Това ли е интересното, което имаш да кажеш?Flo написа:както казах по-горе - злобна заядлива кучка! - не защото си неприятна или не знам каква, а защото така се държишlatrevw написа:както казах по-горе - тъпа патка! - не защото си малка, голяма или неприятна или не знам каква, а защото така се държишFlo написа: Може би това ти е терпията ... да си пишеш тук...
къса е паметта на философите :)
Panta rhei...
latrevw написа:както казах по-горе - тъпа патка! - не защото си малка, голяма или неприятна или не знам каква, а защото така се държишFlo написа: Може би това ти е терпията ... да си пишеш тук...
няма кой да заключи темата, не се пъни
отивам в съседните теми - много по-интересно е
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
те и папагалите така правят, повтарятFlo написа:както казах по-горе - злобна заядлива кучка! - не защото си неприятна или не знам каква, а защото така се държишlatrevw написа:както казах по-горе - тъпа патка! - не защото си малка, голяма или неприятна или не знам каква, а защото така се държишFlo написа: Може би това ти е терпията ... да си пишеш тук...
ако имаше малко стил, щеше да намериш какво да кажеш, горното се получи много забавно и оригинално
айде чао от мен, заслужава си да се дърля с някой, който поне може да ми отговори, в твоя случай явно не се получава
Метаморф много хубаво ти го е казал по-горе, но ти не се вслуша в съвета му
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
В тази безинтересна тема, не виждам какво интересно се очаква да кажа. Тя от самото си начало е досадна.Мнемозина написа:Това ли е интересното, което имаш да кажеш?Flo написа:както казах по-горе - злобна заядлива кучка! - не защото си неприятна или не знам каква, а защото така се държишlatrevw написа:както казах по-горе - тъпа патка! - не защото си малка, голяма или неприятна или не знам каква, а защото така се държишFlo написа: Може би това ти е терпията ... да си пишеш тук...
Ако аз те нарека тъпа патка, ти нещо интересно ли ще ми разкажеш?
Re: :)))
Тъй де, аз ако огрея интригите и простотиите навсякъде, няма да имам време за нищо.Rain написа:Semiramis написа:
Рейн неска бачка и не и дреме от нищо.
Достатъчно са ми злобите и интригите на работа, че да мисля и за провокациите у клубакефиш ме
малка ама ставаш
свърших тук май
Последно промяна от Semiramis на 02.09.08, 11:26, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Аре па ти ся, изказа сеМетаморф написа:нали? да беше с 5-6 годинки по-големичка... одма си я взимах за гадже...Semiramis написа:Rain написа:Рейн неска бачка и не и дреме от нищо.Баба Яга написа:Рейн, що не отидеш да коленичиш пред Боговете и не си посипеш главата с пепел, повлачи се по корем известно време, все пак има и безгрешни на тази Земя. И от тях не останаха камъни за другите.
Достатъчно са ми злобите и интригите на работа, че да мисля и за провокациите у клуба
кефиш ме
малка ама ставаш
Аз съм бачкаторче, не ставам за гадже
- Света вода ненапита
ти ся в моите преценки относно жените не се съмнявай!!!Rain написа: Аре па ти ся, изказа се![]()
![]()
Виж подводницата!
Semiramis написа:Тъй де, аз ако огрея интригите и простотиите навсякъде, няма да имам време за нищо.Rain написа:Semiramis написа:
Рейн неска бачка и не и дреме от нищо.
Достатъчно са ми злобите и интригите на работа, че да мисля и за провокациите у клубакефиш ме
малка ама ставаш
свърших тук май
И аз, и аз, отивам да бачкам.
Поздрави и целувки ...
Метаморф написа:ти ся в моите преценки относно жените не се съмнявай!!!Rain написа: Аре па ти ся, изказа се![]()
![]()
Първо, това "тъпа патка" не беше към теб, доколкото си спомням, и не разбрах защо го прие така лично.Flo написа: В тази безинтересна тема, не виждам какво интересно се очаква да кажа. Тя от самото си начало е досадна.
То, доколкото си спомням, беше към тази, която пусна въпросната безинтересна тема.
Второ, винаги може да се разкаже нещо интересно и да се обърнат нещата.
Това тук в този клуб можеше да го видиш, ако искаше.
Но зависи кой какво гледа и какво търси.
Последно промяна от Мнемозина на 02.09.08, 11:47, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: къса е паметта на философите :)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
ами те си го казаха:pocti_bezobidna написа:ко стана, бе ора?!?!
Не разбирам защо някои ходят по клубовете с единственаа цел да се заяждат.
1. едната си търси богат чичко
2. другата обича да се заяжда с "вързващи се"
П.П. ама що нещо двете са ми като сиамските близнаци... дали не е един човек всъщност... дето не си е пил хапчетата и прехвърча от едната си личност в другата...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На такива аз им викамМетаморф написа:ами те си го казаха:pocti_bezobidna написа:ко стана, бе ора?!?!
П.П. ама що нещо двете са ми като сиамските близнаци... дали не е един човек всъщност... дето не си е пил хапчетата и прехвърча от едната си личност в другата...
хора без работа и без проблеми:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
Мне е баш така! Съжалявам, че трябва да възразя, но пъ и не мога да се въздържа.Метаморф написа:разбрала си ме просто пирфектну!frisky lioness написа: На такива аз им викам
хора без работа и без проблеми:-)
Хора с гуууулеми проблеми са, но не са насочили енергията си към тяхното решаване, а в някви маловажности, дет съ се вторачили.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
ей, ама вие още ли се занимавате с тая тема и причинителите на тая суматоха!?holi_day написа:Мне е баш така! Съжалявам, че трябва да възразя, но пъ и не мога да се въздържа.
Хора с гуууулеми проблеми са, но не са насочили енергията си към тяхното решаване, а в някви маловажности, дет съ се вторачили.
аз много им се ядосах, но после зи казах абееее я заааа.....брави!
я Метаморфния да разкаже некой виц и да обърнем вече настроението, щото тва на нищо не прилича вече!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
излезе една статия през уйкенда
у австралия има липса на мъже!
нямало мъже
баси майката
аз сериозно се тревожа за змея да не вземе да се преумори нещо
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
А в съседна Сърбия имало недостиг на булки, щели да си внасят от МолдоваQuid написа: у австралия има липса на мъже!
нямало мъже
баси майката
аз сериозно се тревожа за змея да не вземе да се преумори нещо
Да вземат освен да се побратимят с Австралия, тамън и кенгура ще си внесат
ами така сме ние, подбираме поетичните средства според тематиката и натюрела на лирическите герои!Rain написа:Ти кат Деса Поетесаwild_moon написа: аз много им се ядосах, но после зи казах абееее я заааа.....брави!![]()
![]()
![]()
с една дума - на всеки според заслуженото!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Ми богат чичко и аз търся.Метаморф написа:ами те си го казаха:pocti_bezobidna написа:ко стана, бе ора?!?!
Ама има куп други изисквания - да е мното стар чичко, да няма наследници, да е много болен чичко и т.н. и т.н. Няма и няма. На - пак ще рябва да се работи
- Света вода ненапита
вяра, моето момиче... вяра преди всичко... другото са само атрибути... (под вяра нямам предвид нашето мило верче... то по принцип си ни трябва за други неща)wild_moon написа:бързо, бързо! дайте чесъна и тамяна! какво още там действаше против зли духове!?Метаморф написа: абе, къде изчезнА феята и фло, че на някой май им е скучно...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
ей тва е, братче! то се опиташ да прекратиш темата и да внесеш бодрост и ведрина в редицата и веднага ставаш "виноват"Quid написа:вземете изгоните някой и после
къде е
айде ти тогава поведи хорото по друга тема да мирясаме всички!
ти гониш!
аз винаги защитавам слабите и онеправданите!Rain написа:Аре, аре, ти па ся защитник на онеправданитеQuid написа:вземете изгоните някой и после
къде е
![]()
не го отричам
и затова събираш кинти - за тях?Quid написа:аз винаги защитавам слабите и онеправданите!Rain написа:Аре, аре, ти па ся защитник на онеправданитеQuid написа:вземете изгоните някой и после
къде е
![]()
не го отричам
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
кармаELBI написа:и затова събираш кинти - за тях?Quid написа:аз винаги защитавам слабите и онеправданите!Rain написа:Аре, аре, ти па ся защитник на онеправданитеQuid написа:вземете изгоните някой и после
къде е
![]()
не го отричам
кво друго може да е:rotfl24: