Така е, но си мазохистка ти, Рейн. Почни да обичаш себе си повече, позволявам си да ти дам приятелски съвет, извинявай и ти, че пред всички, но наистина го мисля.Rain написа:
А, не го оставям. Не съм го занимавала от последната битка. Преглътнах, продължих. Какво сега, като го няма него да сее ветрове, някой трябва да го прави и да създава интрижки и да дълбае минали делви, ли?
Естествено, че си го обичам. Винаги съм го и ще го, но никога не съм се дразнила с хората, заради него, злоядо и гнусно
Тежало ми е нещо, споделила съм. Спряло е да ми тежи - спряла съм да коментирам.
Тази тема днес не я започнах аз, ако се сеща някой.И ако накой не беше повдигнал въпроса, нямаше да му пиша сутринта .
Ебаси готиния клуб!
Re: Ебаси готиния клуб!
Semiramis написа: пфу, пак няма да ме огрее, че и Сета първа ме отхвърли, после нямало недоебани жени в клуба - ей ма на
клюкарка /
мога да съм и недоебана
опс..не мога...аз съм различна - вие от кои сте, че да се завъртя наобратно?[/quote]
semiramis-ke,
ti pomislila li si si che si mi priqtelka?:lol::lol::lol:
shtoto az ne...
ni za minuta dori...sorry!
I edna ot aktivnite Varnenki ne mi e priqtelka.
no imam spomen kak tochno po syshtiq nachin kolihme i besehme kogato za neq i za edin klubar se powdigna edna takawa pushilka...
a az si poluchavam seksa redovno...
i v dostatychno kolichetsvo..( tuk poslugah...moje i oshte..no vse pak trqbva da se spi...):shy:
znachi otnovo ne sym kato vas...
pak sorry!
ами не!doktorka написа:semiramis-ke,Semiramis написа:
след като вече съм нелоялна приятелка /понеже някой не си знае мярката/;
клюкарка /щото аз разпространявам бройки на хора/
мога да съм и недоебана
опс..не мога...аз съм различна - вие от кои сте, че да се завъртя наобратно?
shtoto az ne...
no imam spomen kak tochno po syshtiq nachin kolihme i besehme kogato za neq i za edin klubar se powdigna edna takawa pushilka...
i v dostatychno kolichetsvo..( tuk poslugah...moje i oshte..no vse pak trqbva da se spi...):shy:
pak sorry!
просто ти гледах шантажа онзи ден, когато каза колко си изненадана от мен щото си мислела, че сме приятелки
радвам се че ме реабилитира
Последно промяна от Semiramis на 03.09.08, 12:33, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ти докторки кажи само за бандата на четиримата (ииии я ми прати една бележка!)doktorka написа: semiramis-ke,
shtoto az ne...
pak sorry!
И ще те отпочна и тебе!
Memento mori.
ся, и аз съм от Варна, ма и още няколко, на мен ли говориш нещо, поредната простотия майdoktorka написа: I edna ot aktivnite Varnenki ne mi e priqtelka.
ти откъде си ги измисляш тези историйки за клубари и клубарки
аз пък не си спомням друг път да сме обсъждали защо този е спал с онзи
ти си ги обсъждаш in private и като ти доскучее почваш да се правиш на различна
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
значи отказваш на сетя ... баси...doktorka написа:...
pak sorry!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 28.12.08, 18:59, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
samo ti li si ot Varna?latrevw написа:ся, и аз съм от Варна, ма и още няколко, на мен ли говориш нещо, поредната простотия майdoktorka написа: I edna ot aktivnite Varnenki ne mi e priqtelka.
ти откъде си ги измисляш тези историйки за клубари и клубарки
аз пък не си спомням друг път да сме обсъждали защо този е спал с онзи
ти си ги обсъждаш in private и като ти доскучее почваш да се правиш на различна
za teb li govoreh?
sorry...
Къде е тая снимка бе, уж всичко чета... Ама не харесвам бради, наистина. И мустаци никак не харесвам.Капинчо написа:Нема а се пуашиш. Те в Русе не обичат брадати.latrevw написа:
и аз, и аз, дай се прехвърлим в темата със снимката на Капинчо, ми кво, адски ме кефи с тая брада; лошото е, че той все по Русе залита
пфу
ами аз затова питах, за кого говориш, но съм далеч от мисълта, че ще дадеш отговорdoktorka написа: samo ti li si ot Varna?
za teb li govoreh?
sorry...
под 'активна варненка" разбирам редовно присъствие в клуба, и щото съм винаги на линия, та затова
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
е, как бе, бягай бързо му търси темата за разходката из Троянvyara написа: Къде е тая снимка бе, уж всичко чета... Ама не харесвам бради, наистина. И мустаци никак не харесвам.
и що се показа сега, пак му напоняш за себе си
ето - http://www.postimage.org/image.php?v=PqH3sj0
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
...
с/у 500 евро ще ти кажа браточка:blum:Капинчо написа:Аз да попитам, щото нещо загубих нишката. Имало ли е реално съвъкупляване или е било само мерак, т.е виртуално? Щото тук нали все пак е виртуален клуб и да видим дали казусът е от неговата компетенция.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
latrevw написа:е, как бе, бягай бързо му търси темата за разходката из Троянvyara написа: Къде е тая снимка бе, уж всичко чета... Ама не харесвам бради, наистина. И мустаци никак не харесвам.
и що се показа сега, пак му напоняш за себе си:winkw:
ето - http://www.postimage.org/image.php?v=PqH3sj0
мерси че споделихте, пропуснала я бях
-
Дядо Капинчо
нищо за капинчо не изпускам азSemiramis написа:
мъж с терен
мерси че споделихте, пропуснала я бях
сега и Куида ку пусни една снимка и няма да умра с отворени очи
latrevw написа:нищо за капинчо не изпускам азSemiramis написа:
мъж с терен
мерси че споделихте, пропуснала я бях, същински Рейн съм
сега и Куида ку пусни една снимка и няма да умра с отворени очи
той пък трактор имаше..
какви мъже само
земя
кола...
Последно промяна от Semiramis на 03.09.08, 13:13, променено общо 2 пъти.
що се налага начи да обяснявам винагиКапинчо написа:Аз срещу 500 евро ще си намеря путка с косъмче. Хеле сега каквато е разпродажба в клуба.Quid написа:с/у 500 евро ще ти кажа браточка:blum:Капинчо написа:Аз да попитам, щото нещо загубих нишката. Имало ли е реално съвъкупляване или е било само мерак, т.е виртуално? Щото тук нали все пак е виртуален клуб и да видим дали казусът е от неговата компетенция.
браточка
който не си купи списъка попада у него бре
що ме караш да издавам търговска тайна а
-
Дядо Капинчо
Quid написа:
що се налага начи да обяснявам винаги
браточка
който не си купи списъка попада у него бре
що ме караш да издавам търговска тайна а
неам думи
-
Дядо Капинчо
eeeeй, излезе човек за некой и друг час от клуба и като се върне що да види 
- ДНК материал от съмнително естество навсякъде по стените и мебелите;
- промоции на продукти със съмнителна стойност, при това от втора (или може би ента) употреба;
- невиждано посещение на клуба от зяпачи и сеирджии, че и клакьори отгоре на всичко...
добре, че се прокрадва някоя и друга тема за Рила та да внесе малко очакван свеж въздух!
да си пожелаем повече теми, които да ни освежават деня и по-малко посещения на торни бръмбари!

- ДНК материал от съмнително естество навсякъде по стените и мебелите;
- промоции на продукти със съмнителна стойност, при това от втора (или може би ента) употреба;
- невиждано посещение на клуба от зяпачи и сеирджии, че и клакьори отгоре на всичко...
добре, че се прокрадва някоя и друга тема за Рила та да внесе малко очакван свеж въздух!
да си пожелаем повече теми, които да ни освежават деня и по-малко посещения на торни бръмбари!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
стига с тази рила. витоша е по-близо. Те ти драгалевци, те ти симеоново, те ти бистрица, те ти железница... час път до рила за едниния секс...аре моля виQuid написа:свеж въздух у рила колкото искаш
тук е задимено яко
секс у рила е друга тема:blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
у ролята на джена кой играе?:rotfl24:Set написа:Абе тя май не е четворка бе!zmeu написа:абе фърля някой боб за тебКапинчо написа:Ааа, не! Мен такива дето се самопредлагат не ме дигат. Потърси си някой друг.
ти от великолепната четврока ли си или не
Да не стане седморката на блейк!
Направо ми се доигра на пясъчника. Гледам и на теб.wild_moon написа:добре, че се прокрадва някоя и друга тема за Рила та да внесе малко очакван свеж въздух!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
holi_day написа:Направо ми се доигра на пясъчника. Гледам и на теб.wild_moon написа:добре, че се прокрадва някоя и друга тема за Рила та да внесе малко очакван свеж въздух!
нали!? ама всички се заети да убиват умрелия кон....
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Света вода ненапита
wild_moon написа: да убиват умрелия кон....
сетеееее... коня ти бил умрел бре!
Виж подводницата!
ти н емое да не си завършил режисура у свищовМетаморф написа:wild_moon написа: да убиват умрелия кон....
:rotfl24::rotfl24:
сетеееее... коня ти бил умрел бре!:rotfl24::rotfl24:
познах ли:rotfl24:
- Света вода ненапита
нема начин как да не познаеш... нъл съм ти го казвал мноу пъти, егати...Quid написа:ти н емое да не си завършил режисура у свищовМетаморф написа:wild_moon написа: да убиват умрелия кон....
:rotfl24::rotfl24:
сетеееее... коня ти бил умрел бре!:rotfl24::rotfl24:
познах ли:rotfl24:
Виж подводницата!