Rain написа:Жълто написа:Rain написа:Напоследък Жълтия човек ме вкарва непрекъснато в

Бързам. Това исках да кажа. Бързам, бързам, бързам, ядосвам се и после пак. Септември месец е критичен, октомври ще го ударя на живот.
То, че бързаш ... повечето бързаме все за някъде. Ама историята за кокошките

По- лесно ще ми е да ти отговоря ако ме попиташ направо. Не знам какво те озадачава, предполагам че има нещо странно около мен, околко всеки има. Аз бих споделил, питай направо! Кокошките са от една игра. Електронна, имаше ги много навремето, един котарак с кошница(чиния, купа, бейзболна ръкавица) е в средата на екрана, от четири места падат яйца(пица, ябълки, топки) и той, тя, то ги хваща. Отначало падат бавно и ти лесно натискаш съответните копчета и котарака, човека, пилето или който е там главния герой с лекота ги събира. После се забързват, но пък ти задобряваш и пак ги хващаш, обаче тия гадове направо почват да ги сипят тъпите яйца, пици, ябълки или там каквото са измислили извратрняците гадни и накрая неизменно хвърляш играта по нещо. В моя случай бяха котарак, кокошки, яйца и отворения прозорец към двора.