за трактора,трактористите,шампионите ментета ,съдбата и.....
за трактора,трактористите,шампионите ментета ,съдбата и.....
съдбата си знае работата
не може да си при шампионите през задния вход
да си при шампионите първото изисквание е
да си шампион!!!
онези не паднаха но отпаднаха
трябваше обаче трактористите да им праснат 3-4 шайби
за мое да осъзнаят някои че са си едно мърляво отборче за което важните мачове ще са само с цска и нищо повече
са ми е кеф
и не само на мен
мога споко да слезна от трактора
са и бербо утре да сложи червения екип и мое и месеца да свърши:-)
само цска!!!:-)
не може да си при шампионите през задния вход
да си при шампионите първото изисквание е
да си шампион!!!
онези не паднаха но отпаднаха
трябваше обаче трактористите да им праснат 3-4 шайби
за мое да осъзнаят някои че са си едно мърляво отборче за което важните мачове ще са само с цска и нищо повече
са ми е кеф
и не само на мен
мога споко да слезна от трактора
са и бербо утре да сложи червения екип и мое и месеца да свърши:-)
само цска!!!:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Отпаднаха ли? Е каквото такова. Куиде и ЦСКА са точно такива каквито са Левски. Никаква разлика нямат. Сега има да ми вадиш история и мачове с Ливерпул, с Байерн и как вие много сте спечелили, а те - нищо и не знам си какво. И кво? Минало, бешело, беше, бяха. Бяха европейски отбори наште, сега са лайна. На какво се кефиш? Ще отидеш да викаш и да вееш знамена на мач между отбори, които отпадат от трактористи. Ура
- Dark Angel
като цяло - да.Жълто написа:Отпаднаха ли? Е каквото такова. Куиде и ЦСКА са точно такива каквито са Левски. Никаква разлика нямат. Сега има да ми вадиш история и мачове с Ливерпул, с Байерн и как вие много сте спечелили, а те - нищо и не знам си какво. И кво? Минало, бешело, беше, бяха. Бяха европейски отбори наште, сега са лайна. На какво се кефиш? Ще отидеш да викаш и да вееш знамена на мач между отбори, които отпадат от трактористи. Ура
ноооооо
цска ще са тези другите ,онези които ще ни кефят
обречени са за тва направо
Фенове на Левски си искат парите за абонаментните карти
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764198411
малииииииииии
малииииииииии
те ще се местят от герена в грузияQuid написа:Фенове на Левски си искат парите за абонаментните карти
малииииииииии
ти не чу ли вече:rotfl24:
там имало по условия:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.