Интригите и лицемерието са грозни.pocti_bezobidna написа:
Не съм казвала, че не е прав.
Казах, че не е рицар. И че темата му е грозна.
Това са две различни неща.
А един рицар е рицар само ако има дама насреща си.
освен железарията у вторични суровини то друго няма кво да се избие по дяволитеpocti_bezobidna написа:И 1000 е ниско.Quid написа:за рицари
отделна е тарифата
почва от 1000 евро менюто:rotfl24:
Като се има предвид броя на рицарите,
ако искаш да си покриеш поне разходите.
Но пък имам много готин глас!:rotfl24:Капинчо написа:Абе, някой да знае подсъдимо ли е да четеш за тийн секс? Да не земат да ме окошарят дето чета тука.Rain написа:
Ми смс-а, който получих в отговор не звучеше сякаш си го писал ти, за т'ва.
После и гласа ти не познах, ама ... като пусна темата, разбрах, че още си си ти на тоя номер.
Не съм ти дишала в телефона бе, глупчо. Помислих, че си освободил номера, като си приключил договора с Глобул и някой друг го ползва
И бях в автобуса, затова е имало шум.Ах какъв сиии ...
Нямам думи просто!
Да бееее!!!Капинчо написа:Да ти имам готиния глас, дето не ти го познават. Че и СМС-а не са ти познали - не бил в твой стил. Тя те е забравила бе братчед. Ма тя Рейни си каза, че те е забравила. Кво го обсъждаме.Set написа:
Но пък имам много готин глас!:rotfl24:
според мен пък рицар е заради себе си, не заради другигоesti написа: Интригите и лицемерието са грозни.
Че ти от любов обиждаш ли се бе жена?latrevw написа:според мен пък рицар е заради себе си, не заради другигоesti написа: Интригите и лицемерието са грозни.
не знам къв му е проблема, но насвятка хиляда теми с обиди, така както док се заяждаше без да казва нищо
хубу, като искате да кажете на някой, че е клюкарка, кажете го, или че плете интриги, нищо не казвате обаче
и сме си една детска градина тук
да ти кажа честно, аз често се ядосвам, но бързо ми минава и лесно забравямSet написа: Че ти от любов обиждаш ли се бе жена?
Странна работа:shocked::rotfl24:
Ооо гадже, аз презрението го преминах, когато ви заебах като прани гащи.latrevw написа:да ти кажа честно, аз често се ядосвам, но бързо ми минава и лесно забравямSet написа: Че ти от любов обиждаш ли се бе жена?
Странна работа:shocked::rotfl24:
днес обаче изпитвам презрение, знам през къде ти е, проблема си е мой, ама нали сме тръгнали да си споделяме
много са ми странни твоите и на док забавленията, но щом ви влече...Set написа: Ооо гадже, аз презрението го преминах, когато ви заебах като прани гащи.
Сега ми е момента на забавлението
абе защо някой като започне да обижда наляво-надясно, все ще се появи друг и ще каже - не се вземайте насериозно, човека се забавляваELBI написа:стига бе, латервю. ебава се сетя, начи... пуснал е лиготията на мах...
Ама ти на сериозно ли се вземаш бе?:lol:latrevw написа:абе защо някой като започне да обижда наляво-надясно, все ще се появи друг и ще каже - не се вземайте насериозно, човека се забавляваELBI написа:стига бе, латервю. ебава се сетя, начи... пуснал е лиготията на мах...
вие като се виждате с приятели така ли се ебавате? упс, сега ести ще ми каже, че реала и виртуала са различни неща
днес се улях да пиша глупости
уф, писна ми даже на менSet написа: Ама ти на сериозно ли се вземаш бе?:lol:
Нима на сериозно взехте и темата за сехса?:shocked:
Ама моля ви се, вие направо ме обиждате другари
Да, за мен са различни.latrevw написа:
абе защо някой като започне да обижда наляво-надясно, все ще се появи друг и ще каже - не се вземайте насериозно, човека се забавлява
вие като се виждате с приятели така ли се ебавате? упс, сега ести ще ми каже, че реала и виртуала са различни неща
днес се улях да пиша глупости
Ама ти от какво се обиди бе гадже?latrevw написа:уф, писна ми даже на менSet написа: Ама ти на сериозно ли се вземаш бе?:lol:
Нима на сериозно взехте и темата за сехса?:shocked:
Ама моля ви се, вие направо ме обиждате другари
говоря за обидите, които изсипа
да, знам, просто аз гледам да се държа еднакво и на двете места, да съм си аз без значение дали съм в клуба или на кафеesti написа: Да, за мен са различни.
Например, когато искам да целуна някой никакви изписани и изрисувани целувки по монитора не могат да ми заместят реалното усещане от устните му. И наболата му брада. Примерно.
аз да съм казала, че съм обидена???Set написа: Ама ти от какво се обиди бе гадже?
Къде и кого съм обидил с нещо?
Тук си говорим само за сех и е-бане (пардон дори слагам) (ПАРДОН!):rotfl24:
пуканки?Rain написа::lol::lol:
явно трябва да се научиш първо пет пъти да помислиш, а веднъж да пишеш...Rain написа:latrevw написа:ай стига деRain написа:Радвам се, че те чух!:lol::lol:
обади му се да му подишаш в слушалката
верно бебешки работи правиш
Е, вие бързате да цитирате, аз пет пъти поправих докато избера правилната реплика ...
И ти ли ще ме обвиняваш сега?Метаморф написа:явно трябва да се научиш първо пет пъти да помислиш, а веднъж да пишеш...Rain написа:latrevw написа:ай стига деRain написа:Радвам се, че те чух!:lol::lol:
обади му се да му подишаш в слушалката
верно бебешки работи правиш
Е, вие бързате да цитирате, аз пет пъти поправих докато избера правилната реплика ...
и явно не е само при писането този ти недостатък...
Е до сега това тръбишlatrevw написа:аз да съм казала, че съм обидена???Set написа: Ама ти от какво се обиди бе гадже?
Къде и кого съм обидил с нещо?
Тук си говорим само за сех и е-бане (пардон дори слагам) (ПАРДОН!):rotfl24:
говориш за каки, певици и т.н. предполагам си знаеш, че като не искаш да те разнасят, се държиш така, че да не те разнасят
не ми е приятно да обиждаш Семирамис примерно и няма да си мълча, кат си такъв мъж кажи й директно (за предпочитане, не в ефир) каквото й мислиш, Дарк пък къде я намеси, хептен ме хвърли в тъча
но ваши работи, чао от мен
остани си все така неотразим
Set написа:
Къде съм я обидил? За нея само любов! И още нещо! Тя си знае:rotfl24:
Ах виееее палавницииии!Semiramis написа:Set написа:
Къде съм я обидил? За нея само любов! И още нещо! Тя си знае:rotfl24:знам и ще кажа
:lol::lol:
пък аз мисля че Латрево обиди