Вместо парола
Вместо парола
Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?
Re: Вместо парола
за възможно едва ли, но в някои случаи е наложително, както стана ясно :)esti написа:Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Stranniche
- Обратна връзка:
Работата е там, че всички сме пристрастени - към ЗоЧоesti написа:Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?
не, слънце, не за това пристрастяване иде реч в тая тема, но може би не си следила темите от тази вечер, за да схванеш кое накара ести да подхване темата...Stranniche написа:Работата е там, че всички сме пристрастени - към ЗоЧоesti написа:Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?.
- Dark Angel
т.е. един към другStranniche написа:
Работата е там, че всички сме пристрастени - към ЗоЧо.
ама вкупом
като група
супер
сега не ми се спи, а утре в ранни зори ще отпраша \ трябва да отпраша
и не ми се чете книга \приготвила съм си Хиперион отново\
и се радвам че някои от Вас са тук

Схванала е прекрасно, но тя си е такава, иска да отвлече вниманието от евентуален конфликт.wild_moon написа:
не, слънце, не за това пристрастяване иде реч в тая тема, но може би не си следила темите от тази вечер, за да схванеш кое накара ести да подхване темата...
Душа златна...
Не се тревожи, не съм на кеф за простотии.
А и мисля да си лягам.
Лека!
лека нощ, ести! добре че и аз не съм на кеф за простотийки, защото май тази вечер щеше да хвърчи яко перушина...esti написа:Схванала е прекрасно, но тя си е такава, иска да отвлече вниманието от евентуален конфликт.
Душа златна...
А и мисля да си лягам.
Лека!
пухкави сънища и усмивки на сутринта!
- Stranniche
- Обратна връзка:
wild_moon беше права - сега прочетох повечко и разбрах.esti написа:Схванала е прекрасно, но тя си е такава, иска да отвлече вниманието от евентуален конфликт.wild_moon написа:
не, слънце, не за това пристрастяване иде реч в тая тема, но може би не си следила темите от тази вечер, за да схванеш кое накара ести да подхване темата...
Душа златна...
А и мисля да си лягам.
Лека!
Ести, подкрепям те напълно.
Лека нощ!
Последно промяна от Stranniche на 01.09.08, 22:54, променено общо 1 път.
- Dark Angel
Аз па що обичам сичките...wild_moon написа: и усмивки на сутринта!
ха сега де!? сам си зададе въпрос с повишена трудностМЪЖжжж написа:Аз па що обичам сичките...wild_moon написа: и усмивки на сутринта!
внимавай какво ще си отговориш, за да не изскочи аратара на Минута е много и да каже "грешка!"
Щот си курварин, как щоМЪЖжжж написа:Аз па що обичам сичките...wild_moon написа: и усмивки на сутринта!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Dark Angel
я какво го закова за стената4avdar4e написа:
Щот си курварин, как що
щото е МъЖжжж, затова обича жените \всичките....дали.....съмнително.....

- Piqndurnik
Преча ли?esti написа:Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?
Наздраве 
Piqndurnik написа:Преча ли?esti написа:Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?
не. ти може.
до теб стои жена и следи показанията
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
Piqndurnik написа:Преча ли?esti написа:Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?
Последно промяна от Света вода ненапита на 02.09.08, 11:29, променено общо 1 път.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Semiramis написа:Piqndurnik написа:Преча ли?esti написа:Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?
не. ти може.
до теб стои жена и следи показанията
дай да та цуна
Виж подводницата!
Метаморф написа:
:rotfl24::rotfl24:
дай да та цуна
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Света вода ненапита
ревнивка!Semiramis написа:Метаморф написа:
:rotfl24::rotfl24:
дай да та цунамарш при Рейн веднага
:twisted:
Виж подводницата!
на катаджийка ли се правиш?esti написа:Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Здрасти! Помислих, че си се изнесла в дира, заедно с Принцесата.esti написа:Дали е възможно, когато се влиза в зочо вместо парола да се иска проверка за алкохол и тест за наркотици?
Ние тук сме много умни и затова не правим тестове за алкохол и наркотици. Чели сме психология, анализа, психотерапия и обща медицина и знаем, че случаи има всякакви и ако се доверим на теста може да сгрешим. Ще дам пример за да стане ясно и за да не си помисли някой, че говоря за него. Представи си примерно, че влезе тука някое момиче. Примерно от Бургас. Правим тест ние с дрегера за да разберем да не би да е пияна и да вземе да плещи глупости и да ни притеснява, обаче момичето не пие. Веднъж само била пила някакви коктейли и оттогава - не, колкото и да я караш не ще, затова минава теста от раз. С наркотиците същата работа. Веднъж само била пробвала марихуана, тва преди екстазито, коката и хероина... шегувам се не е пробвала никога нищо и теста за дрогата е отрицателен. Пускаме я ние, спокойни и доверчиви, все едно е разумен възрастен човек. И ни треска тока.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
аааа... ти за това ли говориш... дето го търсиш сутрин по 10 минути, инак ще се напикаеш?Капинчо написа:Не позна. Имам предвид едно друго място, дето си е бръснато по рождение.Метаморф написа:не си го обръснал...Капинчо написа:Имам едно място предвид ...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аааа, ти ли си бил тоя от линка, дето го пуснах в другата тема:winkw:Капинчо написа:Обикновено, преди да стана от леглото женичката вече го е намерила вместо мен.Метаморф написа:
аааа... ти за това ли говориш... дето го търсиш сутрин по 10 минути, инак ще се напикаеш?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Пу! И аз!Stranniche написа:wild_moon беше права - сега прочетох повечко и разбрах.esti написа:Схванала е прекрасно, но тя си е такава, иска да отвлече вниманието от евентуален конфликт.wild_moon написа:
Душа златна...
А и мисля да си лягам.
Лека!
Ести, подкрепям те напълно.
Лека нощ!
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
не се лъжи... това е само сън...Капинчо написа:Обикновено, преди да стана от леглото женичката вече го е намерила вместо мен.Метаморф написа:
аааа... ти за това ли говориш... дето го търсиш сутрин по 10 минути, инак ще се напикаеш?
Виж подводницата!