Езерото пред х.Мусала

Двама от приятелите, дето ни мъкнаха нагоре:

А тва - в нещастен опит да си оправя плюските:

в най-синьото езеро

Иначе, Рила си е красавица!

Мисля да напълня цял апарат със снимки, че не се знае кога пак ще отидем. Но ние без децата, с деца не става и затова така се кефя, че най-после някой ще ги гледа за 3-4 дни.latrevw написа:страхотно изглежда! майната им на плюските, окото и душата ти са се насладили
Вяра, и ти да направиш снимки, че моите деца хич ги няма в катеренето и скоро няма да стигна до високите планини
оооо, суперvyara написа:Ауууу, Пенчо, изпревари ме. Аз в петък заминавам за Рила, за 4 дни. Малейййй, нямам търпение! От две години не съм стъпвала и аз на планина.
Ами като не ходиш със специални обувки, така е то!

Синът ми беше в събота и неделя на `разходчица` до седемте рилски езера. По-късно, като и самата аз видя снимките, ще оставя и негово фотооко... Снощи се прибра много изморен, но доволен - доста разказа, щото за него си беше приключение, но снимки не гледахме...Пенчо Заека написа:В събота, като първа тъпанарка, реших да скокна до връх Мусала с цялата фамилия (+куче). Ама тва упражнение не съм го правила от има-няма 15 години. Резултатът - плюски по ходилата и адска мускулна треска. А, и некоя друга снимка, де. Да не сме ептен капо:
.
..
...
Иначе, Рила си е красавица!

супер че сте ходилиПенчо Заека написа:В събота, като първа тъпанарка, реших да скокна до връх Мусала с цялата фамилия (+куче). Ама тва упражнение не съм го правила от има-няма 15 години. Резултатът - плюски по ходилата и адска мускулна треска. А, и некоя друга снимка, де. Да не сме ептен капо:

Гаранция, че няма да ми стигне, но пък колко освежава едно такова ходене! Като се отвори възможност и аз все се чудя къде по-напред да отидем. Толкова хубави планини накуп, късметлии сме ние!Dark Angel написа:
оооо, супер
ще се насладиш на макс и няма да ти стигне
аз се наслаждавах миналата седмица
живот и здраве пак ще ходим за 3 дни и просто нямам търпение
на Пирин, щото нали там ми е хвърлен пъпа
още не прибрала се и почвам пак да мисля
късметлии сме да, за няколко часа стигаме до планина или мореvyara написа:
Гаранция, че няма да ми стигне, но пък колко освежава едно такова ходене! Като се отвори възможност и аз все се чудя къде по-напред да отидем. Толкова хубави планини накуп, късметлии сме ние!

Аз в събота пак ще ходя, може би на Мальовица. А ти-къде?vyara написа:Ауууу, Пенчо, изпревари ме. Аз в петък заминавам за Рила, за 4 дни. Малейййй, нямам търпение! От две години не съм стъпвала и аз на планина.
Браво на детито! Хубави кадри!holi_day написа: ]
Пусниии, мааааа, бееееееholi_day написа:За мен беше изненада, че отпреди месец една моя снимка от Боровец, и една от неговите от миналата седмица доста си приличаха - снимани близко хотел "Рила"... Даже и тема мислех тогава да пусна, мъ заплеснах се...
Прищяло ти се Боровец през лятото4avdar4e написа:Пусниии, мааааа, бееееее
Щото тука само прах, суша и жълти листя
П.П. Бе, га толку бързо доде тая есен?? Много я обичам, ама да бъде така добра да предупреждава, ама ха!!!
Псулютно!!! Най-хубавото ми ходене на Боровец е с една детска градина. Моя милост беше възпитател, не в детскатаholi_day написа: Прищяло ти се Боровец през лятотокато скоро шъ е Боровец през зимата и ЕЛБИ и Грийн шъ стягат ските
Ще минем и през Мальовица, но не знам кога точно ще се падне това. Тръгваме в петък рано и до понеделник ще преминем от Сапарева баня, х. Пионерска, езерата, Мальовица, Кобилино бранище, Кирилова поляна, Рилски манастир. Горе-долу това е маршрута ни.Пенчо Заека написа:Аз в събота пак ще ходя, може би на Мальовица. А ти-къде?vyara написа:Ауууу, Пенчо, изпревари ме. Аз в петък заминавам за Рила, за 4 дни. Малейййй, нямам търпение! От две години не съм стъпвала и аз на планина.
ехеее, вие сте големи планинари, бре!vyara написа:Ще минем и през Мальовица, но не знам кога точно ще се падне това. Тръгваме в петък рано и до понеделник ще преминем от Сапарева баня, х. Пионерска, езерата, Мальовица, Кобилино бранище, Кирилова поляна, Рилски манастир. Горе-долу това е маршрута ни.
Планинари са полендаците. Аз съм планинец.bead_ написа:
ехеее, вие сте големи планинари, бре!
Ами! Иска ни се да сме, ама рядко имаме възможност да ходим, за съжаление. Иначе сме големи фенове.bead_ написа:ехеее, вие сте големи планинари, бре!vyara написа:Ще минем и през Мальовица, но не знам кога точно ще се падне това. Тръгваме в петък рано и до понеделник ще преминем от Сапарева баня, х. Пионерска, езерата, Мальовица, Кобилино бранище, Кирилова поляна, Рилски манастир. Горе-долу това е маршрута ни.
Ами! Иска ни се да сме, ама рядко имаме възможност да ходим, за съжаление. Иначе сме големи фенове.[/quote]vyara написа:
ехеее, вие сте големи планинари, бре!
Най-любимото ми място на света!Пенчо Заека написа: Езерото пред х.Мусала
в най-синьото езеро
![]()