Довиждане.

Чекай бе, къде тръгна???:shocked:Set написа:Да ви кажа
Довиждане.
МНОГО СТРЯСКАЩО?!!:?Set написа:Да ви кажа
Довиждане.
Аааа, отиваш да обядваш. Познах! нали?Set написа:Да ви кажа
Довиждане.
Сменяш ни с някои 1980-и набор? :)Set написа:Да ви кажа
Довиждане.
Това условно наклонение ми харесва. По-добре от "ще"Strunz написа:Сменяш ни с някои 1980-и набор? :)Set написа:Да ви кажа
Довиждане.
И аз бих!:)
vyara написа:
Това условно наклонение ми харесва. По-добре от "ще"
73, обаче обикновено не ми го дават, леко ме подмладяватStrunz написа:vyara написа:
Ти кой набор си?
Или по-точно "кой ти дават"?
същияvyara написа:73, обаче обикновено не ми го дават, леко ме подмладяватStrunz написа:vyara написа:
Ти кой набор си?
Или по-точно "кой ти дават"?![]()
А ти? Кой набор си и/или "си даваш"?
Боев и ти ли?БоЕВ написа:И на мен!
Аз съм тук.esti написа:Боев и ти ли?БоЕВ написа:И на мен!
И Сет и Рем...
Още някой ще каже ли довиждане?
Мнемо, какво чакаш, кажи го и ти, че поне да знам вече със сигурност, че ако си искам приятелите няма да ги намеря тук.
И никъде другаде...
Да, един ден всички си тръгват.
Трябва да се гледа философски на това, нали?
Без излишни емоции.
Господи как ви мразя!
pocti_bezobidna написа:НЕ!
Само не Андреа Бочели!
Ако име нещо по-ужасно от Кени Джи, това е Андреа Бочели.
Клайдерман е вън от всякакви класации...
Как каква е връзката - уплаших се, че ще вземат да пуснатzlatokoska написа:pocti_bezobidna написа:НЕ!
Само не Андреа Бочели!
Ако име нещо по-ужасно от Кени Джи, това е Андреа Бочели.
Клайдерман е вън от всякакви класации...
абе права си за горното ама каква е връзката не разбирам
и на ести нещо и изпуши бушона иди разбери
а сета виж какви целувки раздава
може да е бил на работа и сега да ходи нда спи
и тъкмо като се събуди ще има готова тема за хилеж
Спокойно! Хората изживяват криза на средната възраст...esti написа:Боев и ти ли?БоЕВ написа:И на мен!
И Сет и Рем...
Мнемо, какво чакаш, кажи го и ти, че поне да знам вече със сигурност, че ако си искам приятелите няма да ги намеря тук.
И никъде другаде...
Без излишни емоции.
Господи как ви мразя!
Set написа:Да ви кажа
Довиждане.
Ти мен не ме успокоявай. Аз я минах:)4avdar4e написа:Ааа, рано ви е още за тая криза.. Младички сте, има време.Strunz написа: Спокойно! Хората изживяват криза на средната възраст...
Аз току що я минах...сега се чудя какво да правя това ферари и онова потното 23 годишно в леглото дето си смуче пръста докато спи
:)
С ферарито. Взимам го.Strunz написа:Спокойно! Хората изживяват криза на средната възраст...
Аз току що я минах...сега се чудя какво да правя това ферари и онова потното 23 годишно в леглото дето си смуче пръста докато спи
Довиждане.Set написа: Довиждане.
Сигурно пак е тръгнал да проверява цените във Варна.опърничава написа:Довиждане.Set написа: Довиждане.
То е различно от "сбогом".
Тежест в смисъл "желязо"?Strunz написа:Човекът има тежест просто!vyara написа:Сета прави интрижки - пуска тука някакви мухи, после идва и гледа сеир, теории на конспирацията...
Ако я беше пуснала Дарк - никой нямаше да я подложи на обсъждане:)
Виж, за Фриски и аз мислех да питам. Сноу се появявяше и преди рядко. Елби и той е на периоди. Някой знае ли за Фриски защо я няма?Мнемозина написа:Да бе, ама като липсват системно разни хора - ей на, Змея изчезна, Фриски я няма, Сноу не се появява много-много, Елби и той се губи...vyara написа:Сета прави интрижки - пуска тука някакви мухи, после идва и гледа сеир, теории на конспирацията...
тъкмо за Калиостро си мислех, някой ако му има контактите да го извика на отчет, че ми е мъчно за негоvyara написа: Виж, за Фриски и аз мислех да питам. Сноу се появявяше и преди рядко. Елби и той е на периоди. Някой знае ли за Фриски защо я няма?
Змея също... Калиостро пък изобщо не се разписа тук...
Освен аз да го отърва от 23 годишното...почти безобидна написа:С ферарито. Взимам го.Strunz написа:Спокойно! Хората изживяват криза на средната възраст...
23 годишното все някой ще го вземе.
ПС. При това без да искам обезщтетение за Селин Дион.
довиждане и до нови срещи /както завършваше една приказака за лека нощ/Set написа:Да ви кажа
Довиждане.
Де зафана на два стана!?Set написа:Да ви кажа
Довиждане.

абе теб не ти ли и студ?woman eur написа: С кого ш се бегам на Цариградско аз!?
Разбира се, че ми е студDark написа:абе теб не ти ли и студ?

Змея беше тук - ей го на кога последно се обади.4avdar4e написа:Змея май не се е появявал от стария форум още. Фрискито си има проблеми, а Елби сигур пак бачка некой проект... Няма да се загубят, спокоМнемозина написа: Да бе, ама като липсват системно разни хора - ей на, Змея изчезна, Фриски я няма, Сноу не се появява много-много, Елби и той се губи...
Малей, каква стана тя!:shocked:esti написа:Боев и ти ли?БоЕВ написа:И на мен!
И Сет и Рем...
И никъде другаде...
Без излишни емоции.
Господи как ви мразя!