аз съм идеалистка, оборотите ме интересуват само, ако от тях здраво ми се завива свят! като на виенско колело например!ELBI написа:ако врътнеш оборот, ще може да се сдобиеш с повече
Плацебо ефектът - как духът лекува тялото
идеалистите също хапват салам и сирене. А то е с париwild_moon написа:аз съм идеалистка, оборотите ме интересуват само, ако от тях здраво ми се завива свят! като на виенско колело например!ELBI написа:ако врътнеш оборот, ще може да се сдобиеш с повече
Пък и да ти кажа, гледаш - някой - идеалист, идеалист(ка), какво ли не ... мине време - окаже се ... като повечето/всички. Това е общо наблюдение - вероятно ти си изключение
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и ние хапваме, спор няма! разликата е единствено в това, че идеалистите не живеят, за да работят, а работят, за да живеят!ELBI написа: идеалистите също хапват салам и сирене. А то е с пари
Пък и да ти кажа, гледаш - някой - идеалист, идеалист(ка), какво ли не ... мине време - окаже се ... като повечето/всички. Това е общо наблюдение - вероятно ти си изключениеОстаналите идеалисти(тки) - държат си на сдобиването и това си е
иначе като седнат на маса не мож ги различи, всички се напиват юнашки и после се подпират взаимно на път за вкъщи
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~