Здравейте, 'начи!
Здравейте, 'начи!
Аре да си говорим всякакви глупости. Днес изпуших вече от зор. Ся..., ако има някой тука, давайте да си бъбрим.
Който е бил в отпуска, да се похвали къде е бил, например.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Здравейте, 'начи!
май всички са се разбачкали като за последно и на мен се пада тежката задача да отсрамя тайфата, макар че съм заек в клуба!АВе написа:Аре да си говорим всякакви глупости. Днес изпуших вече от зор. Ся..., ако има някой тука, давайте да си бъбрим.
п.п. то кво се оказа, ти май именник си бил! наздраве на патерица!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Привет, АВе:-)АВе написа:Аре да си говорим всякакви глупости. Днес изпуших вече от зор. Ся..., ако има някой тука, давайте да си бъбрим.
Губиш се...
Ти казвай как я караш?!
И да си жив и здрав
на патерица:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мда, всички се върнали от отпуска и се разбачкали. Стопиха ми телефона от звънене и разни спешности.wild_moon написа:май всички са се разбачкали като за последно и на мен се пада тежката задача да отсрамя тайфата, макар че съм заек в клуба!АВе написа:Аре да си говорим всякакви глупости. Днес изпуших вече от зор. Ся..., ако има някой тука, давайте да си бъбрим.
п.п. то кво се оказа, ти май именник си бил! наздраве на патерица!
Да, именяк бях. Мерси на патерица.
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мерси, за патерицата!frisky lioness написа: Привет, АВе:-)
Губиш се...
Ти казвай как я караш?!
И да си жив и здрав
на патерица:-)
Бе, как я карам. като негър на тръстиката с голямото мачете. Отворих нова дейност във фирмата си и започна бързо и лесно да ми излиза пушек от ушите И... така.
Ше чакам да дойде края на тоя месец. Надявам се да упея да отида на море нейде доста по на юг.
Ти как си?
Последно промяна от АВе на 01.09.08, 13:59, променено общо 1 път.
Ами сМешностите нали знаеш как се поправят? на многото работа, майката му е седяне! ако е спешна, друг ще я свърши!АВе написа: Мда, всички се върнали от отпуска и се разбачкали. Стопиха ми телефона от звънене и разни спешности.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Все по-добре (както обича да казва един приятел:winkw:)АВе написа:Ти как си?
Благодаря че попита
Късмет, лека работа и тежки пари в новата дейност:-)

-
Дядо Капинчо
у нула часа ли е тва бе братчед?:-)Капинчо написа:в 12.Quid написа:
в колко часа затварят трансферния джам у англия?
щото бербо трябва да облече червената фланелка
само цска!:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
-
Дядо Капинчо
Е, аз нямам подходяща прашка за повалянето на този Голиат.frisky lioness написа:http://greentech-bg.net/?p=1112
Привет, АВе! Ти си изпушил от зор, а четъ по надолу, че и ушите ти - от работа... Ногу дим, ногу нещо...АВе написа:Аре да си говорим всякакви глупости. Днес изпуших вече от зор. Ся..., ако има някой тука, давайте да си бъбрим.
Яяяя ти разкажи как я караш, та докато лентяйстваме да прочетем.
Харесваха ми преди житейските истории, които разказваше... Не вярвам да са свършили.
Последно промяна от holi_day на 01.09.08, 14:36, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Още няма на кого другиго да прехвърлям натоварванията. Но... близко е този ден!wild_moon написа:Ами сМешностите нали знаеш как се поправят? на многото работа, майката му е седяне! ако е спешна, друг ще я свърши!АВе написа: Мда, всички се върнали от отпуска и се разбачкали. Стопиха ми телефона от звънене и разни спешности.
Наздраве!:-)
Юнайтед имат и синя фанелка, а и нямат нищо друго общо с цецка от кокаляне...сори - SORRY - Pancharevo-cityQuid написа:
у 24-часа!
Дано да мине Бербо там - стискам му палци!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Как я карам... Вече си казах.holi_day написа:Привет, АВе! Ти си изпушил от зор, а четъ по надолу, че и ушите ти - от работа... Ногу дим, ногу нещо...АВе написа:Аре да си говорим всякакви глупости. Днес изпуших вече от зор. Ся..., ако има някой тука, давайте да си бъбрим.
Яяяя ти разкажи как я караш, та докато лентяйстваме да прочетем.
Харесваха ми преди житейските истории, които разказваше... Не вярвам да са свършили.
Историите не са свършили, но просто не съм в настроение за разказване. Прекалено зает съм със създаване на нови истории за разказване, които още не са приклюбчили.
намерил съм специално за тебELBI написа:Юнайтед имат и синя фанелка, а и нямат нищо друго общо с цецка от кокаляне...сори - SORRY - Pancharevo-cityQuid написа:
у 24-часа!
Дано да мине Бербо там - стискам му палци!
симулатор
трактори ,комбайни........
жестоко е:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Видях, че си отговорил на въпроса ми преди да съм те попитала.АВе написа:Историите не са свършили, но просто не съм в настроение за разказване. Прекалено зает съм със създаване на нови истории за разказване, които още не са приклюбчили.
Надявам се историите, които създаваш сега, да са всички със щастлив хепи енд
А настроението за писане все някога ще дойде!
А, ще дойде, разбира се.Stranniche написа:Видях, че си отговорил на въпроса ми преди да съм те попитала.
Надявам се историите, които създаваш сега, да са всички със щастлив хепи енд!
Извинявай, но "нещастен хепи енд" няма.
Хайде, лек ден и лека работа!:-)
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
СуперПенчо Заека написа:Хм, глупости значи. Аз бях на екскурзия до Рио де Жанейро, правихт скуба дайвинг на Големия Коралоф Риф и уплаших една голяма бяла, дето искаше да пробва ставам ли за ядене.
Разкажи още

- Stranniche
- Обратна връзка:
Майтапех се за хепи енд-а, разбира сеАВе написа:А, ще дойде, разбира се.Stranniche написа:Видях, че си отговорил на въпроса ми преди да съм те попитала.
Надявам се историите, които създаваш сега, да са всички със щастлив хепи енд!
Извинявай, но "нещастен хепи енд" няма.
Хайде, лек ден и лека работа!:-)
Имаше един спектакъл - пародия, в който навремето участвах. Накрая се обявяваше "Щастлив Хепи Енд".
Ще ми се да прочета и по-подробния вариант на това + добавка онагледяването, дето е изтървано.Пенчо Заека написа:Хм, глупости значи. Аз бях на екскурзия до Рио де Жанейро, правихт скуба дайвинг на Големия Коралоф Риф и уплаших една голяма бяла, дето искаше да пробва ставам ли за ядене.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа