Havoc!, and let slip the dogs of war!
Havoc!, and let slip the dogs of war!
Кой събуди кучето на войната?
Сутринта получих един СМС със следното съдържание:
Другарю, озъпти си кучетата. На хората не им се четат глупости.
Кажете кой, че да му търкулна главата.
Вие нешо май не разбрахте, че си играете с огъня.
Memento mori.
хахаха, аман от телефонни обаждания, смс-и, съобщения по кю-то
ей това не мога да повярвам аз, че някой се обажда на друг: "ела да видиш кво става"
Сете, аз те харесвам, обаче ибахти разнищването дето ти направих
усмири си приятелката докторка, че голяма забава пада
ей това не мога да повярвам аз, че някой се обажда на друг: "ела да видиш кво става"
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
Re: Havoc!, and let slip the dogs of war!
Set написа:Кой събуди кучето на войната?
радвам се да те видя отново тук... съжалявам, че по този повод...
П.П. може ли да ти помогна за търкулването?
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
На никой не се правя. Смятам, че този човек отдавна заключи историята в чекмеджето, наречено "минало", както и аз. Трябва ли други хора да спекулират със случилото се тогава?Метаморф написа:Rain написа:Аз, естествено.
Виж как твоите приятели ти ползват името да създават велики творения.ти що се правиш на матросов не разбрах?!
Ооо рожбо, ела да ти направя един сех, че да мирясаш:rotfl24:Rain написа:На никой не се правя. Смятам, че този човек отдавна заключи историята в чекмеджето, наречено "минало", както и аз. Трябва ли други хора да спекулират със случилото се тогава?Метаморф написа:Rain написа:Аз, естествено.
Виж как твоите приятели ти ползват името да създават велики творения.ти що се правиш на матросов не разбрах?!
Memento mori.
Како, а аз теб не съм те разнищвал. просто щото съм мъжко копеле.latrevw написа:хахаха, аман от телефонни обаждания, смс-и, съобщения по кю-то
Memento mori.
- Света вода ненапита
аз друго да написах?!Rain написа:На никой не се правя. Смятам, че този човек отдавна заключи историята в чекмеджето, наречено "минало", както и аз. Трябва ли други хора да спекулират със случилото се тогава?Метаморф написа:Rain написа:Аз, естествено.
П.П. между другото... наистина си умно момиче... учиш се от гршеките... кефиш ме!... успех!
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Сет-е, не биеш където трябва...Set написа:Ооо рожбо, ела да ти направя един сех, че да мирясаш:rotfl24:Rain написа:На никой не се правя. Смятам, че този човек отдавна заключи историята в чекмеджето, наречено "минало", както и аз. Трябва ли други хора да спекулират със случилото се тогава?Метаморф написа:Rain написа:Аз, естествено.
Виж подводницата!
Що бе. Беатрикса е жена- нема да я шамарим ся ;)Метаморф написа:Сет-е, не биеш където трябва...Set написа:Ооо рожбо, ела да ти направя един сех, че да мирясаш:rotfl24:Rain написа:На никой не се правя. Смятам, че този човек отдавна заключи историята в чекмеджето, наречено "минало", както и аз. Трябва ли други хора да спекулират със случилото се тогава?Метаморф написа:Rain написа:Аз, естествено.
Само сех. И да ми пее песента С ПЪЛНА СИЛА!:lol:
Memento mori.
Браво на теб!Rain написа:Аз, естествено.
Виж как твоите приятели ти ползват името да създават велики творения.
И благодаря и на теб и на Сет, че няма да ни занимавате с това, с което не искаме.
Дано най-после го спрете/спрем.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
е, ти си знаеш...Set написа: Що бе. Беатрикса е жена- нема да я шамарим ся ;)
ама може ли тиез неща да си ги правите нейде на спокойно място...
нали го знаеш вица:
Попитали радио "Ереван":
- Може ли да се прави секс на Червения площад?
Радиото отговорило:
- Може, ама ще има много да дават съвети...
Виж подводницата!
Метаморф написа:е, ти си знаеш...Set написа: Що бе. Беатрикса е жена- нема да я шамарим ся ;)
ама може ли тиез неща да си ги правите нейде на спокойно място...
нали го знаеш вица:
Попитали радио "Ереван":
- Може ли да се прави секс на Червения площад?
Радиото отговорило:
- Може, ама ще има много да дават съвети...
Ооо не!Semiramis написа:Браво на теб!Rain написа:Аз, естествено.
И благодаря и на теб и на Сет, че няма да ни занимавате с това, с което не искаме.
Како, аз сега започнах
Сега беатрикса ще си каже с кои мъже от клуба е спала. Щото тя си го е казала задкулисно
ЕБА СИ ПИЧКАТА ЛЕЛИНА КАЗАХ.
А и други пикантерии има. САМА ЗНАЕШ
Memento mori.
Semiramis написа:Браво на теб!Rain написа:Аз, естествено.
Тъй де, кат циганите - по три дена се обичаме, по три си правим погребенията. Айде няма нужда.
Рейн, кво ти става ма жена?Rain написа:Сете, лошо момче такова, буря голяма си, ей!Set написа:
защо се подлагаш сама на това, извинявай, но на мен ми изглежда нарочно
да му пращаш смс, и кво после докторката ги правила
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Може ли да те питам нещо?Set написа:Ооо не!Semiramis написа:Браво на теб!Rain написа:Аз, естествено.
Како, аз сега започнах
Сега беатрикса ще си каже с кои мъже от клуба е спала. Щото тя си го е казала задкулисно
Какво значи рицарската реплика, че благородството си има цена и отиваш да подритваш някой?
Свързано е с нисши и висши, или?
Това ли ще покажеш?
С мен е спала. и какво ще кажеш нататък?
Мъжка е постъпката да си кажеш. Ти веднъж го направи. Това е напълно достатъчно, според мен. Всичко нататък минава в категория грозно и жалко.
latrevw написа:въх, Семи и теб те набутаха в лайнатаSet написа: А и други пикантерии има. САМА ЗНАЕШ
разполагам със списък на ревящи булки
ма може ли такова нещо!
- Света вода ненапита
Ами очаква се, че всеки нормален човек, забъркан в подобно нещо от трети човек, би се ядосал.latrevw написа:Рейн, кво ти става ма жена?Rain написа:Сете, лошо момче такова, буря голяма си, ей!Set написа:
защо се подлагаш сама на това, извинявай, но на мен ми изглежда нарочно
да му пращаш смс, и кво после докторката ги правила
Явно съм се объркала.
Какво да търся нарочно?
Опитах се да спестя на клуба разни неща, ама като гледам и Сета му се говори ...
Аз излизам, че наистина имам работа.
П.С. ако някой иска да трови друг човек, като ме превръща в параван, за да си изпълни желанието, извинявай, аз много бих се ядосала.
Како,Semiramis написа:Може ли да те питам нещо?Set написа:Ооо не!Semiramis написа:Браво на теб!Rain написа:Аз, естествено.
Како, аз сега започнах
Какво значи рицарската реплика, че благородството си има цена и отиваш да подритваш някой?
Свързано е с нисши и висши, или?
Това ли ще покажеш?
С мен е спала. и какво ще кажеш нататък?
Мъжка е постъпката да си кажеш. Ти веднъж го направи. Това е напълно достатъчно, според мен. Всичко нататък минава в категория грозно и жалко.
Жалко е това което сътворихте.
Сега се опитвате да потулите и извъртите нещата.
На както казах на времето на беатрикса - ГОРИТЕ.
Memento mori.
Охо, кое да спестиш?Rain написа: Ами очаква се, че всеки нормален човек, забъркан в подобно нещо от трети човек, би се ядосал.
Явно съм се объркала.
Какво да търся нарочно?
Опитах се да спестя на клуба разни неща, ама като гледам и Сета му се говори ...Айде и той да си каже.
П.С. ако някой иска да трови друг човек, като ме превръща в параван, за да си изпълни желанието, извинявай, аз много бих се ядосала.
А смс-ите че клубарите са боклуци и да не ми пука за тях. Или, онези от сорта - виж си приятелите
Е аз ги видях
Поимено мога да изброя няколко боклука. Ама щото съм рицар ще си затрая. Те си знаят:lol:
Memento mori.
ако боклука е до 98 % ще го понеса

туй го видяхме
остава половин човек, някак...
:lol::lol:
туй го видяхме
остава половин човек, някак...
Последно промяна от Semiramis на 03.09.08, 11:29, променено общо 1 път.
е станишев ли да плаща аSet написа:А кой ще лаща:lol:Quid написа:предлагам боклука да се балира
и да се обърнеме към бате бойко да почва с балирането
Може би аз трябва да плащам! Така ли! - *
* - РБМ
или първанов
нещата отиват и към политически скандал
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Къв скандал бе?Quid написа:е станишев ли да плаща аSet написа:А кой ще лаща:lol:Quid написа:предлагам боклука да се балира
и да се обърнеме към бате бойко да почва с балирането
Може би аз трябва да плащам! Така ли! - *
* - РБМ
или първанов
нещата отиват и към политически скандал
Тука само сех!
Къде са мераклийките?
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Set написа:Охо, кое да спестиш?Rain написа: Ами очаква се, че всеки нормален човек, забъркан в подобно нещо от трети човек, би се ядосал.
Явно съм се объркала.
Какво да търся нарочно?
Опитах се да спестя на клуба разни неща, ама като гледам и Сета му се говори ...Айде и той да си каже.
А смс-ите че клубарите са боклуци и да не ми пука за тях. Или, онези от сорта - виж си приятелите
Е аз ги видях
Поимено мога да изброя няколко боклука. Ама щото съм рицар ще си затрая. Те си знаят:lol:
Жалко е, Сете, че само ти от весички тук не ме познаваш, а трябваше да бъде точно обраното ...
И от двата клуба, за кой говориш и въобще ...
Ядеш се като ранена сърна в момента.