Оставете нещата между хората, които ги касаят.
Вие там работа нямате.
за да не се приема ,че си повторила клюка,Dark Angel написа: клюките мен ме засягат, не винаги. понякога. понякога са много грозни и ме заболява да чуя нещо за някой/или себе си което е лъжа гранде......
старая се да не давам ухо
да не ги повтарям ми е правило
ужасно е да повториш клюка.....

днес да...Dark Angel написа:прав си МъЖжжж
нямам работа там
отивам да се наспя
т.е. да поспя малко
ПП/ Докторке, съжалявам, но никой не съм карала да се чувства зле. Никой тук не раздава лицензии за обиди и подобни. Не се радвам на клюки, не ми е ясно как ги измисляш такива.
и още нещо, за тия неща трябват двама (поне) - не може само Рейн да ти е виновна за всичко.
сякаш изпитваш чудна наслада .....
лека нощ
Не, ти не можеш да очакваш нищо от мен.doktorka написа:чудесноМнемозина написа:Приключих по тази тема.
И ще продължа да реагирам на всичко, което усещам като умишлено обиждащо някого.
утре с информацията от Рейн ще прецениш праведно,кой е обиденият.
ще го очаквам от теб.
Хората дето са в мечтите на другите, влизат и у новините. Те затова на всеки филм пишат "съвпаденията на лица и факти са случайни"doktorka написа: мммм...
и ти също....
иска ми се да мисля...
или бъркам?
Това е младдото си е младо...latrevw написа:след всичките простотии, които е изписала док, единственото, което човек без да иска се случва е да се настрои срещу нея
ибахти секретната информация, с която разполага
а ако някоя девойка тук реши да се сваля с някой от мъжовете или обратно, това не си ли е техен проблем; в такива неща участват двама, ама не Рейн била развалила семейства или наранила разни жени. Док, ти луда ли си? Тя насила е накарала Сет да се закача с нея, така ли?
ибахти как й вдигна акциите на Рейн - помела 4-ма за нула време. Евалла, машалла!
и последно - док, ако имаш да казваш нещо, просто си го кажи, няма смисъл да пълним емнайсе страници с "утре ще стане ясно" и тем подобни глупости

въй леле:shocked:latrevw написа:след всичките простотии, които е изписала док, единственото, което човек без да иска се случва е да се настрои срещу нея
ибахти секретната информация, с която разполага
а ако някоя девойка тук реши да се сваля с някой от мъжовете или обратно, това не си ли е техен проблем; в такива неща участват двама, ама не Рейн била развалила семейства или наранила разни жени. Док, ти луда ли си? Тя насила е накарала Сет да се закача с нея, така ли?
ибахти как й вдигна акциите на Рейн - помела 4-ма за нула време. Евалла, машалла!
и последно - док, ако имаш да казваш нещо, просто си го кажи, няма смисъл да пълним емнайсе страници с "утре ще стане ясно" и тем подобни глупости
zmeu написа:четирима ама за колко дена
щото ако е за повече от 3 дни
не си заслужава да се коментира изобщо
док, много та обичам, ама мисля, че след всичките тези неща, дето ровчиш и т.н. най-много приляга да те поздравя с тази песен...doktorka написа:
да, недомлъвки:lol:zmeu написа:ти сега хвалиш ли се или се оплаквашКент написа:забравил как се прави:shy:
казармата била отдавна:rotfl24:
и в запас вече не земат:mad:
не мога да те разбера
аман от недомлъвки
да, недомлъвки:lol:zmeu написа:ти сега хвалиш ли се или се оплаквашКент написа:забравил как се прави:shy:
не мога да те разбера
аман от недомлъвки
кое си забравил как се прави, беКент написа: забравил как се прави:shy:
той да не е домат, бре...zmeu написа:я отивай да се развалиш самКент написа: въй леле:shocked:
аз мога дакажа само
ибахти:shocked:
имойто семейство искам някой
да развали
хеле жената е на работа сега:rotfl24:
и ми е едно самотно:rotfl24:
то до знаене и аз знамКенте, брате, ако ще се разваляш, направи го качествено - намери си някоя да те развали... (ако не знаеш как, колежката ти ще ти разкаже - тя знае кой, коя и как... явно...)
доста бавно върви кинопрегледа нещо и рекламитеМетаморф написа:Quid написа:у следващата серия изпреварващо мое да ви кажа кво ще има
ще четеме хисторитаи ще гледаме снимков материал
взел съм си яко ядки и напитки
мое да почвате:-)
ей на, седам до тебе... ще е интересно...
ами... какво да се прави...Quid написа: доста бавно върви кинопрегледа нещо и рекламите
тва ми праи впечатление:-)
изкушавам се да направя списък на геройски загиналите в битките покрай ваденето на мръсното бельоQuid написа:приемам поръчки от засегнатите за преодоляване на проблема ако има такъв
тарифата я знаете
времето на офертата е ограничено
побързайте
Ми той тогава направи страхотно, че влезе! И за мен всичко приключиlatrevw написа:zmeu написа:четирима ама за колко дена
щото ако е за повече от 3 дни
не си заслужава да се коментира изобщо
нали? ама док голяма работа направи от това
после не била клюкарка, по точно станала като нас
я да видим колко хора от писалите в темата знаеха нещо... сега поне 7-8 се чудят кви се плещят тука
и не виждам за кви ключки става дума. Сетя (извинявам се, че пак го споменавам) го питах и си каза директно, щото е пич и щото знае кво прави, ама явно за док не е достатъчно, трябва да ровим и човъркаме и да качим на кладата Рейн; ех тия долни жени бе, да посагят на чужди мъже