Havoc!, and let slip the dogs of war!
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
ама, слънце, ти защо реши, че някакси дължиш някому обяснение или пък е нужно да се оправдаваш?Капинчо написа:Какво повече за един такъв "празен" ден?
то именно там е умението - да си върши човек работат с лекота! явно ти го владееш!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Извинявай за личния въпрос, ти с колко жени между 33 и 40 си бил и какъв е процентът на ненаситните?Капинчо написа:Личи си, че си на 33. Според моите наблюдения, жените между 33 и 40 са най-ненаситни. Не знам защо. Тоест знам, ма не ща да кажа.wild_moon написа: и после пак и пак!
днес верно си в страхотна форма. от къде ти идват на ума всичките тия бисери идея си нямам!
А! И с колко жени изобщо си бил?
аз мога да кажа...vyara написа:Извинявай за личния въпрос, ти с колко жени между 33 и 40 си бил и какъв е процентът на ненаситните?Капинчо написа:Личи си, че си на 33. Според моите наблюдения, жените между 33 и 40 са най-ненаситни. Не знам защо. Тоест знам, ма не ща да кажа.wild_moon написа: и после пак и пак!
днес верно си в страхотна форма. от къде ти идват на ума всичките тия бисери идея си нямам!
той не е мускетар.
Ооо Верче!vyara написа:Извинявай за личния въпрос, ти с колко жени между 33 и 40 си бил и какъв е процентът на ненаситните?Капинчо написа:Личи си, че си на 33. Според моите наблюдения, жените между 33 и 40 са най-ненаситни. Не знам защо. Тоест знам, ма не ща да кажа.wild_moon написа: и после пак и пак!
Дойде есента. И аз дойдох.
Имахме уговорка
Memento mori.
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
как обида!Метаморф написа:ей, няма да обиждаш капинчо на дърт... той може и да е на години човека, ама е млад по душа!doktorka написа: ние си имаме един Д'артанян
той правилно каза,че си падам по чичковци.
като се има предвид моята възраст...
чичковци са ми неговите връстници...
нагон...
кво да правя!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот ми е дружка и просто си хортувамеКапинчо написа:Личи си, че си на 33. Според моите наблюдения, жените между 33 и 40 са най-ненаситни. Не знам защо. Тоест знам, ма не ща да кажа.wild_moon написа: и после пак и пак!
тихо и кротко

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Абе новобранец!Капинчо написа:
Ми щото, като се погледна отстрани през форума, спокойно мога да си помисля, че съм пенсионер дето си няма друга работа. Освен това вече съм се хвалил тук колко много ми плащат и ми става неудобно, ако хората си мислят, че изобщо нищо не работя.
БТВ от 25 минути съм в извън работно време, а женичката в къщи ме чака да се върна да й разкажа какво съм правил днес (не във форума, тя там си го чете).
Отивам си.
До после!
Къде хукна бе!
Седи тук сега ще ги претопля пак за следобедна закуска!
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
- Явор Митев
- Обратна връзка:
Така е докато мине Страстната форумна седмица.adieli написа:...очаквам с интерес да заговорите и за групов секс...скоро ще да е
Абе не че лошо, ама странно сексуално насочен е този форум. Чета с интерес, сори за спама...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Re: Havoc!, and let slip the dogs of war!
Сете, пич, да знаеш тоя съмъсъ не е от менSet написа:Кой събуди кучето на войната?
Сутринта получих един СМС със следното съдържание:
Другарю, озъпти си кучетата. На хората не им се четат глупости.
Кажете кой, че да му търкулна главата.
Вие нешо май не разбрахте, че си играете с огъня.
Рицар не бил, ох, ще ме уморят от смях....
Абе, девойки кръшни и любими, ако Сет не беше рицар, досега... да има няколко трупа
П.П. Аз съм за малко и не съм оттук, днес с ква Наташка се запознах, Даркииииии, друг път ще ти разправям, специално...
А, а...ква, ква?!4avdar4e написа:днес с ква Наташка се запознах...
4avdar4e написа:
Абе, девойки кръшни и любими, ако Сет не беше рицар, досега... да има няколко трупа
колко са труповете до момента от клюки и от щраусови изпълнения?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
пАзи бетона Како!Semiramis написа:4avdar4e написа:
Memento mori.
Страшна, Мъж, направо ми взе акъла!! Като холивудска звезда. Висока, слаба, с много красив силикон, със зъби като на картинка, абе... то не беше тоалет, френски маникюр, бижута, грим... красота ти казвам... Всичко подбрано, всичко помислено, всяка подробност.. На видима възраст ... между 30 и 50, не мож разбра (даже ръцете и бяха обгрижени). Мила, любезна, учтива, усмихната, слуша, задава точните въпроси на точното място, не е тип мутреса, познава всяка подробност от бизнеса.МЪЖжжж написа:А, а...ква, ква?!4avdar4e написа:днес с ква Наташка се запознах...
И ... много богата
въпросът е колко са лешоядите...а не труповете...Semiramis написа:4avdar4e написа:
но някои трупове още мърдат....
Абе докторке, каква беше диагнозата за онез дето таковата с трупове?doktorka написа:въпросът е колко са лешоядите...а не труповете...Semiramis написа:4avdar4e написа:
но някои трупове още мърдат....
Че да се разгранича!:rotfl24:
Memento mori.
Значи ич не ми я фали.4avdar4e написа:с много красив силикон,
И ... много богата