абе, прав си...Quid написа:мноооо е слаб сценария и режисурата нещо
играта е доста плаха и вяла
ми като са уморени и нищо
аааааааааааааааааааа
ще ги сменяме
какви по-готини филми имаше... е-хеей...
какви титанични сблъсъци...
на боядисано врабче аз да ти приличам а?Rain написа:Quid написа:мноооо е слаб сценария и режисурата нещо
аааааааааааааааааааа
ще ги сменяме
:lol::lol: Абе ей, дупе!
:blum::blum:
е ти за суперпродукции говоришМетаморф написа:абе, прав си...Quid написа:мноооо е слаб сценария и режисурата нещо
аааааааааааааааааааа
ще ги сменяме
какви по-готини филми имаше... е-хеей...
какви титанични сблъсъци...
е поне знаем, че него си го пропусналаRain написа:Ич не ми мязаш на нищо, щото не те познавамQuid написа: на боядисано врабче аз да ти приличам а?
а не се набутвай
Ъхъ. И аз с това започнах преди стотина години.Метаморф написа:Подпис: Метаморфholi_day написа: Има информация, която не искам да ми бъде натрапвана под какъвто и да е предлог.
да има за понаместванеУважаеми клубни мъже, твърде дълго оставихте онова недоброто женско да вилнее тук! Много се радвам, че понаместихте нещата пак, правете го по-често, че ужас.
Метаморф написа:Подпис: Метаморфholi_day написа: Има информация, която не искам да ми бъде натрапвана под какъвто и да е предлог.
snowprincess написа:не влизай повече в тази темаМнемозина написа:
Ъхъ. И аз с това започнах преди стотина години.![]()
Знам, аз обяснявам как е било, как е и как ще бъде.Semiramis написа:е поне знаем, че него си го пропусналаRain написа:Ич не ми мязаш на нищо, щото не те познавамQuid написа: на боядисано врабче аз да ти приличам а?
а не се набутвай:lol:
ибахти
цирк. не, гавра.
Рейн, не ти си в главната роля и в центъра на интригата, а Докторката, според мен.
отклонявате се от темата госпожи и госпожици:mad:Rain написа:Знам, аз обяснявам как е било, как е и как ще бъде.Semiramis написа:е поне знаем, че него си го пропусналаRain написа:Ич не ми мязаш на нищо, щото не те познавамQuid написа: на боядисано врабче аз да ти приличам а?
а не се набутвай:lol:
ибахти
цирк. не, гавра.
Рейн, не ти си в главната роля и в центъра на интригата, а Докторката, според мен.
![]()
Аз мога да си обичам, когото си искам.
Това, че съм споменала на тоя и оня към кого какво съм изпитвала едно време, си е моя грешка. За която се извиних и забравих за нея, понеже видях, че който трябваше, явно ми е простил.
Не знам, Сете, вие в София говорите много, доколкото съм запозната.Set написа:Я че интересна тема. От сутринта я чета.
Беатрикс, не разбрах консумиран ли е акта?
И колко други клубари и от колко други оръжейни форуми са "консумирани"?
Докторке, странно че ме защитаваш след като и на теб съм ти отрязал спатиите и комуникацията.
Сега ще си ЕПЛ*.
* - ЕБА ПИЧКАТА ЛЕЛИНА.
да не си и ти от мокритеzmeu написа:на боядисано врабче аз да ти приличам а?Quid написа::lol::lol: Абе ей, дупе!
:blum::blum:
а не се набутвай
ти после и миризма ше искашщо няма и звук мамка му?
не само че нахалникса малко сюрреалистична далавера да вкараме
юзер с неопределен пол тича по ливадата на виндоуса и крещи
не искам
не
не искам
да ме чукатееееееееееее
след което идва онази юзерка и казва
ми да
мое да съм курва но не съм термометър /от вица за видрата/
видяхте ли кво стана
малииииииииииииииии
Метаморф написа:щото си си включил слушалите у 220V и не чуеш!Quid написа:що няма и звук мамка му?
поне аромата не надушваш ли?
тоя линч е дребна рибаzmeu написа:това дейвид линч а го е прочелQuid написа:са малко сюрреалистична далавера да вкараме
юзер с неопределен пол тича по ливадата на виндоуса и крещи
а е направил филм