съгласен напълно. Има някаква причина!Мнемозина написа:Е то е ясно, че са се различавали.ELBI написа:
очевидно, че по нещо трябва (може би по здравина - ако по-лесно се чупят, може би има смисъл) да се различават от кокошите (който са най-популярни). На времето е нямало щрауси по нашите земи, между другото за разлика от сега
Щрауси е нямало, но е имало пуйки, юрдечки и токачки и други гъскии на всичките яйцата им са различни...
Моята мантра
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Че е нямало още комунизъм става ли?ELBI написа:съгласен напълно. Има някаква причина!Мнемозина написа:Е то е ясно, че са се различавали.ELBI написа:
очевидно, че по нещо трябва (може би по здравина - ако по-лесно се чупят, може би има смисъл) да се различават от кокошите (който са най-популярни). На времето е нямало щрауси по нашите земи, между другото за разлика от сега
Щрауси е нямало, но е имало пуйки, юрдечки и токачки и други гъскии на всичките яйцата им са различни...
Panta rhei...
може да е имало тройна коалиция на пачи яйцаМнемозина написа:Че е нямало още комунизъм става ли?ELBI написа:съгласен напълно. Има някаква причина!Мнемозина написа:Е то е ясно, че са се различавали.ELBI написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
мантра....
действай, не бързай, мисли, внимавай, убивай, совите не са това което са, давай, намери сили и за това, опитай, опитай отново, внимавай, бързай бавно, мисли, мисли, мисли, води, учи, внимавай, пази се, играй си внимателно, не се взимай на сериозно, lets have some fun, не падай, внимавай, давай, вярвай, внимавай, пази се, убивай, не прощавай, давай, можеш, вземи, искай, вярвай.....
това работна мантра
откачам....
чакам ЧНГ, от сега мечтая за ЧНГ на Банско
и ски, ще се кача отново на ски
обещала съм си кротко, грациозно и елегантно
без екстремности
сега ще пусна тема, мислех си днес за това
Мнемоооо, да знаеш че на теб разчитам за другата тема дето ще пусна
действай, не бързай, мисли, внимавай, убивай, совите не са това което са, давай, намери сили и за това, опитай, опитай отново, внимавай, бързай бавно, мисли, мисли, мисли, води, учи, внимавай, пази се, играй си внимателно, не се взимай на сериозно, lets have some fun, не падай, внимавай, давай, вярвай, внимавай, пази се, убивай, не прощавай, давай, можеш, вземи, искай, вярвай.....
това работна мантра
откачам....
чакам ЧНГ, от сега мечтая за ЧНГ на Банско
без екстремности
сега ще пусна тема, мислех си днес за това
Мнемоооо, да знаеш че на теб разчитам за другата тема дето ще пусна

- Dark Angel
аз понеже съм от женски род съм котка в същата тая играЖълто написа: Аз съм в тая игра дето еднин котарак хваща яйца. Тряба да ги хваща понеже тъпите кокошки направо ги пускат от високо и на всичкото отгоре от четири различни места. Започват бавно, но постепенно забързват и горкият котарак направо се скъсва от рефлекси.
човеко, понякога ми се иска да те питам служебно някои неща обаче ми е неудобно даже да отворя тема като сме на маса

Ами то не е много патриотично, защото сигурно за всички народи може да се каже. С техните си Радини вълнения и черешови топчета.wild_moon написа: да ти кажа народът отбира от много неща, нали знаеш - питай патило!
народът е навикнал и на кокоши драми и на "Радини вълнения" и на черешови топчета...
п.п. що някак тъй патриотично се изказах!? сигурно, защото тия патриотични маршове и възрожденски песни, дето се леят по цял ден от тонколоните на площада вече съвсем са ме повредили слухово и психически...
Panta rhei...
Дарки, ей за туй тъ обичамDark Angel написа:мантра....
П.П. Пропуснала си едно любима думичка: ставай, ставай, ставай ...
-
Дядо Капинчо
Ми на, аз така не мога.4avdar4e написа:Дарки, ей за туй тъ обичамDark Angel написа:мантра....
П.П. Пропуснала си едно любима думичка: ставай, ставай, ставай ...
Тоест мога да работя много бързо и много, обаче само ако си внуша, че не бива да бързам.
Но то зависи и каква точно е работата всъщност.
Panta rhei...
Е, ти пък! Аз много си обичам служебните разговори. Просто май не деля разговорите на служебни и неслужебни. Ако има деление то е на интересни и безинтересни. Давай да си говориме за работа!Dark Angel написа:аз понеже съм от женски род съм котка в същата тая играЖълто написа: Аз съм в тая игра дето еднин котарак хваща яйца. Тряба да ги хваща понеже тъпите кокошки направо ги пускат от високо и на всичкото отгоре от четири различни места. Започват бавно, но постепенно забързват и горкият котарак направо се скъсва от рефлекси.
човеко, понякога ми се иска да те питам служебно някои неща обаче ми е неудобно даже да отворя тема като сме на маса
От телефона си прочетох тая тема за нещата по двойки. Отивам там
това се казва приказка!!!Dark Angel написа:...чакам ЧНГ, от сега мечтая за ЧНГ на Банско
без екстремности
...
Може с леки екстремности. Пуснали са 2 черни писти на Чалин волок - трепачи. до сега нямаше на Банско черни писти, но сега има и са мнооо яки
- Dark Angel
не тукЖълто написа: Е, ти пък! Аз много си обичам служебните разговори. Просто май не деля разговорите на служебни и неслужебни. Ако има деление то е на интересни и безинтересни. Давай да си говориме за работа!
От телефона си прочетох тая тема за нещата по двойки. Отивам там
днес споделих и с Гаспод че не е зле да си поприказваме щото май-май щъкаме по едни и същи места (особено аз.....
ще ти пратя бележка, ма не таз седмица
че ада се е отворил и портите нямат затваряне
двойките се мултиплицират

- Dark Angel
като приказка е чуднаELBI написа:
това се казва приказка!!!
Може с леки екстремности. Пуснали са 2 черни писти на Чалин волок - трепачи. до сега нямаше на Банско черни писти, но сега има и са мнооо яки
мисля сега да организирам народ и да направя едно ЧНГ парти в една къща голяма и хубава (баш за парти) ма още мисля

- Явор Митев
- Обратна връзка:
Навремето, когато Слави караше гостите си да пишат нещо на финала / помните.../, страшно бях впечатлен от това, което написа един свещенник....смятам, че това е "фразата", около която се върти живота ми:
Перефразиране:
"....човек за да успее, трябва да гледа напред, но за да успее още повече, понякога трябва да се обръща и назад..."...
и допълни в разговор:
" просто за да вървим успешно нагоре, трябва да поглеждаме и назад, за да видим къде сме били и през какво сме минали, тогава по-лесно се върви напред...
Перефразиране:
"....човек за да успее, трябва да гледа напред, но за да успее още повече, понякога трябва да се обръща и назад..."...
и допълни в разговор:
" просто за да вървим успешно нагоре, трябва да поглеждаме и назад, за да видим къде сме били и през какво сме минали, тогава по-лесно се върви напред...
Да, бъдещето се съдържа в настоящето, а настоящето - в миналото.adieli написа:Навремето, когато Слави караше гостите си да пишат нещо на финала / помните.../, страшно бях впечатлен от това, което написа един свещенник....смятам, че това е "фразата", около която се върти живота ми:
Перефразиране:
и допълни в разговор:
Връщането назад винаги е полезно, поне за мен. Но има хора, които са устроени другояче.
Panta rhei...
Re: Моята мантра
Моята е "и този път ще издържа" - най-интересното е, че когато ми дойдат гадости до главата започвам с някакъв извратен интерес да си гледам сеира, как аджеба и този път ще оцелея.Мнемозина написа:(ето, Чаве, без точка го написах този път)
Противно на всички правила и на съветите "живей, сякаш ти е за последно", това, което аз непрекъснато си повтарям, за да мога изобщо да направя каквото трябва, е "не бързай, спокойно, имаш време".
Ако смятах, че времето няма да ми стигне, никога не бих започнала нищо.
А за живеенето предпочитам твоята - има време, спокойно...
Но това е щото съм мързелива и не обичам да се напрягам, дори и с живот.