А някои и с пъшкане....
Честит имен ден Слънчо!

ЧИД и от мен (със закъсненийце - за един от 3-те сашовидни)!!!esti написа:Ей така с добро и с любов хората да ти изричат името!
А някои и с пъшкане....
Честит имен ден Слънчо!
Мерси на патерици!esti написа:Ей така с добро и с любов хората да ти изричат името!
А някои и с пъшкане....
Честит имен ден Слънчо!
и аз !!!Dark Angel написа:МЪЖжжж написа: Обичам ви, еййй!
сори Мъжжж, казах ти и предиМЪЖжжж написа: Мъжа и е страшно готин пич и ако тя го упусне, аз съм и го взел.
Забавленията нямат нищо общо с това.Споко. А Дарки е пич наистина и ако се съберете на маса ще се харесате.

Ами може просто и тя да се забавлява като всички останали и да си има собствен стил.Dark Angel написа: сори Мъжжж, казах ти и преди
Е ти ме би по всички параграфи!МЪЖжжж написа:Ами може просто и тя да се забавлява като всички останали и да си има собствен стил.Dark Angel написа: сори Мъжжж, казах ти и преди
Кво му е лошото всъщност?! Или е нещо персонално дето съм пропуснал?
На мен ми харесва стилът и на изказ /явно съм пропуснал темите дразнещи/ и сарказма. Ако забелязваш, го проявява към себе си в същата степен както и към другите...
то бива рицарство, бива бой с вятърни мелници и защитаване на честта на измислени Дулсинеи, ама ти днес определено надмина себе си! :)МЪЖжжж написа:Ами може просто и тя да се забавлява като всички останали и да си има собствен стил.Dark Angel написа: сори Мъжжж, казах ти и преди
На мен ми харесва стилът и на изказ /явно съм пропуснал темите дразнещи/ и сарказма. Ако забелязваш, го проявява към себе си в същата степен както и към другите...
аз нямам против собствения стилМЪЖжжж написа: Ами може просто и тя да се забавлява като всички останали и да си има собствен стил.

лека ти нощ и сънища омайни!МЪЖжжж написа:Ще. Ама утре.
Сега мисля да му поприлягам, че съм гроги понеделнишки.
прав си, да му се не види, ама има и изключения, когато злото е за добро!МЪЖжжж написа:Лесно е да се разделя. Трудно е да се събере...
Дарки,Dark Angel написа:даМЪЖжжж написа: Лесно е да се разделя. Трудно е да се събере...
трудно е да събереш
като обърнеш някой с хастара навън \няколко пъти\ и го разгледаш внимателно имаш идея става ли да събираш или е по-добре да трепеш отдалеч