причината за странното ни управление
- Света вода ненапита
причината за странното ни управление
Виж подводницата!
- Dark Angel
Dark Angel написа:ми да отскоча да набера малко освен
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Re: причината за странното ни управление
Дали пък ако я изпушат, няма да се пооправим управленчески?Метаморф написа:просто министрите си пафкат...
Panta rhei...
Мнемозина написа:Дали пък ако я изпушат, няма да се пооправим управленчески?Метаморф написа:просто министрите си пафкат...
Просто си представих Масларова, която се кикоти истерично в нищото
Що пък Масларова?4avdar4e написа:Мнемозина написа:Дали пък ако я изпушат, няма да се пооправим управленчески?Метаморф написа:просто министрите си пафкат...
Просто си представих Масларова, която се кикоти истерично в нищото:rotfl24::rotfl24:
Аз искам да си представя ДаниИл Вълчев, но не мога.
Panta rhei...
Просто щото ми е любимка.. Заедно с никитуМнемозина написа: Що пък Масларова?
-
Дядо Капинчо
Хари Потър?4avdar4e написа:
Просто щото ми е любимка.. Заедно с никиту
- Света вода ненапита
наричан още и Подскачащия...Капинчо написа:Хари Потър?4avdar4e написа:
Просто щото ми е любимка.. Заедно с никиту
Виж подводницата!
Недей да обиждаш, ейКапинчо написа: Хари Потър?
Тва па що??? Не съм го чувала..Метаморф написа: наричан още и Подскачащия...
- Света вода ненапита
щото каквото и да прави подскача...4avdar4e написа:Тва па що??? Не съм го чувала..Метаморф написа: наричан още и Подскачащия...
такава му е походката
подскача, като се ядоса - като декоративно петле е...
приказването му е подскачащо...
та така...
Виж подводницата!
На морето сме, значи, и нали ресторант, компания. Беше по времето на курса ни с Гаспода по дайвинг и той беше, един негов приятел, аз майка ми, Латревото и Уишес, приятели разни други, дечурлига, жени, сума народ. Настаняваме се разбираш ли и приятеля на Гаспода, сред целия тоя народ стремително се провира към мене и ми показва един стрък марихуана. Аз се дръпнах леко, понеже се стреснах, а той ме пита, както се пита експерт врял и кипял. - Я кажи ми, моля ти се, това какво е?
Аз, знаете, се обърквам в критични ситуации, и си глътнах езика, само умолително го фиксирам с поглед в смисъл "Ама това до мене е майка ми, бе човече" А той, понеже мълча и си мисли, че не съм го чул или разбрал и повишава глас: - Марихуана ли е- вика- според теб това или какво е?
И понеже съвпадна с паузата на оркестъра, та общо взето приобщи целият ресторант към разговора и хората спокойно и с внимание зачакаха какво ще отговоря.
Майка ми нищо не каза.
Аз, знаете, се обърквам в критични ситуации, и си глътнах езика, само умолително го фиксирам с поглед в смисъл "Ама това до мене е майка ми, бе човече" А той, понеже мълча и си мисли, че не съм го чул или разбрал и повишава глас: - Марихуана ли е- вика- според теб това или какво е?
И понеже съвпадна с паузата на оркестъра, та общо взето приобщи целият ресторант към разговора и хората спокойно и с внимание зачакаха какво ще отговоря.
Майка ми нищо не каза.
- Света вода ненапита
Жълто написа:На морето сме, значи, и нали ресторант, компания. Беше по времето на курса ни с Гаспода по дайвинг и той беше, един негов приятел, аз майка ми, Латревото и Уишес, приятели разни други, дечурлига, жени, сума народ. Настаняваме се разбираш ли и приятеля на Гаспода, сред целия тоя народ стремително се провира към мене и ми показва един стрък марихуана. Аз се дръпнах леко, понеже се стреснах, а той ме пита, както се пита експерт врял и кипял. - Я кажи ми, моля ти се, това какво е?
Майка ми нищо не каза.
Виж подводницата!
За да не сме голословни... :Жълто написа:На морето сме, значи, и нали ресторант, компания. Беше по времето на курса ни с Гаспода по дайвинг и той беше, един негов приятел, аз майка ми, Латревото и Уишес, приятели разни други, дечурлига, жени, сума народ. Настаняваме се разбираш ли и приятеля на Гаспода, сред целия тоя народ стремително се провира към мене и ми показва един стрък марихуана. Аз се дръпнах леко, понеже се стреснах, а той ме пита, както се пита експерт врял и кипял. - Я кажи ми, моля ти се, това какво е?
Майка ми нищо не каза.

Обаче държа да подчертая, че тази случка въупште не я помня по описания от нашия многоуважаем съклубник начин. С което не искам да изразя недоверие към описаното и определено не намеквам, че литературния талант на многоуважаемия лекинго го е подвел в имагинерна и доста фиктивна посока. Може пък аз да не съм бил там, знам ли...
- Света вода ненапита
Gaspode написа:Всички мои познати са все такива. Кво да правиш, съдба.Жълто написа: Бе да ти се случи така пред майка ти и после ще те питам как си го спомняш.
П.П. Твоя човек беше много готин образ, признавам, без бой. Голямо хилене с него
Ъъъъъ, присъстващите не са изключение?:blum:
Виж подводницата!