи Оная Работа ли е създадена?
Обаче, едно ще кажа. Повече в спорта не заслужаваме. Даже и тез медали са ни много. Защото спортът отразява цялостното състояние в държавата. Те за кво толко се пънат китайците и руснаците? За да докажат колко комунизма е по-велик от капитализма, ама нема да им мине номера, щото просто са много народ. А в една нищо и никва държавица като нашата, докато има червени маймунски гъзове и ченгета и кагебари във властта, докато народа масово пасува, когато трябва да гласува, тили пък гласува от носталгия, те така ще е. Ще се срамуваме заради футбола, волейбола, спорта изобщо, скапаните пътища, циганите, турските далавери, мръсотията навсякъде, унищожените ни курорти, мутрите и т.н. да не продължавам, щото адски се депресирах.
Ей затва не работя за българи, не гледам БГ телевизия,не чета вестници, не слушам никво БГ радио, и нищо от родното ежедневно не ме интересува. Само тялото ми обитава тия географски ширини, докато душата обикаля по света.