И Грозна жена!
Това е мотото на днешния ни весел ден
Set написа:Няма люта ракия
И Грозна жена!
Метаморф написа:
мдаааам... прав си... малко се пие в тая шибана страна...
и то на пернатия дивеч...Set написа:Оооо ловния сезон е открит от 15-ти август
na kokoshki?Метаморф написа:и то на пернатия дивеч...Set написа:Оооо ловния сезон е открит от 15-ти август
не е нужно да се киприш... просто вдигай шум, за да те открие ловеца...doktorka написа:na kokoshki?Метаморф написа:и то на пернатия дивеч...Set написа:Оооо ловния сезон е открит от 15-ти август
da se nakiprq..malko...shtoto da hvashtam oko...
Аз съм с кучета (кучетата на войната):rotfl24:Метаморф написа:
не е нужно да се киприш... просто вдигай шум, за да те открие ловеца...
П.П. т.е. каквото и правиш, де...
и както казах: успех!Set написа:И както казах - търся си тиха любовница:blum:
Да се връща!:rotfl24:Метаморф написа:и както казах: успех!Set написа:И както казах - търся си тиха любовница:blum:
мерси... имам си вече...Set написа:Да се връща!:rotfl24:Метаморф написа:и както казах: успех!Set написа:И както казах - търся си тиха любовница:blum:
az shum vdigam i kudkudqkam...Метаморф написа:не е нужно да се киприш... просто вдигай шум, за да те открие ловеца...doktorka написа:na kokoshki?Метаморф написа:и то на пернатия дивеч...Set написа:Оооо ловния сезон е открит от 15-ти август
da se nakiprq..malko...shtoto da hvashtam oko...
П.П. т.е. каквото и правиш, де...
Можеш Седларов, МОЖЕШ!Метаморф написа:мерси... имам си вече...Set написа:Да се връща!:rotfl24:Метаморф написа:и както казах: успех!Set написа:И както казах - търся си тиха любовница:blum:
Няма и женски откази, шъ знаеш. Само въпрос на време е и на упоритост.Set написа:Няма люта ракия
И Грозна жена!
а ловци от ж.пол с кво ли се забавляват ...holi_day написа: Няма и женски откази, шъ знаеш. Само въпрос на време е и на упоритост.

Аз знамholi_day написа:Няма и женски откази, шъ знаеш. Само въпрос на време е и на упоритост.Set написа:Няма люта ракия
И Грозна жена!
Първо си играят с жертвата докато се умориDark Angel написа:а ловци от ж.пол с кво ли се забавляват ...holi_day написа: Няма и женски откази, шъ знаеш. Само въпрос на време е и на упоритост.
чудя се просто
щото женските животни ловуват доста по-добре от мъжките

frisky lioness написа: Първо си играят с жертвата докато се умори
и след това....
само пух и перушина
между зъбите

be ne e suvsem taka...frisky lioness написа:Първо си играят с жертвата докато се умориDark Angel написа:а ловци от ж.пол с кво ли се забавляват ...holi_day написа: Няма и женски откази, шъ знаеш. Само въпрос на време е и на упоритост.
чудя се просто
и след това....
само пух и перушина
между зъбите
Имаше една мераклийка.Dark Angel написа:а ловци от ж.пол с кво ли се забавляват ...holi_day написа: Няма и женски откази, шъ знаеш. Само въпрос на време е и на упоритост.
чудя се просто
Щом казваш:winkw:doktorka написа:
be ne e suvsem taka...
luvicite znachi gonqt dobicheto...
ubivat go ...
i...
idva luva da se naqde...
:rotfl24::rotfl24:
a posle koqto si izbere...

май май някои улетяха в дебрите не неистовите сексуални желанияfrisky lioness написа: Щом казваш:winkw:
но не само лъвовете ловуват
(ако нещо за тук намекваш, трябва да ти кажа, че има всичко друго, но не и...)

kak za tuk?!frisky lioness написа:Щом казваш:winkw:
ангелче!Dark Angel написа:май май някои улетяха в дебрите не неистовите сексуални желанияfrisky lioness написа: Щом казваш:winkw:
а е едва обяд
май май всяка тема ще улита в тия дебри
щото като на човек му се иска та две не вижда и явно не може да напише нищо друго
Това е при идеално стечение на обстоятелствата, сиреч, ако имаш този късмет, дет се викаdoktorka написа:
da...to i zmiite lovuvat...
bavno se prokradvat,tajno..i dokato se usetish sa te nalapali...

mmmm...frisky lioness написа:Това е при идеално стечение на обстоятелствата, сиреч, ако имаш този късмет, дет се викаdoktorka написа:
Защото може и да не усетиш
ако преди това са те захапали
Исках да кажа, че вероятността да си мъртъв когато те "налапат" е много голямаdoktorka написа:mmmm...frisky lioness написа:Това е при идеално стечение на обстоятелствата, сиреч, ако имаш този късмет, дет се викаdoktorka написа:
Защото може и да не усетиш
ако преди това са те захапали
tochno kato zahapqt...boli...
nema nachin d ane usetish...
taka kazvaha po Animal Planet

това да не е някво самопризнание сега? по-добре дай оная реплика, че сме изключително и само моногамни, щото не се знае кой чете тука и за къде ги събира тия сведения.Dark Angel написа:щото женските животни ловуват доста по-добре от мъжките
mmmm...Капинчо написа:Чувал съм, ма то се прави в школските години. Всъщност то тука си е май точно на място.frisky lioness написа:Ти за петинг щот не знам как се пишеКапинчо написа:Абе вие ша се ебете ли или само ша са лигавите?
не си ли чувал:blum::winkw: