4avdar4e написа:
Не пригласям. Дълбоко не са редни обвиненията към Докторка. Според мен. Опитвам се да я защитя. Може да е глупаво, тя може и сама, и още как го може... но й се нахвърлихте, някак вкупом, а аз това трудно го изтърпявам...
С всичко друго съм съгласна, затова мноооого отдавна съм се присъедила към капуцините

Сега.
Много ми се ще да млъкна по темата, но понеже Докторка постави така някак нещата, че ако не кажа нещо в този момент, ще излезе, че съм виновна в нещо, а аз продължавам да не разбирам какво е то.
Нямам причини за това, никакви. Каквото съм знаела, съм го научила от теб, без да те питам при това, останалото съм видяла в клуба.
Пак повтарям, възраженията ми са били единствено към - добре, според мен - обиждащото другите поведение на Докторка в клуба и това няма нищо общо с каквото и да било извън него. И ако възраженията ми са били упорити и продължителни, то е било само защото нейното поведение е било също толкова упорито и продължително и е подклаждало конфликти.
И смятам, че не е честно да смесвате едното с другото.
Не ми приписвайте свои възможни мотивации, моля.
Приключих по тази тема.
И ще продължа да реагирам на всичко, което усещам като умишлено обиждащо някого.