след подобно посрещане ще е цяло чудо, ако се престраши, но все пак чудеса се случват, нали!? :)БоЕВ написа:Ще се радвам ако този човек пропише.
Я, конкурент на Кента и Боевски!!!
- Глас в пустиня
ааа, значи и ти си от отбора на Алиса! и аз така :)БоЕВ написа:Аз вярвам в чудеса!:-)wild_moon написа:след подобно посрещане ще е цяло чудо, ако се престраши, но все пак чудеса се случват, нали!? :)БоЕВ написа:Ще се радвам ако този човек пропише.
п.п. предвид сложните конфигурации напослидък, да не влезнеш сега в чуденка коя е тая и как й е ника в 3о4о
онази старата познайница от книжките...
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Глас в пустиня
знам ли вече кой какво е прочел или разбрал!?БоЕВ написа:Това че не пиша, не означава, че не чета.wild_moon написа:
п.п. предвид сложните конфигурации напослидък, да не влезнеш сега в чуденка коя е тая и как й е ника в 3о4о
онази старата познайница от книжките...
стават грешки в тъмното, гледам да ги избягвам, че не знаеш от кой ъгъл каква сянка ще ти скочи
- Глас в пустиня
Сенките, сенките-е-е-е-е. те обитават най-тъмните кътчета на душите ни...wild_moon написа:
знам ли вече кой какво е прочел или разбрал!?
стават грешки в тъмното, гледам да ги избягвам, че не знаеш от кой ъгъл каква сянка ще ти скочи
Готин аватар, но предният ми харесваше повече. Да не си решила да се състезаваш с Метаморф?
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
еее, лесно е да вярваш, но къде по-трудно е да ги правиш 
макар че кво са едни чудеса за теб, не вярвам да ти се опънат особено
[/quote]
къф народ се навъди - никво уважение, никъф респект, никво нищо.
[/quote]
макар че кво са едни чудеса за теб, не вярвам да ти се опънат особено
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
ама как бе, холи!? именно с лИбоФ и респект го казах аз това!holi_day написа:wild_moon написа:еее, лесно е да вярваш, но къде по-трудно е да ги правиш
макар че кво са едни чудеса за теб, не вярвам да ти се опънат особенокъф народ се навъди - никво уважение, никъф респект, никво нищо.
покрай толкоз много разбеснел се дивеч наоколо и горките диви зайци ей така все гърмени си ходим.....
ти си под закрила на... собственото си поведениеwild_moon написа:ама как бе, холи!? именно с лИбоФ и респект го казах аз това!
покрай толкоз много разбеснел се дивеч наоколо и горките диви зайци ей така все гърмени си ходим.....
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Това е от един стааааааар виц, Кента го беше разказвал.. Аба убий ме, ако мога да се сетяholi_day написа: две питанки - това по кой кривопис е, та не мога нищичко цял ден да ти разчетъ.
Ама чичко Гугъл го намери:
Трима студенти отиват на изпит. Първият от тях - голям връзкар сяда. Професора го пита:
- През 1945 година над Нагазаки и Хирошима американците пускат две атомни бомби, има много жертви и…
- Разрушения.
- Браво колега, отличен.
Сяда втория – по малък връзкар.
- През 1945 година над Назасаки и Хирошима американците пускат две атомни бомби и…
- Има много жертви и разрушения.
- Браво колега, отличен.
Сяда третия – никакъв връзкар.
- Колега , някога някъде да е падало нещо?
- Да, през 1945 година над Нагазаки и Хирошима американците пускат две атомни бомби, има много жертви и разрушения
- Поименно, колега поименно.
Ако ме питаш за нещо друго, ми не вдявам тия дни, бе, нееее..
аз и в червената книга съм даже, ако е там въпроса, ама кой ти гледа в тая тъмницаholi_day написа:ти си под закрила на... собственото си поведениеwild_moon написа:ама как бе, холи!? именно с лИбоФ и респект го казах аз това!
holi_day написа:има и гледащи, има и виждащи. тъмницата не ни пречи.wild_moon написа:аз и в червената книга съм даже, ако е там въпроса, ама кой ти гледа в тая тъмница
радвам се на появата ти.
поздравче
наздраве за мъжете, които умеят да оценят това!Метаморф написа:БоЕВ написа:И точно затова ви обичаме!:-)wild_moon написа: ами така е с жените - непредсказуеми сме, но пък там ни е чара
Наздраве за всички прекрасни създания, които със своята непредсказуемост се стараят да правят дните ни по интересни и изпълнени с тръпка!![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Я, конкурент на Кента и Боевски!!!
Яворееее, изплашиха те
А ако си хвърлил и едно оче в оная дълга, предълга тема за философите
окончателно те изгубихме като бройка:winkw:
Няма да се плашиш:winkw:
Не всички са такива, не всичок е така
не винаги

Пусни някоя снимка, за разведряване на атмосферата:winkw:
А ако си хвърлил и едно оче в оная дълга, предълга тема за философите
окончателно те изгубихме като бройка:winkw:
Няма да се плашиш:winkw:
Не всички са такива, не всичок е така
не винаги
Пусни някоя снимка, за разведряване на атмосферата:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Re: Я, конкурент на Кента и Боевски!!!
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 28.12.08, 19:04, променено общо 1 път.
- Явор Митев
- Обратна връзка:
...невероятни шемети сте тука.
Аз благодаря за "флууда" по посрещането ми, но веднага искам да уточня нещо......
-към колегата, който сметна че съм педофил - нищо педофилско няма в мен, напротив...правя страхотни деца, за отрицателно време. Заявки приемам само в петък, записва ги жена ми....не гарантирам само пола...
Поздрави на всички, сега чета само, за да се ориентирам, че то с тия 200 страници, малиии...
После ви емвам, не може ме надприказвате...
P.S. Филосовската тема е интересна...
Аз благодаря за "флууда" по посрещането ми, но веднага искам да уточня нещо......
-към колегата, който сметна че съм педофил - нищо педофилско няма в мен, напротив...правя страхотни деца, за отрицателно време. Заявки приемам само в петък, записва ги жена ми....не гарантирам само пола...
Поздрави на всички, сега чета само, за да се ориентирам, че то с тия 200 страници, малиии...
Здрасти, пич!:lol:adieli написа:...невероятни шемети сте тука.
-към колегата, който сметна че съм педофил - нищо педофилско няма в мен, напротив...правя страхотни деца, за отрицателно време. Заявки приемам само в петък, записва ги жена ми....не гарантирам само пола...![]()
![]()
![]()
![]()
Хубаво е, че се разписа, а това със заявките, само да ти кажа, че много станахте
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
урааааааааааа!adieli написа:...невероятни шемети сте тука.
-към колегата, който сметна че съм педофил - нищо педофилско няма в мен, напротив...правя страхотни деца, за отрицателно време. Заявки приемам само в петък, записва ги жена ми....не гарантирам само пола...![]()
![]()
![]()
![]()
прописа!
добре дошъл на борда!
надявам се бързо да се впишеш тук! успех!
П.П. не му се вързвай на КУИД-а... той си се закача...
П.П.П. а философската тема... малки семейни скандалчета ...
Виж подводницата!
Добре дошъл сега пак, вече наистина.adieli написа:...невероятни шемети сте тука.
![]()
![]()
![]()
А за послеписа ти... Дано не ограничиш виждането си за нас по това, което се вижда днес.
Panta rhei...
Добре дошъл!

http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка: