почивен ден е, може да се заформи един дълъг уикендDark Angel написа: а Пловдив на 22 септември - ми то е понеделник
не че много ме бърка, ма малко неудобно ми се вижда като ден
Купон!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
хм...
ако говорите за 3о4о РД
кога ще го обсъждаме
то...миналата година си отне 1 месец говорене

и предлагам да повторим
:-) че ми е най-лесно така
ако говорите за 3о4о РД
и предлагам да повторим
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ахъм, за това говоримSemiramis написа:хм...
ако говорите за 3о4о РД
кога ще го обсъждаме
и предлагам да повторим:-) че ми е най-лесно така
девойко, я си влез в кю-то ма, пуууу човек само из клубовете трябва да ви търси
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:
девойко, я си влез в кю-то ма, пуууу човек само из клубовете трябва да ви търси
казах чао, ма се разписах нещо.
то това е като дрога тука
пфу
и какво за купона
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Dark Angel
ами то парти няма да има майDark Angel написа:ние няма да пътуваме за Варна утре
пожелаваме Ви приятно парти
желаещи няма, моята дъщеря се разболя сериозно днес, луда станах, да се чудя да се доверявам ли на нашия лекар или да послушам друг, който много уважавам, но пък не е прегледал детето; много се шашкам като се разолеят децата, направо ми потънаха гемиите днес, едва сега взех да се съживявам, то и детето е по-добре, ще се оправи знам, но много антибиотици пием и много ме е страх
ако не са болестите, мога да родя 15 деца, обаче като се разболеят и се тропясвам
- Dark Angel
съжалявам да чуя за малката красавицаlatrevw написа:
желаещи няма, моята дъщеря се разболя сериозно днес, луда станах, да се чудя да се доверявам ли на нашия лекар или да послушам друг, който много уважавам, но пък не е прегледал детето; много се шашкам като се разолеят децата, направо ми потънаха гемиите днес, едва сега взех да се съживявам, то и детето е по-добре, ще се оправи знам, но много антибиотици пием и много ме е страх
ако не са болестите, мога да родя 15 деца, обаче като се разболеят и се тропясвам
пожелавам бързо да се оправи
а ти не се шашкай, я се вземи в ръце
нежна е девойката, ще израсне малко и ще спре така лесно да се разболява
и не се отпускай, щото ти като майка си в центъра
разпаднеш ли се, разпада се всичко
- Dark Angel
явно създавам погрешно впечатление у хоратаDark Angel написа:това ми е странно....latrevw написа: в интерес на истината Уишеса много помага за това да не се разпадне всичко
даже невероятно
ти излъчваш спокойствие
нали знаеш, вдъхновяваш ме...
-
Дядо Капинчо
"И да знаеш мъжо, като умре един от нас, аз отивам при децата":lol:latrevw написа:
явно създавам погрешно впечатление у хоратаУишеса е страшен стълб в живота ми, трудно ще ми е да се оправям безс него, ако не дай боже някой ден ми се наложи
Малко черничко пада, ама не се сдържах.
Важното е, че детенце се оправя.
хаха, не, развесели меКапинчо написа:
"И да знаеш мъжо, като умре един от нас, аз отивам при децата":lol:
Малко черничко пада, ама не се сдържах.
Важното е, че детенце се оправя.
както и песничката за пениса дето си пуснал
- Dark Angel
или не си се открила...latrevw написа:
явно създавам погрешно впечатление у хоратаУишеса е страшен стълб в живота ми, трудно ще ми е да се оправям безс него, ако не дай боже някой ден ми се наложи
знам ли
аз Уишес \така ми е странно да го наричам
пожелавам от все сърце да изживеете живота си заедно в щастие
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Добре де. Взимам си думите назад.Dark Angel написа:защо да чакамКапинчо написа: Чекай бе Ангелче! Рано още. Това се казва на златна сватба, кога няма вече накъде.
сега искам, сега го казвам
ти къф си че ще ме съветваш какво да пиша
.едъкан ечев амян агок ,абтавс анталз ан авзак ес авоТ .ещо онаР .!ечлегнА еб йакеЧ
Re: Купон!
Гадове такива! А аз се пека на жегата и на разни суперкомпоти...latrevw написа:Не че атмосферата е много купонджийска напоследък, но Рем и фамилия са тук, във Варна, ако има желаещи петък вечер може да се съберем някъде
Ако има останали варненци, пишещи тук (че вече загубих дирите), записвайте се в темата и давайте предложения за кръчма
А ако го знаете кучето в каква готина вила се е настанил, и дворче, и цветя, и барнекю, и море на 10 минути от спалнята му:-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.