wild_moon написа:ELBI написа:wild_moon написа:внимавай в картинката, че сега ще долетят щъркелите от рекламата на Sure Check и ще потвърдят, че "...теста е валиден, а Жоро е невинен!":rotfl24:
Аре сега - знаем, че Жорето си е виновен. Явно си в час с тестовете

Аз нещо ... съм ги позабравил ;)
хихихи, сега идея си нямаш в какво приключение вкара зочовците, които и без друго се чудят от къде съм се взела ей така от нищото и сега и некакво кодово име "Жоро" се появява! ще се почне едно разследване кой кум, кой сват, кой на булката брат

:rotfl24::rotfl24:
Хубу. Просто стана повече от ясно, че с Жорето имате повече общо от един тест за бременност
wild_moon написа:ELBI написа: Виноват как? Не пиеш и не караш? Или пиеш и караш?
Поводи през септември - много! Леле, какви софри и празненства теоретично ни чакат... Уджас, направо... не можем изтрезня до октомври.
и от двете по малко, но не едновременно

а за поводите - поводи винаги могат да се намерят, стига да има кой да ги уважи....
по неколко пъти....

и после пак

:rotfl24::rotfl24:
Супер. Вече виждам поне 5 души, дето да образуваме групичка за ски! Септември ще ходя да си наточа кантовете и да запълня дупките. По ските, не по улиците на столицата.
Ние, дива луничке - уважаваме. И луни, и поводи и каквото падне. Ти ела някой път, пък ще видиш. Или си някой с променен ник.
Аз да отсъствам малко - и половината си сменили никове, аватари и какво ли не. Само куида е още чорбарче, но никой не е съвършен ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.