Значи само да съм здрава достатъчно е да идвам тук, за да получа другото - прекрасни дни и вълнуващи моменти.latrevw написа:ЧРД и от мен!
Прекрасен ден, здраве и вълнуваща година ти пожелавам!
Благодаря ти latrevw!
Не знам що за баба си, но със сигурност не си Яга - с тази топлина...Баба Яга написа:Честито Ести, много топлина, усмивки и обич.![]()
Сноу, ти си една добра и много любима моя фея.snowprincess написа:успех във всичко с което се захванеш, късмет във всичко, което не зависи от теб и сбъдване на всичко, за което мечтаеш!
честито, ести
нали бяхме съвършената двойка? Да те подсетя простоesti написа:Елби, приятелю....ELBI написа:ЧРД ести! Жива и здрава, усмихната и интересна, чаровна не само в живота, но и в клуба - както до сега!
Наздраве!!!
Ти си знаеш, че си съвършен, нали?
Ку можеш да спреш простотиите (щото на мен не ми дават, не за другоesti написа: Напоследък липсваш...
Мога ли да те купя, за да си по-често тук?
Ако спра простотиите ще се наложи и аз да спра писането.maggot написа: Ку можеш да спреш простотиите (щото на мен не ми дават, не за друго) дето се пишат непрекъснато тук...
Другия вариант е едно ферари
А най-правилно е да кажа: АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
Не, бе. Изкрейзила съм от бачкане, нямам време до кенефа да ида.
Айде, бягам на тръстиката и пак ти пожелавам много щастие и по-големи данъци
Благодаря Бийд!bead_ написа:ести, жива и здрава!
![]()
всичко най-хубаво да те сполети!!
може и всичко най-твърдо ... примерноbead_ написа:ести, жива и здрава!
![]()
ако искаш да си поделим пожеланията?! аз ще отговарям за най-хубавите, а ти за най-твърдите неща...., а?ELBI написа:може и всичко най-твърдо ... примерноbead_ написа:ести, жива и здрава!
![]()
от мен и най-хубавите и най-твърдите ... не мога да отделя по-малко внимание и да направя непълен жест на естиbead_ написа:ако искаш да си поделим пожеланията?! аз ще отговарям за най-хубавите, а ти за най-твърдите неща...., а?ELBI написа:може и всичко най-твърдо ... примерноbead_ написа:ести, жива и здрава!
![]()
За диаманти говорите, нали?ELBI написа:от мен и най-хубавите и най-твърдите ... не мога да отделя по-малко внимание и да направя непълен жест на естиbead_ написа:ако искаш да си поделим пожеланията?! аз ще отговарям за най-хубавите, а ти за най-твърдите неща...., а?ELBI написа:може и всичко най-твърдо ... примерноbead_ написа:ести, жива и здрава!
![]()
е, на дините им мина сезона.....esti написа: За диаманти говорите, нали?
но догодина пак ще дойде - и пак същите ... дини ...bead_ написа:е, на дините им мина сезона.....esti написа: За диаманти говорите, нали?