аз отвам да му се наслаждавам.
и да се наспя после.
тема на тишината.
да помълчем малко?
не,млада госпожице.Rain написа:Семи, наспинка ли се слънце?
Направила съм няколко снимки, довечера ще ти ги пусна.
И аз замълчах!Тишината е скъпоценно нещо!
еееей, най-сетне някой да ни разбере, при това без думи!Метаморф написа:
па ти днес като ги измори от секс и те имат нужда малко от почивка и зареждане с енергия...
Не със молив, не със думи!wild_moon написа:еееей, най-сетне някой да ни разбере, при това без думи!Метаморф написа:
па ти днес като ги измори от секс и те имат нужда малко от почивка и зареждане с енергия...
п.п. сещам се и за няколко човека дето днес много се изтощиха та чак ми се искаше да ги включа в контакта да ги заредя малко, но нали сме вече в почивка....
аз се радвам и от известно време се забавлявам.wild_moon написа:айде да не окелпезявате и тая тема, ако обичате, а?
то човек рече да се пошегува, за да преглътне горчилката дето се изля благодарение на вас и веднага изпълзяват сенките от ъглите!
починете си добре и се наспете!
порадвайте се на живота!
виж какво, господин турбо ловър, аз за разлика от вас не обсъждам сексуалния и емоционалния си живот в нета, а се наслаждавам на истинските неща и не забравям да затворя вратата зад себе си!Set написа:Да си говорим за сех!wild_moon написа:айде да не окелпезявате и тая тема, ако обичате, а?
то човек рече да се пошегува, за да преглътне горчилката дето се изля благодарение на вас и веднага изпълзяват сенките от ъглите!
порадвайте се на живота!
чудесно!wild_moon написа:виж какво, господин турбо ловър, аз за разлика от вас не обсъждам сексуалния и емоционалния си живот в нета, а се наслаждавам на истинските неща и не забравям да затворя вратата зад себе си!Set написа:Да си говорим за сех!wild_moon написа:айде да не окелпезявате и тая тема, ако обичате, а?
порадвайте се на живота!
Охооооо!doktorka написа:чудесно!wild_moon написа:виж какво, господин турбо ловър, аз за разлика от вас не обсъждам сексуалния и емоционалния си живот в нета, а се наслаждавам на истинските неща и не забравям да затворя вратата зад себе си!Set написа:Да си говорим за сех!wild_moon написа:айде да не окелпезявате и тая тема, ако обичате, а?
порадвайте се на живота!
ти си от мълчаливите.
тогава...
мълчи
ти доФторке, ако обичаш да не ми даваш акъл какво да правя и какво не, щото се видя, че нямаш много на разположение та и на други да раздаваш!doktorka написа: чудесно!
ти си от мълчаливите.
тогава...
мълчи
аз пък това вашето не мога да го разбера, 14 скрити седят, мълчат и четат, не ми казвайте, че е нормално; кога е имало толкова скрити, аз и не предполагах, че сте толкова многоМнемозина написа:
Още днес на обяд исках да пусна тема, в която мълчащите днес да си помълчим дружно.
днес ако знаеш колко пъти посягах да ти звънна следобедно между срещите и все говорех...latrevw написа: липсваше ме ти днес на мах

иха, блазе ти че си ги видялаDark Angel написа: днес ако знаеш колко пъти посягах да ти звънна следобедно между срещите и все говорех...
поздрави от Незнайни и Ния имам за теб
не ги видях, исках, но минавах за малко от там а Ния не беше на работното си място (на което ми беше удобно да мина за 20-30 минути)latrevw написа: иха, блазе ти че си ги видяла
виж колко интересно аз пък следобед си мислех, че точно вие ми липсвате в клуба, ти да яхнеш метлата и той - с неговите коментари

споменаваха теDark Angel написа: а за тук - честно казано не виждам смисъл, даже не четох какви са ги творили Сет и Докторка - някак ми е безинтересно какви игри си играят
Ооооу, верно?latrevw написа: споменаваха те
права си, че няма смисъл, обаче аз днес се предадох, скоро и мен ще ме е срам да влизам тук