дайте да подващаме тази или пък дайте друга, защото иначе отивам да си сипя една голяма водка и тва е!
Телепортацията или дайте нова тема, че пукнах от скука
Телепортацията или дайте нова тема, че пукнах от скука
телепортипрането или как ще ходим на работа след време....
дайте да подващаме тази или пък дайте друга, защото иначе отивам да си сипя една голяма водка и тва е!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
-
Дядо Капинчо
Re: Телепортацията или дайте нова тема, че пукнах от скука
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 28.12.08, 20:57, променено общо 1 път.
телепортацията много ме влече, ама нещо ми е много нереална
иначе много ми е чудно, завиждам на хора, които умират от скука, не ми е било скучно от години, а понякога ми се иска, толкова ми се иска, веднага ще намеря поне 5 неща, които да правя
иначе много ми е чудно, завиждам на хора, които умират от скука, не ми е било скучно от години, а понякога ми се иска, толкова ми се иска, веднага ще намеря поне 5 неща, които да правя
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
в моята къща си е весело и без да съм пиянаКапинчо написа:Пияна жена - весела къща.wild_moon написа:телепортипрането или как ще ходим на работа след време....
п.п. къде се изгуби!? не се заяждаш с мен нещо... вече почна да ми липсваш
Понеже нямам нужда от телепортиране до работа, тоест, ако не става въпрос за оня мил филм "Седморката на Блейк", не ми е интересно. Абе, я си сИпи по-добре еднаwild_moon написа:телепортипрането или как ще ходим на работа след време....
-
Дядо Капинчо
Драка такава:mad: Кой се напива от 1, освен ако не е Капинчо, деКапинчо написа: Пияна жена - весела къща.
и правилно.latrevw написа:телепортацията много ме влече, ама нещо ми е много нереална
когато каже някой:"скучно ми е",
отговарям:
"скуката е у теб."
latrevw написа:телепортацията много ме влече, ама нещо ми е много нереална
амааа нееее :) тука не става въпрос наистина за скука, а за оня начин, по който котката се увърта с опашка около крачола на стопанина си - един вид, моля те обърни ми внимание .... но като не става после почва да дращи и да нервничи: обърни ми внимание веднага!
е, нещо в тоя стил беше, ама шшшшшшшшшшт! тихо некой да не разбере
Последно промяна от wild_moon на 29.08.08, 21:02, променено общо 1 път.
не се правя на интересна, но в момента наистина не мога да си представя какво е да ти е скучно, страшно ми е чуждо, ами има толкова интересни неща за правенеКапинчо написа: Само така си мислиш. И а имах период, в който си мечтаех да гледам в една точка и да ми тече лигата, ама като те гепи скуката става страшно. Не ти го пожелавам.
най-малкото ще си отспя дето вика чавето
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
...
4avdar4e написа:телепортирането и мен много много не ме вълнува, честно да ти призная, ама некакси нужен ми беше повод ей така да видя с кого да си кажа "наздраве!"wild_moon написа:
Понеже нямам нужда от телепортиране до работа, тоест, ако не става въпрос за оня мил филм "Седморката на Блейк", не ми е интересно. Абе, я си сИпи по-добре една
-
Дядо Капинчо
и ти се почувства пренебрегнат!? ох милия тойКапинчо написа:п.п. къде се изгуби!? не се заяждаш с мен нещо... вече почна да ми липсваш :shy
В Къпинака, нали ти казах. в "Кого", ама вие от зор да се драчите даже не ме забелязахте.
Глей ся да те светна..wild_moon написа: телепортирането и мен много много не ме вълнува, честно да ти призная, ама некакси нужен ми беше повод ей така да видя с кого да си кажа "наздраве!"
П.П. Мене ми се вие баш в тоя момент, ама .. нема мърдане
ами не е верно, достатъчно често си тук, значи и това ти се правиКапинчо написа: А можеш ли да си представиш, че на мен от година и повече, единственото нещо, коет ми се е приискало да върша е да си изчистя къпините на мястото. Нищо друго. Ама нищичко. Всеки ден. По цял ден.
-
Дядо Капинчо
...
-
Дядо Капинчо
аз вече си сипах4avdar4e написа: Понеже нямам нужда от телепортиране до работа, тоест, ако не става въпрос за оня мил филм "Седморката на Блейк", не ми е интересно. Абе, я си сИпи по-добре една
сипи си и ти нещо за пийване и метни тука половината таблици, ще ти ги редактирам без проблем, много ме бива в тия неща! ей тъй от добра душа ще ти помогна, про боно дет има една приказка
абе той и на мен ми искА 500 евро, за да ми каже коя съм, но нещо не му се прие офертата4avdar4e написа:Глей ся да те светна..Това (наздравето) беше старата парола на клуба, ама преди януари 2008 Куида да въведе новата - 500 евро
абе не ми е приятно това да го прочета, но си прав, няма как да отрекаКапинчо написа: Не мила. Точно обратното. Ако ми се првеше нещо, каквото и да било, сигурно нямаше да съм тук, защото ми коства доста отстъпление от принципите ми. Просто тук мога да си запълвам времето без да се напрягам. Не си ли се замисляла защо почти цял ден съм активен във форума, почти всеки ден. Кой човек, който и работи би имал толкова време, ако му се прави и нещо друго.
всеки, който те познава наживо казва, че си страшно приятен и интересен човек, никак не ми се вързва това с душевното състояние, което описваш
какво не ти достига или какво ти липсва??? само да се наслаждаваш пак си е ценно, много ми е трудно да те разбера
да, напълно те разбирам, ама някакси не ти отива да си тъй сериозен и умислен, а!? когато човек, на който всяка втора дума му е майтап каже нещо с тоя тон и настава тишина в залата....Капинчо написа:Тц. Вече свикнх тук да не се чувствам пренебрегнат или обиден. Това, разбира се означава, че съм започнал много по-малко да уважавам това място, но всичко си има цена.wild_moon написа:
и ти се почувства пренебрегнат!? ох милия той
ясно ми е за цената, нали всеки плаща своята...
и нямах пред вид 500-те вро на Куида
ама я дай по-ведро
my sentiments exactly...Капинчо написа:Не мила. Точно обратното. Ако ми се првеше нещо, каквото и да било, сигурно нямаше да съм тук, защото ми коства доста отстъпление от принципите ми. Просто тук мога да си запълвам времето без да се напрягам. Не си ли се замисляла защо почти цял ден съм активен във форума, почти всеки ден. Кой човек, който и работи би имал толкова време, ако му се прави и нещо друго.latrevw написа:ами не е верно, достатъчно често си тук, значи и това ти се правиКапинчо написа: А можеш ли да си представиш, че на мен от година и повече, единственото нещо, коет ми се е приискало да върша е да си изчистя къпините на мястото. Нищо друго. Ама нищичко. Всеки ден. По цял ден.
Ми, наздраве освен да ти кажа... С квото тамwild_moon написа: аз вече си сипах![]()
сипи си и ти нещо за пийване и метни тука половината таблици, ще ти ги редактирам без проблем, много ме бива в тия неща! ей тъй от добра душа ще ти помогна, про боно дет има една приказка
А те не са малко, ей туй смайли е кръстено на мен
П.П. Нищо де, аз си вия, те са ми свикнали тука да вия срещу луната чат-пат
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 28.12.08, 20:58, променено общо 1 път.
да, докато не го изпитам няма как да говоря, само се чудя едно, не те ли гризе съвестта по отношение примерно на жена ти, че си в депресияКапинчо написа: Нещото се нарича депресия и противно на хората, които си мислят, че това е глезотия, то си е истинска болест. Научил съм се да притъпявам действите й до почти нормално външно поведение и вършене на задълженията, но когато опре до желания - не става. Не можеш да се накараш да искаш нещо. А аз не искам НИЩО. Почти през цялото си свободно време спя или дремя иначе ден не минава.
Както казах тук сме на свещи и съм изпаднал в откровения. След минути ще ми свърши батерията, така, че ще престана, а утре на светло, вече ще съм друг.
не те виня или нещо подобно, само си питам, любопитно ми е
сигурно е готино да сте без ток, романтично ми звучи:-)
ееее, ами то цялата ви фамилия големи сладури беее4avdar4e написа:Ми, наздраве освен да ти кажа... С квото тамПък за таблиците, много ти благодаря за доброто намерение, ама кат ме осъдят на до 2 години затвор за разпространяване на поверителна информация да знаеш, че на теб ще поверя децата
А те не са малко, ей туй смайли е кръстено на мен
П.П. Нищо де, аз си вия, те са ми свикнали тука да вия срещу луната чат-пат:rotfl24: Но наистина, от време на време днес вече ми иде да метна нещо тежко по монитУра.. Стига се оплаквах, ама ха...
нищо, вий срещу луната, ако това ти помага, ний сме тука, ако трябва ще се включваме хорово на припева "Ауууууууу....!"
п.п. тоя емотикон нещо има съмнително заглавие, но нищо, тъкмо Капинчо ще има за какво да се закачи
Ти, ако, не дай си Боже!! пу-пу, само пример давам, че да ме разбереш без много думи, ама ако се разболееш, примерно от диабет, ще те гризе ли съвестта, ще се чувстваш ли виновна??latrevw написа: да, докато не го изпитам няма как да говоря, само се чудя едно, не те ли гризе съвестта по отношение примерно на жена ти, че си в депресия
Ооо, сбърка човека, тя е зодия рак и всякак ще я гризе съвестта.4avdar4e написа:Ти, ако, не дай си Боже!! пу-пу, само пример давам, че да ме разбереш без много думи, ама ако се разболееш, примерно от диабет, ще те гризе ли съвестта, ще се чувстваш ли виновна??latrevw написа: да, докато не го изпитам няма как да говоря, само се чудя едно, не те ли гризе съвестта по отношение примерно на жена ти, че си в депресия
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
да, не е лесно.... но не е невъзможно... кое ми дава право да говоря така е обект на една друга тема, която сигурно ще изприказваме някой ден, но засега само ще ти кажа: "Дерзай!" ние сме с тебе!Капинчо написа: Гризе ме. И за децата. Затова съм се преборил, колкото съм могъл и продължавам да се боря, но повярвай ми не е лесно. Трудно е деа млияеш положително на мозъка с болен мозък.
Лъжете ме вие нещо, тъй да знаеш, отказвам да повярвам..Мнемозина написа: Ооо, сбърка човека, тя е зодия рак и всякак ще я гризе съвестта.
По-скоро един рак ще дава сводки като Дзвера (ако не си прочела, да обясня за какво:blum:) и ще търси съчувствието на целия околен свят
П.П. Сори, ама пък сега се сетих как другото рак вчера си беше събуло памперса (в леглото!!!) и с интерес ровеше в него и ..., ох, няма повече подробности да пиша, че може да има гнусливи хора тука
Та така. Лъжете ме за раците. Да!!
Не разбираш ти вътрешния ни мир.4avdar4e написа:Лъжете ме вие нещо, тъй да знаеш, отказвам да повярвам..Мнемозина написа: Ооо, сбърка човека, тя е зодия рак и всякак ще я гризе съвестта.
По-скоро един рак ще дава сводки като Дзвера (ако не си прочела, да обясня за какво:blum:) и ще търси съчувствието на целия околен свят![]()
П.П. Сори, ама пък сега се сетих как другото рак вчера си беше събуло памперса (в леглото!!!) и с интерес ровеше в него и ..., ох, няма повече подробности да пиша, че може да има гнусливи хора тука
Та така. Лъжете ме за раците. Да!!
А от малкия рак ще се оплакваш, ако започне да рисува по стените със съдържимото на памперса. Засега е чиста и неподправена любознателност.
Panta rhei...
Нищо де, имам цял един живот пред себе си и ... двама рациМнемозина написа: Не разбираш ти вътрешния ни мир.
А от малкия рак ще се оплакваш, ако започне да рисува по стените със съдържимото на памперса. Засега е чиста и неподправена любознателност.
И той ли викаш дизайнер ще става? Аман
Засега беше чист опит за рециклиране на храната
П.П. Ку-ку, ку-ку.... Ти знайш ли кво е "сепаратор за окончателно пропарване". Аз пък знаааааам