Жълтичко

Все същите
TerE

Мнение от TerE »

Капинчо написа:
TerE написа:
... ма шубето голям страх (от разни жжжужащи :shy:)... докато се осмеля да я наближа повече... и отлете :grin:
Хубави снимки. Такива едни ... абе хубави.
Ние като деца много ловяхме търтеи. После събирах очите на моите деца като смело хващах с ръка "пчели". Де са виждали те търтеи в София.
Благодаря :-)
това за хващането на "пчелите" :grin:..... брррр.... бе, шубе и туй-то.... :shy:
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Капинчо написа: и накрая едно сополиво хлапе да ме научи на чалъм.
"Някой ми го показа и аз сам го открих."

:winkw:
Виж подводницата!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

wild_moon написа:
виж сега, Капинак,
Еееех, твърде свойски, не мислиш ли.
И за девойката квоооо? На всички им паднаха ченетата, само ти не обръщаше внимание, нали? :lol:
Изображение
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

vyara написа:
wild_moon написа:
виж сега, Капинак,
Еееех, твърде свойски, не мислиш ли.
И за девойката квоооо? На всички им паднаха ченетата, само ти не обръщаше внимание, нали? :lol:
Защо да е твърде свойски? Ние с него вече се опознахме на бърза ръка - вчера и белезници си слагахме даже!? :winkw: Нали така, Капинак? :winkw:

А за девойката - нищо! Просто ми беше интересна спонтанната реакция на хората в трамвая, аз повече тях изучавах отколкото девойката :lol: Аз обичам да изучавам реакциите на хората :-) Естествено и нея я сканирах подробно... сега, което си е убаво си е убаво, не може да си кривим душата
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

wild_moon написа:
виж сега, Капинак, никого не съм слагала на пейката - нито тази с резервите, нито тази на пенсионерите! човек сам си избира с кого да се идентифицира! :)

колкото до голия пъп и пърсинга, толкоз съм далеч от тия неща, че идея си нямаш :lol:
но имам интересна история от тази сутрин по темата за тийновете, пиърсинга и бащите на бащите ни :-)
седя си аз в трамвая, кротко си слушам музика и зяпам през прозореца и изведнъж се качва една мацка... ама ти казвам мацка та дрънка... тийн, с пиърсинг, слушалки в ушите, дълга къдрава коса почти до кръста... с мноооооого ниска талия, перфектен задник и всичко друго перфектно, което може да извика фантазията ви, с късо потниче.... и се протяга да се хване високо горе и леко й се показва татуировката, която се скрива незнайно къде...... :cool: грациозна като газела, с много сериозна физиономия и нацупени устни...
и ти казвам горките дядовци щяха да колабират на място.... то не беше разминаване с нея, прегрупиране и състезание кой да седне по-близо до нея, че да я вижда по-добре..... :lol: не знам дали изобщо имаше някой в трамвая, който да не следеше всяко нейно движение, дори и лелките наоколо... :rotfl24:
Не се стряскай. Аз само си споделям асоциациите.
Това с трамвая звучи познато. Аз общо взето като срамежливец (да, да) в такива ситуации гледам по-дискретно да се осведомя за обекта. Какво да ти кажа, мисля, че повечето мъже не вярват в мита, че жените се контят заради себе си. Правели го за самочувствие. Ами нали от погледите на другите идва самочувствието, демек за тези погледи се контят, пък после се цупят като ги загледаш. Абе това го дискутирахме преди време, ама аз съм си на мнението, че и двата пола се контят за да бъдат харесани и то най-вече от другия пол.

Виж към пиърсинга имам непоносимост. Не от морални подбуди. Аз предпочитам да ми напавят 10 инжекции отколкото да гледам как правят една на друг (операции мога да гледам). Като видя нещо забито в тялото освен обици и ми става много гадно. Все си представям как някой го дръпва и разкъсва плътта. Абе гадост. А татуировките не ги приемам от естетическа гледна точка. Хеле пък като си представя някоя баба с татуировки (щото всички ще станат баби рано или късно).
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Капинчо написа:Като видя нещо забито в тялото освен обици и ми става много гадно. Все си представям как някой го дръпва и разкъсва плътта. Абе гадост. А татуировките не ги приемам от естетическа гледна точка. Хеле пък като си представя някоя баба с татуировки (щото всички ще станат баби рано или късно).
И аз съм така. :lol:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа: Еееех, твърде свойски, не мислиш ли.
Верче, не мой да се караш на дЕтето. Те сегашните млади са си такива, по директни. Щом не ми вика "Абе пошъл дъртак", няма страшно.:winkw:
:kiss:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Капинчо написа:
vyara написа: Еееех, твърде свойски, не мислиш ли.
Верче, не мой да се караш на дЕтето. Те сегашните млади са си такива, по директни. Щом не ми вика "Абе пошъл дъртак", няма страшно.:winkw:
Дядка, не дъртак. :lol:
Изображение
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Капинчо написа: Верче, не мой да се караш на дЕтето. Те сегашните млади са си такива, по директни. Щом не ми вика "Абе пошъл дъртак", няма страшно.:winkw:
Ето, Верче! Казах ти, че вече сме си партия ние с Капинчо! :-)
Само дето все още ме нарича дЕтето, но това е щото тоя аватар всекиго навежда на грешна следа ;)
ще си търся нов аватар, то се видя! :-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

wild_moon написа:Аз обичам да изучавам реакциите на хората :-)
С риск отново да бъда заподозряна в какво ли не, ама това изречение ми звучи твърде познато... :huhthink:
Аватар
Света вода ненапита

4avdar4e написа:
С риск отново да бъда заподозряна в какво ли не, ама това изречение ми звучи твърде познато... :huhthink:
ейййй, та параноя не те оставя и това си е значииии :harhar:
Виж подводницата!
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

4avdar4e написа:
ами най-вероятно щото и ти си си го мислила нЕкой ден :winkw:
или щото сме от една кръвна група, навярно... знае ли човек :-)
иначе споко! със сигурност не съм някой "стар" вълк предрешен като младо Ягне с цел да експериментира с реакциите на околните :lol:
гриза си моркова на "заек" в клуба най-чинно, повЕрвай ми!
тук сам само от има няма три дни :shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

wild_moon написа: ами най-вероятно щото и ти си си го мислила нЕкой ден :winkw:
или щото сме от една кръвна група, навярно... знае ли човек :-)
иначе споко! със сигурност не съм някой "стар" вълк предрешен като младо Ягне с цел да експериментира с реакциите на околните :lol:
гриза си моркова на "заек" в клуба най-чинно, повЕрвай ми!
тук сам само от има няма три дни :shy:
Всъщност - не. Не мисля такива работи, не ми е интересно. Вече. :grin:
Пък за кръвната група.. Тук отново съм уникална :rotfl24::rotfl24: :glory:
Бъзикам се аз, ама всъщност и не съвсем, в София сме 30-на души с такава. Но! Дет викаше бат Слави, може да се надушим, че сме от една порода..

Параноя, бе, не ми обръщай фнимание :grin: плюс недоспиване плюс адски бач...

П.П. От три дни все си мисля за "Горчива луна"..
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

4avdar4e написа: Всъщност - не. Не мисля такива работи, не ми е интересно. Вече. :grin:
Пък за кръвната група.. Тук отново съм уникална :rotfl24::rotfl24: :glory:
Бъзикам се аз, ама всъщност и не съвсем, в София сме 30-на души с такава. Но! Дет викаше бат Слави, може да се надушим, че сме от една порода..

Параноя, бе, не ми обръщай фнимание :grin: плюс недоспиване плюс адски бач...

е, ясно де... тя параноята по ората оди не по гората.... :lol:
колкото до кръвната група, имаш колкото си искаш време да сравняваш пробите, ако стигнеш до некой важен извод - свирни! :winkw:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

wild_moon написа:
Капинчо написа: Верче, не мой да се караш на дЕтето. Те сегашните млади са си такива, по директни. Щом не ми вика "Абе пошъл дъртак", няма страшно.:winkw:
Ето, Верче! Казах ти, че вече сме си партия ние с Капинчо! :-)
Само дето все още ме нарича дЕтето, но това е щото тоя аватар всекиго навежда на грешна следа ;)
ще си търся нов аватар, то се видя! :-)
не е за това, да знаеш.
той си е стар :blum::lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:
хм...
що го казваш това сега
:grin: веднага да го изхвърлим тоя гаден, затормозяващ, отвратително красивото-убиващ филм
ама веднага
мисля го близо седмица
:lol: освен цикъла
явно и други неща си синхронизираме :shy::lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

wild_moon написа: е, ясно де... тя параноята по ората оди не по гората.... :lol:
колкото до кръвната група, имаш колкото си искаш време да сравняваш пробите, ако стигнеш до некой важен извод - свирни! :winkw:
Кайне проблеме, дет викаше кака Мадона, или не беше тя :rotfl24: Всъщност аз съвсем наскоро открих, че имам цялото време на света!! Бе, я да ти пратя една целвука аз, пък :kiss:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: хм...
що го казваш това сега
:grin: веднага да го изхвърлим тоя гаден, затормозяващ, отвратително красивото-убиващ филм
ама веднага
мисля го близо седмица
:lol: освен цикъла
Що, що, асоциации, що... Дива луна - горчива луна.
Моята дума за тоз филм е тръпчив :winkw:

П.П. Пък аз снощи теб те мислех (не знам защо?!?) и щях да ти се обаждам. Ама дребен-непотребен падна от пейката и се разсеях... Ама пък се обадих на Мнемо :blum: Ох, стига съм писала глупости, аре :kiss:
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

4avdar4e написа:Кайне проблеме, дет викаше кака Мадона, или не беше тя :rotfl24: Всъщност аз съвсем наскоро открих, че имам цялото време на света!! Бе, я да ти пратя една целвука аз, пък :kiss:
:flowers: мерси за което.... ето сега как ме караш да се изчервявам като ученичка....

p.s. бас държа, че Капинака няма да пропусне да коментира тоя пост по секви едни начини :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

wild_moon написа: p.s. бас държа, че Капинака няма да пропусне да коментира тоя пост по секви едни начини :lol:
Споко, аз съм му свикнала. Май и той на мен :grin:

Капинчо, нали знаеш, че и теб обичам, бе???

П.П. Срам ме е, че оспамих темата.. За кой ли път.. :shy: Ще трябва да се реванширам на Геврека (нали в тая тема съм??? :grin:)
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

wild_moon написа: или щото сме от една кръвна група, навярно... знае ли човек :-)
Само да не сте от една гимназия.:rotfl24:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа:
не е за това, да знаеш.
той си е стар :blum::lol:
Ей това младежта мярка нямате. Стар та стар. Стара е на баба ти внучката.:blum:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа: :lol: освен цикъла
Ааа не! Моят цикъл си е башка.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

4avdar4e написа:
Капинчо, нали знаеш, че и теб обичам, бе???

П.П. Срам ме е, че оспамих темата.. За кой ли път.. :shy: Ще трябва да се реванширам на Геврека (нали в тая тема съм??? :grin:)
Знам бе знам.
Всъщност, в коя тема сме?
Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

Житената Питка написа:
ЕДИТ: Заради тебе пуснах темата, ей! :grin:
Е! Да, разбрах. Исках да кажа, че ако ще ми се фукаш заради тая снимка, ако ще ми се надуваш и ще ми се правиш на интересен, имаш право!
Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

wild_moon написа:
...
и ти казвам горките дядовци щяха да колабират на място.... то не беше разминаване с нея, прегрупиране и състезание кой да седне по-близо до нея, че да я вижда по-добре..... :lol: не знам дали изобщо имаше някой в трамвая, който да не следеше всяко нейно движение, дори и лелките наоколо... :rotfl24:
Лафа прокурорско чедо е измислен, не защото не се харсват тези чеда.
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Жълто написа:
wild_moon написа:
...
Лафа прокурорско чедо е измислен, не защото не се харсват тези чеда.
е, честно ти казвам сега ме изгуби в превода.... по моите речници идиома прокурорско чедо го не пиши :roll:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

wild_moon написа: е, честно ти казвам сега ме изгуби в превода.... по моите речници идиома прокурорско чедо го не пиши :roll:
Личи си, че си по-младо от Капинака, Жълто-зеления и мен :rotfl24::rotfl24:
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

4avdar4e написа:
wild_moon написа: е, честно ти казвам сега ме изгуби в превода.... по моите речници идиома прокурорско чедо го не пиши :roll:
хайде сега, де!? очаквам всеки момент и лична карта да ми поискате, за да удостоверя възрастта си :lol:
щом толкУз много ви вълнува тоя въпрос дайте да чуем догадките ви каква е моята крехка възраст именно??? :rotfl24:
Аватар
Света вода ненапита

wild_moon написа:
4avdar4e написа:
хайде сега, де!? очаквам всеки момент и лична карта да ми поискате, за да удостоверя възрастта си :lol:
щом толкУз много ви вълнува тоя въпрос дайте да чуем догадките ви каква е моята крехка възраст именно??? :rotfl24:
има и по-лесен начин: напиши си рождената дата в профила :blum:
Виж подводницата!
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Метаморф написа: има и по-лесен начин: напиши си рождената дата в профила :blum:
е, късно е либе за китка, дет е казал народа.... сега вече каквото и където да напиша все ще подозират, че не е истина.... :?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

wild_moon написа:
4avdar4e написа:
с/у 500 евро ще ти кажа всичко
даже и неща които и ти не знаеш
кво се ебаваш а
догадки тва онова
къде отиваш ти може би едва ли не а:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Света вода ненапита

wild_moon написа:
Метаморф написа: има и по-лесен начин: напиши си рождената дата в профила :blum:
е, късно е либе за китка, дет е казал народа.... сега вече каквото и където да напиша все ще подозират, че не е истина.... :?
пробвай... може и да повярват... :winkw:
Виж подводницата!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

wild_moon написа:
Бе ти си кажи, пък кво ти пука - който ще да вярва.
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

wild_moon написа:
хихи, значи си дърто като нас, то ще стане ясно, няма нужда от сега да гадаем
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Щом Куида си каза възрастта, няма причина никой друг да я крие. :lol:
Изображение
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Quid написа: с/у 500 евро ще ти кажа всичко
кво се ебаваш а
догадки тва онова
аз 500 евро имам готови и надиплени (пазех си ги за абитурентската :cool: ), та квото там щеше да ми казваш - дето го знам и дето не го знам - казвай да го чуем :-)
jazz

Мнение от jazz »

4avdar4e написа:Личи си, че си по-младо от Капинака, Жълто-зеления и мен :rotfl24::rotfl24:
че той Капинчо е по-стар от библията
Аватар
Света вода ненапита

wild_moon написа:
Quid написа: с/у 500 евро ще ти кажа всичко
кво се ебаваш а
догадки тва онова
аз 500 евро имам готови и надиплени (пазех си ги за абитурентската :cool: ), та квото там щеше да ми казваш - дето го знам и дето не го знам - казвай да го чуем :-)
е, не! верно ще докарате некой инфаркт на човека... :rotfl24:
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

zmeu написа:
4avdar4e написа:Личи си, че си по-младо от Капинака, Жълто-зеления и мен :rotfl24::rotfl24:
че той Капинчо е по-стар от библията
мдаааам... ЕГН-то му е с клинописни цифри...
Виж подводницата!
Публикувай отговор