Хубав ден Ви желая
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Re: Хубав ден Ви желая
Благодаря:-)
Да не забравяме, че деня е Ден
ПЕТЪК
ПЕТЪК
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Дарк, мрачно ми идва
напомня ми за Where wild roses grow
на Ник Кейв
може да е нещо заради Капинчо
мъртвешко
на Ник Кейв
мъртвешко
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Не просто петък, а последният от тоя шантав месец... ААААААА, искам да е утреКент написа:Благодаря:-)
ПЕТЪК
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 28.12.08, 21:16, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
как па ти се откъснА от сърцето...Gaspode написа: ша пусна една сминка аванта още...
П.П. тва генерала ли държи котето?
Последно промяна от Света вода ненапита на 29.08.08, 11:11, променено общо 1 път.
Виж подводницата!
Че то тва е елементарно беwild_moon написа: нямам аз време лЪскателства - казвам си 1 към 1 квото си мисля
п.п. като ме научите как да качвам снимки и аз ще изпратя няколко любими от моята колекция
Като пишеш пост точно отдолу под мястото за текста има линк - Add image to post - клЯкаш на него и готово
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
оооо, ми то било елементарно, Уотсън!!?! ама лошото е, че в работата, където нямам снимки има линк-а, а вкъщи, когато мога да пращам не се появява.... странна работаGaspode написа:Че то тва е елементарно беwild_moon написа: нямам аз време лЪскателства - казвам си 1 към 1 квото си мисля
п.п. като ме научите как да качвам снимки и аз ще изпратя няколко любими от моята колекция
Като пишеш пост точно отдолу под мястото за текста има линк - Add image to post - клЯкаш на него и готово
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Дабедаwild_moon написа: оооо, ми то било елементарно, Уотсън!!?! ама лошото е, че в работата, където нямам снимки има линк-а, а вкъщи, когато мога да пращам не се появява.... странна работа
И един мормот завива шоколад
Погледни по-добре в къщи. Преди вечерната чаша, примерно
Ако пък наистина го няма - нали имаш флашчета? Или?
той, ако завиваше шоколад - лошо няма! веднага щях да му го грабна от ръцете, но го нима никакъФ!Gaspode написа:Дабедаwild_moon написа: оооо, ми то било елементарно, Уотсън!!?! ама лошото е, че в работата, където нямам снимки има линк-а, а вкъщи, когато мога да пращам не се появява.... странна работа
И един мормот завива шоколад
Погледни по-добре в къщи. Преди вечерната чаша, примерно
Ако пък наистина го няма - нали имаш флашчета? Или?
още по-малко пък линк-а! дзверих се сумАти време снощи! спрях само, защото вече щях да почна да виждам двойно от много взиране...
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Света вода ненапита
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
как бе женаSemiramis написа:Дарк, мрачно ми идва
на Ник Кейв
мъртвешко
я какви са огряни от слънцето
направо светят
без мръсни думи. Плийз...Мнемозина написа:...Това е само за една мощна перкусия.Капинчо написа:Сфирката от теб предполагам.4avdar4e написа: Искам да чуя те това трилиние как ще ми го изсвиришПредлагам 2 пиана, 2 китари (има и една малка, тя е баш с 3 струни) и една сфирка
![]()
....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Това беше към Капинчо, предполагам.ELBI написа:без мръсни думи. Плийз...Мнемозина написа:...Това е само за една мощна перкусия.Капинчо написа:Сфирката от теб предполагам.4avdar4e написа: Искам да чуя те това трилиние как ще ми го изсвиришПредлагам 2 пиана, 2 китари (има и една малка, тя е баш с 3 струни) и една сфирка
![]()
....
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо