Ти пък все ревеш, че мълчим, пък веднага ни пращаш да спим.Капинчо написа:
Ти нали щеше да спиш/четеш?
Имаме и личен живот
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
нещо си объркАл температурата...Set написа:Аз ги подгрявам бе! За бандата на 4-римата:rotfl24:Метаморф написа:па ти днес като ги измори от секс и те имат нужда малко от почивка и зареждане с енергия...Set написа: Ще ми убиете цялата еротика бе!
на некои гледам направо си има избушил бушоните ебаси...
Виж подводницата!
щом ще се грижиш за нас, сега трябва да ми пожелаеш лека нощ и късмет, защото си направих домашното, демек PP презентацията за утрешната среща и сега трябва да си лягам, за да съм красива и свежа на сутринтаКапинчо написа: Ми грижа се за вас.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Остави сега човека да спи спокойно.Метаморф написа: ей, рейни, не ми казвай, щото ей сега сетя ще си помисли, че съм от четворката и въргала е готов...
Аз тамън щях да слагам и лека нощ, ама не е късно да сложа.
Лека, че умирам за сън.
http://www.vbox7.com/play:e2538cfd
Ето ви едно поздравче. Като я чуя тая песен, крачката ми става по-бодра. Много е свежарска.
vyara написа:Да почерпя с малко курабийки, докато мълчим?
Тъкмо ги направих в личния си живот преди малко.Топли, топли...
и да поспим сега лично, нали така?
лека от мен!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Света вода ненапита
ако всичкото това, което се изля не беше се случило тук, наистина щеше да е много смешно...Set написа:Това няма как да стане:rotfl24:Метаморф написа: ти научи кокошките да не се фалят много...
При продукта който получават!
само дето на мен никак не ми е смешно...
незнам... сутринта ти бях написал някои нещица, но след една реплика на чавето относно теб в друга тема, изтрих написаното...
мамка му... в някаква гадна и рядка кал някой натика всички ни... не си ти... нито аз...
вчера получих позрави, че съм се държал "мъжки" с теб... сега си мисля дали пък не съм "помагал" на някой, който седи и се хили отстрани...
пич, майната му на всичко... ако с нещо съм те обидил, или някой друг, извинявам се... ако извинението е нещо, което може да свърши работа...
но... аз спирам по тази тема... ще чакам да се появи нещо, в което си заслужава да се пише...
а на теб ти желая успех... в каквото и да е...
Виж подводницата!
Батко,Метаморф написа:ако всичкото това, което се изля не беше се случило тук, наистина щеше да е много смешно...Set написа:Това няма как да стане:rotfl24:Метаморф написа: ти научи кокошките да не се фалят много...
При продукта който получават!
само дето на мен никак не ми е смешно...
незнам... сутринта ти бях написал някои нещица, но след една реплика на чавето относно теб в друга тема, изтрих написаното...
мамка му... в някаква гадна и рядка кал някой натика всички ни... не си ти... нито аз...
вчера получих позрави, че съм се държал "мъжки" с теб... сега си мисля дали пък не съм "помагал" на някой, който седи и се хили отстрани...
пич, майната му на всичко... ако с нещо съм те обидил, или някой друг, извинявам се... ако извинението е нещо, което може да свърши работа...
но... аз спирам по тази тема... ще чакам да се появи нещо, в което си заслужава да се пише...
а на теб ти желая успех... в каквото и да е...
Няма пробл.
Аз ако имаше, до сега да съм те срещнал
Мисля, че просто са те изманипулирали. Само сех и тва е.
Memento mori.
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- Dark Angel