Аз пак с глупав въпрос
Аз пак с глупав въпрос
Има ли място, където мога да отида и моментално да ми напълнят касетата за тонера?
Panta rhei...
Re: Аз пак с глупав въпрос
Има!Мнемозина написа:Има ли място, където мога да отида и моментално да ми напълнят касетата за тонера?
Звеневия написа:Има!Мнемозина написа:Има ли място, където мога да отида и моментално да ми напълнят касетата за тонера?

Panta rhei...
Чак пък толку, да не съм вибратор?Мнемозина написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Проверяваш си модела и вида на касетата, ако е разпространен масов модел и имат в момента - носят, плащаш, пИчаташ!
http://www.mbm95.com
Мнемозина написа:Има ли място, където мога да отида и моментално да ми напълнят касетата за тонера?
Във Варна ги пълнят с тонер на клиента:)
Шегувам се...има едни...за половин ден пълнят до нас...ама...чак веднага... не знам
И при нас си ги пълниме с тонер на клиента, ама сами - 150 грама сажди струват около 10 кинта, а умниците ти дават "УСЛУГА+тонер(~ 90-100 грама)+"профилактика" ) за 35-40... Ететава е печалба!!!:-)Strunz написа:Мнемозина написа:Има ли място, където мога да отида и моментално да ми напълнят касетата за тонера?
Шегувам се...има едни...за половин ден пълнят до нас...ама...чак веднага... не знам
Е, по-добре от правене на обувки с кожа на клиента.Strunz написа:Мнемозина написа:Има ли място, където мога да отида и моментално да ми напълнят касетата за тонера?
Веднага се преселвай в София заедно с тях! Имаш час и половина!
Panta rhei...
А в София има ли и жени? :)Мнемозина написа:Е, по-добре от правене на обувки с кожа на клиента.Strunz написа:Мнемозина написа:Има ли място, където мога да отида и моментално да ми напълнят касетата за тонера?
Дзъннннн!Strunz написа:А в София има ли и жени? :)Мнемозина написа:Е, по-добре от правене на обувки с кожа на клиента.Strunz написа:Мнемозина написа:Има ли място, където мога да отида и моментално да ми напълнят касетата за тонера?
Времето ви изтече.
За жени ще питаш мъжете.
Panta rhei...