Абе не разбрах кои 4-рима...
Абе не разбрах кои 4-рима...
Докторке, куче на войната мое,
Кои четирима е опраскала беатрикса?
Аз в кюпа ли съм или съм отделно?
Memento mori.
Re: Абе не разбрах кои 4-рима...
я направи една ексел табличка да има яснота...Set написа:Докторке, куче на войната мое,
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ооо Елби, здрасти мой човек!ELBI написа:я направи една ексел табличка да има яснота...Set написа:Докторке, куче на войната мое,
Аз в кюпа ли съм или съм отделно?стига с тези догадки, въпроси, недоразумения
Има ли значение. Те каките си знаят:lol:
Memento mori.
Здрасти пич!Set написа:Ооо Елби, здрасти мой човек!ELBI написа:я направи една ексел табличка да има яснота...Set написа:Докторке, куче на войната мое,
Аз в кюпа ли съм или съм отделно?стига с тези догадки, въпроси, недоразумения
Има ли значение. Те каките си знаят:lol:
Догодина мисля да се позанимая повече със стрелбата. Няма майтап. Тази година отмятаме още 1-2 желания/хобита, та догодина - нови такива.
Каките от кюпа си знаят, начи ... обучени
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Винаги можеш да разчиташ.ELBI написа: Здрасти пич!
Догодина мисля да се позанимая повече със стрелбата. Няма майтап. Тази година отмятаме още 1-2 желания/хобита, та догодина - нови такива.
Каките от кюпа си знаят, начи ... обучени
П.с. Но те знаят че и аз знам. Вече.
Memento mori.
Quid написа:списък на четримата!
цена 500 евро
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
...
Последно промяна от Semiramis на 03.09.08, 13:28, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
у друга тема го наричат списък втора употреба:rotfl24:zmeu написа:току що получих смс че на сет списъка не е оригиналенQuid написа:гадове!
нарочно дъмпинг правят
кво искаш
учили са го тва но на практика
нещо са пропуснали
600 евро:rotfl24:
менте рзбийш ли
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
или "оня списък"...Quid написа:у друга тема го наричат списък втора употреба:rotfl24:zmeu написа:току що получих смс че на сет списъка не е оригиналенQuid написа:гадове!
нарочно дъмпинг правят
кво искаш
учили са го тва но на практика
нещо са пропуснали
600 евро:rotfl24:
менте рзбийш ли
т.е. на рицаря онази работа?Set написа:Рицарска му работаELBI написа:голяма скромност е настъпила у форума. Да не вярваш, начи...Quid написа:па няма един да каже
аз съм от четримата!
баси начи:rotfl24: