Някой ден може и да ви прочета писанките
Ето тази статуя ме провокира да попитам - вие как мислите? Има ли нещо вярно?
аз...понеже не изчетох всичко "наоколо" също ще се наместя тука, нали може?Gaspode написа:Мързи ме да ви чета темите, затуй пускам моя си. Ама вий ни съ притиснявъйти да пишити тукъ де... тя е моя само до първия пост.
май има нещо вярно...Gaspode написа:Мързи ме да ви чета темите, затуй пускам моя си. Ама вий ни съ притиснявъйти да пишити тукъ де... тя е моя само до първия пост.
Чекай, че се ядосахGaspode написа: Ето тази статуя ме провокира да попитам - вие как мислите? Има ли нещо вярно?
обЯсни са сега, не после4avdar4e написа: П.П. Ся, знам, че после пак ще трябва да се обяснявам, ама какво да правя
само не разбрах тоз въпрос го задаваш, щото те мързи да си напишеш дипломната работа ли?Gaspode написа:Мързи ме да ви чета темите, затуй пускам моя си. Ама вий ни съ притиснявъйти да пишити тукъ де... тя е моя само до първия пост.
Обяснявай, обяснявай.4avdar4e написа:Чекай, че се ядосахGaspode написа: Ето тази статуя ме провокира да попитам - вие как мислите? Има ли нещо вярно?
Таз девойка дали знае за какво точно пише?
П.П. Ся, знам, че после пак ще трябва да се обяснявам, ама какво да правя
глупости на търкалета от неква двойкаджийка (тройкаджийка)...Gaspode написа:Мързи ме да ви чета темите, затуй пускам моя си. Ама вий ни съ притиснявъйти да пишити тукъ де... тя е моя само до първия пост.
понеже каза че ще ходиш до ман юELBI написа:Точно така! Га си прав, прав си!!!Quid написа:такива неща има мнооо в нета
пълна простотия
Само Левски !!!
Де го чукаш, де се пукаStranniche написа: Успех със зъвършването, Гаспод!![]()
По мои наблюдения /и от личен опит/ няма нито един човек, когото да не го е мързяло да си пише дипломна работа!:rotfl24: